Arkadaşlar 2013 model sıfır olarak aldığımız seat leon mk3 1.6 dizel otomatik aracı 8 sene kullandıktan sonra geçtiğimiz ay 2020 model 3008 makyajsız kasa aldık dizel otomatik. Araçların sınıfları belki farklı ama yol tutuş olarak 3008 kesinlikle daha iyi leon dan. Leon daki virajlarda yana yatma eğilimi yok bu araçta. Ayrıca araç çok kıvrak geldi leon dan sonra bana. Direksiyon sistemini de daha iyi buldum ben 3008 in. Aracın tek kötü yanı içi dıştan göründüğü kadar geniş değil. Leon bu konuda daha iyiydi bence. Boyum 1.90. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrzgn -- 25 Mayıs 2021; 8:54:39 > |
3008 in Leon dan iyi yol tutması
-
-
Leon yol tutuşu iyi olan bir araba miydi ki de 3008in ondan daha iyi gelmesi sizi sasirtti. 3008e yol tutusuna bakacak sekilde binmedim o konuda bir sey diyemem.
Yarim porsiyon golf olan leon yani. Tam porsiyonu ne ki yarim porsiyonu bir sey olsun. -
Mqb den 4 çekerler harici çıkan hiçbir araba yol tutuş iddiasında değil -
PSA nın yeni araçlarında iç mekanda sıkıntı var resmen. Aracın tasarımı güzel, içinin tasarımı da çok hoş fakat aracı dışarıdan daha büyük ve sportif göstereceğiz diye camları yukarı çekip küçültmesi ve kaportanın daha kaba görünmesi içine bindiğinizde umduğunuzu bulamama sorunu yaşatıyor. Koltukları aşağıya çekince de bu sefer cam yukarıda kalıyor bu da sürüşü etkiliyor. Ben de 3008 kullanmıştım, aracın içinde eziyet çektim resmen. Mezarda gibiydim. Boyum da 1.83 öyle aşşşırı uzun değilim.
Düzenleme: İmlâ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raxacoricofallapatorian -- 25 Mayıs 2021; 9:29:8 > -
Leonu 8 yıl kullanmışsınız. Eğer satmaz iseniz 3008 içinde 8.yıl sonunda deneyimlerinizi öğrenmek isteriz. -
2016 audi a3 aracımla ufak bir kaza yaptım 2 hafta serviste kaldı yerine 3008 verdiler. yani 2 hafta yaklaşık 800- 1000 km kullandım. aracın sınırlarını zorlamadım, herhangi bir araçla da kıyaslama yapmıyorum ama 3008 bildiğin doblo gibi yatıyor virajlarda neresi iyi?
-
Önden çeker C suvların hiçbiri Leondan ya da standart üstü c segmenti araçtan iyi yol tutamaz.Piste girdiğinizde virajları Leon daha yüksek süratle dönecektir.Ağırlık merkezi daha yüksek yanal rüzgarlardan daha çok etkilenirler SUV araçlar.Lastik farkı çok önemlidir.8 yıl kullandığınız aracın amortisörleri ve lastikleri bitmiş,alt takım süspansiyon elemanları yıpranmış olabilir. Bu sebeple böyle bir hisse kapılmış olabilirsiniz.
Ancak 0 km leon 0 km 3008 den çok daha iyi yol tutar.Tam tersi 308 de Tiguandan daha iyi yol tutar. Şartları eşit olarak değerlendirmek gerekir.
-
Ya arkadaş hobi için yine sıkın abartin ama bu kadarda olmaz yalan söyleyip bilmeyen insanlari kandırmayın
Leonu kullanmasak 3008 i kullanmasak söylenenlere inanacağız .evet leon sürüş olarak kalitesiz bir araç fakat 3008 de leondan farkli değil , yalıtımı iyi olunca hissiyat farkli oluyor sadece
ayrica leon sert bir arac ve yana yatan bir araba değil sorunu kafadan kayma arkasinin ziplamasi ama hiç yana yatma gibi bir problemi yok bir kere söylediğin şey fiziğe aykırı aradaki yukseklik farkini bilen biri böyle bir konu açmaz ayrıca bozuk alt takimla gezersen corvette te 3008 kadar yol tutmaz evet haklısın -
Eski kasa 3008 sahibi ve arabasını seven biri olarak söyleyeyim araç kendi kasa tipine göre güzel yol tutuyor fakat sağlam ve yeni model hiçbir c segment otomobilin daha kötü yol tutacağını sanmıyorum. 3008in bakımları tam, lastik dişleri yerinde iken leonun alt takımlar yıpranmış ve lastikleri bitik ise o zaman 3008 iyi tutar tabi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Polestar191
Ya arkadaş hobi için yine sıkın abartin ama bu kadarda olmaz yalan söyleyip bilmeyen insanlari kandırmayın
Leonu kullanmasak 3008 i kullanmasak söylenenlere inanacağız .evet leon sürüş olarak kalitesiz bir araç fakat 3008 de leondan farkli değil , yalıtımı iyi olunca hissiyat farkli oluyor sadece
ayrica leon sert bir arac ve yana yatan bir araba değil sorunu kafadan kayma arkasinin ziplamasi ama hiç yana yatma gibi bir problemi yok bir kere söylediğin şey fiziğe aykırı aradaki yukseklik farkini bilen biri böyle bir konu açmaz ayrıca bozuk alt takimla gezersen corvette te 3008 kadar yol tutmaz evet haklısıneleman 3008'i alınca sevindirik olmuş. dediğin gibi ağırlık merkezi diye birşey var. yine diğer arkadaşın dediği gibi 8 sene sonra ne olacak bakalım 3008. bu arada 3008'in özellikle arka koltuğu çok dar. c sınıfı suv bir araca yakışmayan bir arka koltuk var.
-
km77 testlerine bakmak lazım. 3008 ci arkadaş haklı olabilir. vosvos un hiç bir modeli hiç bir zaman rakiplerinden daha iyi yol tutumadı. bakmayın dok gapı sesine.
-
farketmek 8 sene sürmüş.
-
Leon üzerinde Dunlop lastikler oluyor ve gerçekten yol tutmuyor. 3008 üzerinde genelde kaliteli lastik geliyor bunun da önemli bir etken olduğunu düşünüyorum. Yoksa Leon'un yol tutuş iddiası yok..
-
Leonun pist için üretilmiş versiyonlarıda var cupra 2.0 platform aynı ve ben leon kullanıyorum, nasıl yol tutmuyor ? Leona yol tutmuyor demek ıcın bmw felan kullanıyo olmak lazım gotu bklu 3008 e karsı leona yol tutmuyor demek aractan zerre anlamamaktır -
Leon bilemem ama Tucson 3008 Tiguan arasında Tiguan ve Tucson süspansiyon sistemleri çok hoşuma gitti 3008 ise onlara nazaran kullanış hissi ve iç hacım olarak B+ Suv hissi verdi. -
Leon un tek eksisi torsiyon. Herhangi bir c sınıfı araç 3008 den daha iyi yol tutar, ağırlık merkezi denen bir şey var. Ha leona keşke bağımsız süspansiyon koysalar. o zaman fark inanılmaz açılır tabii ki.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Leon yol tutuşu iyi olan bir araba miydi ki de 3008in ondan daha iyi gelmesi sizi sasirtti. 3008e yol tutusuna bakacak sekilde binmedim o konuda bir sey diyemem.
Yarim porsiyon golf olan leon yani. Tam porsiyonu ne ki yarim porsiyonu bir sey olsun. |
2016 audi a3 aracımla ufak bir kaza yaptım 2 hafta serviste kaldı yerine 3008 verdiler. yani 2 hafta yaklaşık 800- 1000 km kullandım. aracın sınırlarını zorlamadım, herhangi bir araçla da kıyaslama yapmıyorum ama 3008 bildiğin doblo gibi yatıyor virajlarda neresi iyi? |
Önden çeker C suvların hiçbiri Leondan ya da standart üstü c segmenti araçtan iyi yol tutamaz.Piste girdiğinizde virajları Leon daha yüksek süratle dönecektir.Ağırlık merkezi daha yüksek yanal rüzgarlardan daha çok etkilenirler SUV araçlar.Lastik farkı çok önemlidir.8 yıl kullandığınız aracın amortisörleri ve lastikleri bitmiş,alt takım süspansiyon elemanları yıpranmış olabilir. Bu sebeple böyle bir hisse kapılmış olabilirsiniz. Ancak 0 km leon 0 km 3008 den çok daha iyi yol tutar.Tam tersi 308 de Tiguandan daha iyi yol tutar. Şartları eşit olarak değerlendirmek gerekir. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X