|
Bildirim
|
Bence diger sürücüleri korumak için o şekilde sürüyolar, mazallah bi kaza olsa anahtarı vermek gerekebilir
|
Basit:
- Şerit değiştirme kurallarına uymuyorsunuz. - Kutu kadar boşluk oluşunca o şeride geçmeye çalışıyorsunuz. - Sağa dönecekseniz en sol şeritten şeritleri keserek dönüyorsunuz. - Yol yerine telefona, sağa, sola bakıp bir şey olunca ani fren koyuyorsunuz. Ben Toyota kullanıyorum. Ama ben de böyle kullanıyorum. Tek olay para değil. Siz sanayiyi çok seviyor, her hafta gitmek istiyor olabilirsiniz. Ben sanayiye gitmek istemiyorum. “Aracına kıyamıyorsan trafiğe niye çıkıyorsun abi.” Sen kıyabiliyorsan duvara vur bir foto at da biz de görelim arabasına nasıl kıyılıyor. Biz kıyamıyoruz. Sol şerit ihlaline gelince genelde arabası güçsüz olanlar sol şeriti ihlal etme peşinde. Benim arabam hızlı böyle olduğuna bakmayın, demeye çalışıyor. Ben Mercedes’ ten çok otobüs, Astra, Clio, Polo görüyorum. |
%99.99 kadındır desem linç yerim ama gerçek bu
|
Size ne yahu! İsteyen istediği gibi araç kullanır sonuçta özgür bir ülkeyiz. Bende ilk aracim Fluence aldığımda çok dikkatli ve narin kullanırdım bu işin marka ve modelle alakası yok. Ülkemizde araç fiyatları çok yüksek insanlar binbir emekle çalışarak zar zor araç aliyor. Kimse malının zarar görmesini istemez. Size bir zararı yoksa burada konu açmak saçma. İlk yorum ise gözleri kanatan cinsten cinsiyet ırkçılığı hat safhada.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530508BB2 -- 4 Ekim 2019; 21:56:11 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|