Şimdi Ara

yeni astra vs cla200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ikisi de sanırım c segmentinde araçlar. astra dynamic benzinli otomatik için 74 bin tl fiyat aldım. Cla200 style benzinli otomatik vitesin liste fiyatı ise 126 bin.

Henüz indirimli fiyatını bilmiyorum ama 120 bine kadar düşebileceklerini umuyorum (belkide daha altına, şu sıralar fiyat alan varsa ve paylaşırsa ayrıca sevinirim)

iç ve dış tasarım donanım ve fiyat bütününde baktığımızda beni premium haricinde cezbeden araç astra. premium segmentte ise cla200..

İki benzer donanıma sahip c segmenti araç arasında 45 bin civarı bir fiyat farkı var. Bu devasa bi fark..

Her ikisini de alabilecek durumdayım ancak astrayı alırken peşin verebilirim ama cla'yı kredili almam lazım..

sorum ise şu; cla200 aradaki 45 bin farka ne kadar değer? astranın sağlayamadığı cla200'ün sağladığı 45 bin tl'ye değecek çok büyük farklar var mı ve neler? varsa kendimi zorlayıp alayım..

yoksa değmez krediye bulaşmaya astrayı al paşa paşa bin mi dersiniz..

yardımlarınızı esirgemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamolsun1 -- 31 Mayıs 2016; 11:42:26 >

• mercedes ve opel bu fark yeterli sanırım.
  • Yoruma aşırı açık bir konu fakat (sizinle alakalı değil lütfen yanlış anlaşılmasın)

Astrayı aldığında sıradan bir vatandaş olarak karşılanacaksın, Merso yu aldığında herkes abi çekecek. Ey gidi güzel ülkem.

Kredi ile uğraşmam diyorsan Astra sana yıllarca arabalık yapar, biraz lükse kaçayım dersen düşünme git çevir kontağını Mersonun :)
  • değmez krediye bulaşmaya astrayı al paşa paşa bin
  • Şartların önemli bence. Yalnızsan al Merso'nu bin, evli çocuklu falansan ailenin rızkını banka faizlerine yatırmaya değmez diye düşünüyorum. Biraz kendine yatırım yapmaktır araba işi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Claya o para verilmez astra al

• Style paket cla icin krediye bulasma hocam amg alsan deger ama style pakette farlar bile halojen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Opel Astra mı Hyundai i30 mu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ülkenin hali ortada, ekonomi sürprizlerle dolu. Eldeki bir kuş, daldaki 2 kuştan iyidir. Ne güzel sıfır astra alabiliyorken, dünya borca girmeye değmez bence. O yüzden ben astra diyorum.

• 120.000 vereceksin ama 120.000 parası etmez cla maksimum 85 falan ederi 120.000 verdiğin arabada plastik çatırtısı dinlemek var... O banda çıkmayı göze aldıysanız kasa değişimi sorun değilse insignia alınır, yakıt sorun değil herhalde benzin olduğuna göre 320i alınır yani bende o bütçe olsa gider ikinci el 2.0 tfsi quattro sportback a5 bakarım tabi. Birde passat var realite, en az zarar ettirecek araç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes a ve cla nın arkası anormal basık. klostrofobik bir arka yaşam alanı var. Arka koltukta birileri seyahat edecekse direk cla yı elerim. Markası prestiji bir yana otomobil öncelikle ihtiyaca cevap vermeli. Eğer arka koltuk yaşam alanı önemli değil derseniz, 2 aracı da birer gün kiralayın. Mümkünse arka arkaya. Değip değmeyeceğini sadece siz bilebilirsiniz. Her otomobil her insanda farklı hisler uyandırır. cla mercedes gibi konforlu bir araç değil. Konfor olarak yol tutuş olarak astrayla aman aman bir farkı olmaz. Performans olarak astradan biraz daha iyidir muhtemelen. cla benim gözümde gerçek bir mercedes değil. Ama dediğim gibi test edin kullanın değer mi siz karar verin. Mercedes için çok daha fazla kasko, servis bakım ücreti vs. de ödeyeceksiniz bunu da göz önünde bulundurun.
  • Astra

• Hocam, bence araba icin krediye girilmez. Sonucta deger kaybedecek bir sey icin bir de fazla fazla borclanmak hos olmaz. Ayrica mercedes'in kaskosu yuksek cikar, sigorta yuksek cikar, bakimi pahali olur. Bunlar kredi masrafina ek yuk demek. Ayrica, arkadaslarimda var dolayisiyla cok tecrube ettim, cla inanilmaz dar bir araba. Ve ekran kalitesi yerlerde, malzeme kalitesi eh iste. Ben aradaki farka degmeyecegini dusunuyorum. Astra da daha yeni ve guzel tasarimli bir araba. Ben onu tavsiye ederim.

• valla arkadaşlar haklısınız evet bekarım ailemle yaşıyorum evlilik falan da ufukta gözükmüyo, allaha şükür kendime yetecek bi maaşım da var ama cidden o kadar parayı bağlamak sanırım çok da mantıklı dğl neticede öyle aşan taşan bi tarafım da yok.. sıfır astramı alıp güzelce binicem sanırım.. yine de ikisiyle de bi test sürüşü yapıp son kararımı vereceğim.. teşekkürler yorumlar için
  • Cla style paket 120 bin etmez amg olsa neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Cla style paket 120 bin etmez amg olsa neyse.

120 bin bnm tahminim daha düşük bi fiyat veriyolarsa bilmiyorum fiyat alan varsa paylaşsın ltf
  • Cla nin tip: 250 bin lira, surus: 50 bin lira.

Gorunusu sizi yaniltmasin. Segmentinde, kâr marji en yuksek aracinin cla olduguna eminim.

• Cla yı alacaksın çok değil 2 ay sonra keşke 80 bin vereydim de cla almayaydım diyeceksin ha aylık gelirin nedir bilemem zenginsen al 7 bin 8 bin maaşın varsa alma

• bence 45bin limit arttırınca işler çok değişir farklı arabalar da sahneye iner, ben olsam astra alırdım kredi çekmek yerine
  • Cla mercedesin sırf üretmek için ürettiği bir araç.birde ben o markaya yakıştığını düşünmüyorum jetta gibi bişey....
    Yeni astra arkadaşımda dynamic paket 1.6 cdtı vardı onu kullandım gerçekten çok iyi yol tutuyor zaten şaşırmamak lazım o bir opel.iç mekan kalitesi güvenlik ekipmanları dış tasarımı hakikaten çok iyi tavsiye ederim yinede karar sizin ALLAH hayırlısını versin

• 105 bine dizel otomatik cosmo İnsignia Al geç,Ne şiş yansın ne kebap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.