Asus Vivobook pro fan sorusu
Asus Vivobook Pro 16 oled aldım (K6602VV-MX050W). Bu cihaz hakkında internette inceleme yorum vs pek bulamadım.
Cihazda 13. nesil i7 13700h işlemci 16gb ram rtx4060 ekran kartı 3k oled ekran var. Uzun zamandır macbook kullandığım için windowstan çok uzak kaldım.
- Sorum şu bu bilgisayarı zaman zaman oyun oynamak için aldım oyun oynarken çok yüksek seste fan sürekli çalışıyor tüm oyun bilgisayarlarında durum böyle midir yoksa bu cihaz saf oyun bilgisayarı olmadığı için mi bu şekilde çalışıyor?
Öncelikle depremden uzak yakın etkilenen herkese çok geçmiş olsun. 2017 audi a4 aracım ön cam buğu çözmüyor. sanki ön cama hiç hava üflemiyor gibi buğuda en ufak bir hareketlilik olmuyor. elimi tuttuğumda da hava gelmiyor gibi. Ön menfezlere ya da ayağa verdiğimde sıcak hava veriyor ama ön cama vermiyor sanki. 60 bin bakımına yetkili servise verdiğimde ozon temizliği yaptılar klima sistemine. Ondan sonra olduğunu düşünüyorum. bununla alakası olabilir mi? sonbaharda buğuyu çözdüğüne eminim.
Arkadaşlar bir araç bakıyoruz. Değişmez olmazsa olmaz gereklilikler var. Bunlar;
- Dizel, Otomatik, Max 70-80 bin km, En az 2014 model, yükleme eşiği geniş ve en az 450 500 litre bagaj.
Bu şartları barındıran otomobil, SUV, Crossover farketmez. Max 220 bin lira bütçe ile bu şartlara en makul aracı arıyoruz. Bulduğum birkaç araç;
- 2015 kadjar touch 1.5 Edc(ort 220bintl),
- 2014 Megane 3 Vagon 1.5 edc(ort 180 bintl),
- 2015 Octavia makyajsız style 1.6 tdi dsg(ort 220 bin tl),
- 2017-18 octavia makajlı 1.6 tdi dsg optimal( ort 220 bintl)
- Nissan Qashqai Tekna da var bu paralara ama kadjar çok daha mantıklı geldiği için değerlendirmedim.
Bu araçlar ya da alternatif hakkında varsa öneri ve görüşleriniz çok memnun olurum.
Şisans
Arkadaşlar bunun hakkında çok konu açılmıştır eminim sıkılmışsınızdır ama bakındım güncel bilgi bulamadım. Lisans işini nasıl çözüyorsunuz? Krek yaptığımda en fazla 1 ay gidiyor. Freedos bilgisayar aldım w10 yüklemem lazım bu internet sitelerinde satılan 50-100 liraya lisanslar sağlıklı mı? En ucuz şekilde nasıl çözebilirim?
|
|
200 dolarlık multimedya
|
Type C araç şarj aleti, adaptör ve kabloları
|
Yurtdışı Snapdragon'lu güncel model kullananlar
|
|
Meslek: Psikolog
... |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.974
İkinci El Bölümü Mesajları: 197
Konularının görüntülenme sayısı: 55.151 (Bu ay: 1.024)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 920 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası