Şimdi Ara

TOGG C-SUV'un kış testlerinden bir de video geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
8.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alamiyacagim ve bir sürü insanda Alamiyacagi için, alabilecek olsam bile aynı paraya isim yapmış markaları tercih ederim, çünkü ben vatan hainiyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yarın trt spikeri, bu fotolar ile kalkıp, yerli ve milli arabamız test yapacak karsız yol bulamıyor İmamoğlu yüzünden diye tweet atmasın sakın? Sonra görüntünün test merkezinde çekildiği ortaya çıkınca tweetini silip kıvırmaya çalışmasın?

• Asgari ücretinizle bi ömür kredi ödeyerek alınabilir.Tabi banka o krediyide verirse.Beni bu ülkeme nefret ettirenlerin allah bin belasını versin ne diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus3441 -- 13 Mart 2022; 19:13:03 >
  • yunus3441 kullanıcısına yanıt
    Egea 1.3 lounge paket, 450.000TL olmuş yav. Anne baba yanında 9 sene takılıp, tüm gelen asgari ücret kenara konsa. Ancak 9 senede Lounge paket fıstık gibi (!) bir Egea alınabiliyor :P Gözlerime inanamadım yeni fiyatları görünce. Bayağı bayağı Egea sahibi olmak epey bir zenginlik göstergesi olmuş.

• 700k dan fazla olursa c sus alacakları çekemezler.

• Spider_hip kullanıcısına yanıt

adamlar 1 senelik asgari ücret çalışmasıyla 0 golf 8 alıyorlar bide bizim halimize bak TOGG C-SUV'un kış testlerinden bir de video geldi Bu ülkede alıp verdiğimiz nefes bile zaman kaybı maalesef.Egea 450.000TL inanılır gibi değil.

• Zamanında yapılan, Murat 124 e, 131 e, lâf edenler, hiç olmazsa uygun fiyata en az 30 sene köyüne, memleketine, işine, bağ a, bahçeye gitti, ayağını yerden kesti, halkın arabası oldu.

Bu Togg ne şimdi, ne yapılıp ortaya çıkabiliyor, ne de halkın alabileceği fiyat ta bir araç.Kim milyon liralar verip, alır, pil le çalışan aracı, zaten elektrik eve, sanayiye yetmiyor, bunu bedava millete versen şarj edecek elektrik bile yok! Bu araçtan 100 bin adet şarj a taksan, trafolar patır patır patlar, yapacağın masraf togg un fiyatını geçer, bir gariplik ve mantık hatası var bu yapılan işlerde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu arabaya destek olmak için ÖTV KDV ne varsa sıfırlayıp sadece elektrikli araç vergisi adı altında %10-15 kadar vergi alsalar tüm Türkiye çok kısa sürede elektrikli araç ile tanışmış olur. Lakin o kadar üretemeyecekler için bunu yapacaklarını sanıyorum ve de benimkisinin polyanacılık olduğunun da arkındayım maalesef. 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt
    Ahmet bencillik bu değil sadece vergi almasın diyor şirket aynı parayı kazanacak devlet vergi almasın diyor

• Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Düşünün işte yerli ve pilli aracımız çıktığında kaç milyondan satılır..

• Gerçekten alınabilir olur inşallah. Devlet vergiden vazgeçsin. Bir tek bu bile yeter. Yoksa alamayacaksam, zaten ülkede de muhtemelen alınamaz. Yurtdışında satılır.

• White Water kullanıcısına yanıt

Işık saçıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Togg pahali ama digerleri de ucuz mu yani?

• Lastiklerde yerli milli miymiş

• Antep de yetişen fıstık da Giresundaki Fındık da yerli. Kuruyemişcinin önünden geçemiyoruz.. Yurtdışından dolar bazlı aldığı parçayı üstüne vergi koyarak bana kitlersen nerde bunun espirisi ?

Lastiğinde ki hava yerli Yemişim böyle yerliyi.Boşversene...

• TOGG C-SUV'un kış testlerinden bir de video geldi
  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt
    O iş yaş hocam. Düşük maliyetli araç üretmek, yüksek maliyetli araç üretmekten çok çok daha zordur. Çünkü düşük maliyetli araç üretip kâr edebilmek için araçları çok seri üretebilmen lazım ki düşük kâr marjina rağmen kâr edebil. Yüksek maliyetli araçlarda kâr marjı yüksek olduğundan yavaş uretsen de satabildigin sürece kar edersin. Hızlı üretmek için fabrikanın çok gelişmiş teknolojilerle donatılmış olması lazım. O iş sıkıntı yani :) Ya bir firmayla anlaşıp onların fabrikasını kullanacaklardi, ya da idare eder bir fabrika kurup yüksek maliyetli araç ureteceklerdi. İkinciyi seçtiler

• Furkeyi F kullanıcısına yanıt

yerli üretim bir çok fabrika var ülkemizde togg ilk fabrika değil ki marka bize ait sadece. diğer firmalar vergisiz mi satılıyor.

• Çay yerli ama alamıyoruz arkadaş . 100 lük demlik çay 60₺. Dost acı söyler deyimi tam da burda devreye giriyor. Bırakın artık bu yerli milli ayaklarını artık. Vatandaşının rahat alamadığı bir üretim milli olsa ne olur olmasa ne olur sorarım. Vatandaş önce cebine bakar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.