Şimdi Ara

TOGG C-SUV'un kış testlerinden bir de video geldi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
8.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Batsın. Gram umrumda değil.

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt
    Yook hacim ben 7 TL lik sarjla 7 saat çalışan traktör konusundaydım baskasıyla karıştırdın :)
    TOGG C-SUV'un kış testlerinden bir de video geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hoksi kullanıcısına yanıt

Hafif geldin TOGG C-SUV'un kış testlerinden bir de video geldi Sen git abilerin gelsin

TOGG C-SUV'un kış testlerinden bir de video geldi
    TOGG C-SUV'un kış testlerinden bir de video geldiwww.zyelektrikli.com
    ZY Elektrikli Traktör
    https://www.zyelektrikli.com
  • venomboy_85 kullanıcısına yanıt
    Aldığın cevap için ağlayıp sildireceksen niye en başta alıntılıyorsun o zaman? Ölçüsünü alamayacağın adamın karşısına geçme bir daha. Seni blokluyorum, bir daha da saçma mesajlarını görmek istemiyorum. 15 ay içinde troll arkadaşlarınla beraber toz olacaksınız zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @hoksi soru soruyor cevabımı beklemeden kaçıyor ESH korkaklarla dolmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığım maaş ile bu arabanın uzaktan kumandalısını çocuğuma alırım. Alım gücüm ancak ona yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 14 Mart 2022; 2:0:2 >
  • Umarım fiyatıyla siz de bizim içimizi ısıtırsınız keza doğalgaz zammından sonra buna çok ihtiyacımız var 😂

• RichesMen kullanıcısına yanıt

Yanlış biliyor olabilirim fakat rekabet ve ticaret anlaşmaları gereği piyasadaki muadil araçlar ile aynı şekilde vergilendirme ve fiyatlandırma yapılması zorunlu.

• hükümete güvenim sıfır ama çok mantıklı bi karar ucuz ile olmaz o iş eger sözlerinin arkasında durur yaparlarsa alıp yürüyebilir

• Gelecek, 1 milyonu geçik fiyati olacak, yerli milli diye alkislayanlarin %99.9 u alamayacak...

• Elektrikli otomobil üretimi daha maliyetli. Zoe bile 600.000₺ gibi bir fiyata satılıyorken şöyle yap, Egea fiyatına sat demek boş konuşmak oluyor biraz. Eleştiri yapacaksanız altını doldurun lütfen. Birkaç mesaj hariç bilinçli yapılan bir yorum yok konuda.

• ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt

Hadi siz okuduğunuzu anlamadınız beğenenlerde mi anlamadı 😁 Türkçede sıfır çeken tayfa sizlermisiniz 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RichesMen kullanıcısına yanıt
    Yav daha araç çıkmadı fiyat verilmedi dıur bakalım bu ne hız. Arkadaş maaşını peşin alınca demek peşin peşin konuştu. 😂😂😂😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kafadan 1 trilyon... gözünü sevdiğimin hem yerlisi hem millisi...yaparsa bunlar yapar!!!!????

• Çok pahalı olacak, ben herkes alamayacaksam milli olmaz bla bla, gibi düşünceler ne kadar vizyonsuz olduğumuzu gösteriyor.

• ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt

Adam vergi muaf olsun diyor bu hala firma ne yapacak diyor. vergi yi firma mı alacak bu nasıl hesap? aksine vergisiz daha çok satıp sürümden daha fazla kazanabilir. bir şeyi övücem diye aklını kaybetmeye değer mi?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.