Şimdi Ara

TOGG C-SUV'un kış testlerinden bir de video geldi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
8.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynı CEO'nun kendini "İçten yanmalı C-SUV'lar ile rekabet edebilecek seviyede olacak" ta demişti...

Onu biliyor musun saygılı arkadaşım TOGG C-SUV'un kış testlerinden bir de video geldi Tekrar edeyim, bir bitmediniz...

• ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt

ben alamıyorsam gebersin . umrumda olmaz.

• RichesMen kullanıcısına yanıt

O iş öyle olmuyor dostum uluslararası anlaşmalar var :)

• Herkez klavye karsısında pro olmuş amk ama gerçekde bir hiç !

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Araba konusunda kendini kandiranlara aciyorum. Ulkede findik cay cikiyoda ucuza mi aliyorsunuz ? Onlarinda iyisi disari, cer copu de bize kaliyor. Sozde milli beko almanyada 300 birime buzdolabi satarken ulkemizde 6000 birime satiyordu. Bu araba alinabilir olacak diye dusunene degil kopru, sehir satarim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • venomboy_85 kullanıcısına yanıt

Sen baya tecrübelisin bir tarafına kaçmış demek ki dikkat ederim iyi dileklerin için teşekkürler.

Bir dahakine sana sorarlar alacan mi almayacan mi diye.

Aldığını yaparlar

Almadığını da yapmazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @antizero kankamızda algıları doğrı bilgilerle yıkılınca hakaretlerini sıraladı ve KAÇTI gitti. Sıradaki? TOGG C-SUV'un kış testlerinden bir de video geldi 

TOGG C-SUV'un kış testlerinden bir de video geldi
  • emo5313 kullanıcısına yanıt

Çok tecrübeliyim kanka. Hele senin gibi laf ebelerine karşı aşırı derecede tecrübeliyim.

Sana dikkat et demiştim. Ama etmemişsin. Çekirdekleeehehehehehe kaçmış hassas yerlerine TOGG C-SUV'un kış testlerinden bir de video geldi 

Yerli arabaya özel vergilendirme yapamazsın maalesef ama bir yolu bulunur tabiki isterlerse. Fiyatı ucuz tutup vergiyi de firmaya aktarabilmenin bir yolu olursa olur ancak.

• David Attenborough kullanıcısına yanıt

Yağ kuyrukların da senin tipindeki insanlardan da vardı.

Demem o ki ihtiyaç olunca herkes ihtiyaç kuyruklarına girebiliyor. O şu bu diye ötekileştirince objektif, olunmuyor. Taraf olunca senin burda inandırıcılığın da kalmıyor.

Ah bir inanabilsem diğerlerinin bu memleketi şimdikilerden daha refah ve medeni bi hale getirebileceklerine sana bile gerek kalmayacak yani..

Daha berbat oluruz diye korkuyorum. Anlıyormusun beni..

• karnınızı doyuramayacak hale mi geldiniz, evde ısınamıyor musunuz, elektrik faturasına yetişemiyor musunuz, buyrun elektrikli otomobil verelim.

çok ayıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 15 Mart 2022; 5:3:56 >
  • Bu çıkana kadar fiyatı 3 milyon lira olacak gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk zamanlar bende hayıflanıyordum. halkımıza hitap etmiyor bu arabalar diye.neden uğraşıyorlar diye. sonra dedim ki bu yapılsın önce tamam. belki sonra daha ucuzu gelir yapılır satılır. önce bunu bi yapalım. şuan piyasamızda bulunan araçların hemen hepsi yurtdışı menşeli.

bizim de bir markamız olsun. dünya klasmanında bir marka yaratılıyor şuan. bu otomotiv pazarında yer almak,yer edinmek kolay değil. ancak şunu hala savunuyorum halkımızın ucuz fiyata uygun araçlara ihtiyacı var. 2022 şahin doğan kartal çıksa uygun fiyata makul kalite ile peynir ekmek gibi satar. ama bunu içerdeki yabancı fabrika sahipleri kendileri üretip satmadığı sürece istemez. bu togg ilk gösterime çıkarıldığında sadece toyota firması tebrik etmiş mesela, o zaman öyle okumuştum. çoğu yabancı firma yerli araç üretilmesini istemiyor doğal olarak. biz zaten üretip size satıyoruz siz niye üreteceksiniz diyorlar :D ithalata devam edin diyorlar :D kendi kendinize yetemeyin diyorlar :D bizim fiyatlarımızdan mal alın diyorlar :D köle gibi çalışıp kazandığınız paralarınızı bize verin diyorlar :D içeride paranız dönmesin diyorlar. e tabi bunları anlayabilmek önemli.

• Asla alıp kullanamayacağımız yerli ve milli arabamız hayırlı uğurlu olsun.

• İnsanların çoğunluğunun geçinemediği, yoksulluk sınırının altında yaşadığı ülkede bu aracı milletimiz alabilecek mi demek trajikomik. Olm araba yerli diildi alamadık pahalı geldi de evler de mi ithal alamıyoruz. Kira ödeyemiyor insanlar. Ya onu bırak et girmiyor evlere. Çocuklar yetersiz proteinsiz besleniyor. Tartışılan şeye bak. Bu suvu alabilecek miyiz. Delirmelik ya.

• Kaç para olacağını geçtim, çıkacağından bile şüpheliyim. Umarım bir kez olsun beni şaşırtır hükümet.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu yılın son çeyreğinde seri üretim çok zor hatta seneye bile. Sadece seçim yatırımı göz boyamadan ibaret.

TOGG C-SUV'un kış testlerinden bir de video geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.