Şimdi Ara

yeni astra vs cla200 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ciddi anlamda sıkışmayı geç azda olsa sıkıştıracaksa kredinin ödemesi hiç girme. Ama rahat rahat öderim kenarda biriktireceğime kredi ödüyeyim dersen tabiki cla. Tam bir yıldız değil belki ama o önündeki ambleme bile değer 45bin diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

bence 45bin limit arttırınca işler çok değişir farklı arabalar da sahneye iner, ben olsam astra alırdım kredi çekmek yerine

Hocam ben de öyle yapıcam sanırım aşan taşan tarafım yok maddi anlamda zaten.. alıp sıfır astranın keyfini sürmek daha mantıklı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ras96

Cla mercedesin sırf üretmek için ürettiği bir araç.birde ben o markaya yakıştığını düşünmüyorum jetta gibi bişey....
    Yeni astra arkadaşımda dynamic paket 1.6 cdtı vardı onu kullandım gerçekten çok iyi yol tutuyor zaten şaşırmamak lazım o bir opel.iç mekan kalitesi güvenlik ekipmanları dış tasarımı hakikaten çok iyi tavsiye ederim yinede karar sizin ALLAH hayırlısını versin

Amin hocam inşallah

• Kredi çekmeye değecek bir fark yok kesinlikle astra almalısın.BMWde 0 faizli kredi imkanı var diye biliyorum 118ide alınabilir.
  • Şaka

Kasıtlı yapıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bari 3.18i al kardeşim, cla dışı mükemmel olsada içi aynı seviyede olmayan bir araç,3.18i biraz daha oturaklı, eğer aracın sportif olmasının getirdiği basıklık zorluk çıkarmayacaksa cla da düşünülebilir ama en boş halinin 126 bin olması iyi olmadı.

• Astra Opel'in üzerinde en çok çalıştığı, bel bağladığı araçlardan biri.

CLA ise Mercedes'in düşük maliyetlerle Macaristan'da ürettiği bir araç. Kullanılan malzeme ve işçilik kalitesi, sınıfındaki birçok araçtan iyi olsa da, bazı kısımlarda Mercedes standartlarını karşılayamıyor.

CLA ilk çıktığında, 3 sene önce, AMG paketi 120.000'di, şimdi Style'ı o para, donanım olarak bomboş, ufak jantlı koca halojen farlı içi kumaş koltuklu baz donanım mercedes hiç bir şeye benzemiyor benim gözümde, fiyatı da aşırı yüksek. CLA'yı sıfır almak hiç mantıklı değil bence.

120 bine çıkarım diyorsanız, BMW 118i, 120i M paket alırsınız. Yada Joy paketi de oldukça yeterli hem daha ucuz. Makyajlı halinin tipi çok güzel, sınıfının arkadan itişli tek aracı, yeni neslinde önden çeker olacak, kıymete binecek şuanki 1 serileri.

Bu 2'si arasından Astra derim. Performans olarak aralarında ahım şahım bir fark yok, Astra'nın otomatiği biraz yavaş sadece o kadar. Tasarımı güzel, baya iyi yol tutuyor, donanımları gayet iyi, multimedya sisteminin kullanımı bana göre Mercedes'tekinden daha kolay.

http://www.zeperfs.com/en/duel6050-4492.htm (iki aracın manuellerinin performans kıyaslaması) (CLA listede olmadığı için A'yı seçtim.)

• Ya su Cla ya para vermeyin be abi .

Astra alin 45 bin de ileride arac degistirirken eklersiniz veya sermaye olarak dursun .

Aralarinda fark yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Astra Opel'in üzerinde en çok çalıştığı, bel bağladığı araçlardan biri.

CLA ise Mercedes'in düşük maliyetlerle Macaristan'da ürettiği bir araç. Kullanılan malzeme ve işçilik kalitesi, sınıfındaki birçok araçtan iyi olsa da, bazı kısımlarda Mercedes standartlarını karşılayamıyor.

CLA ilk çıktığında, 3 sene önce, AMG paketi 120.000'di, şimdi Style'ı o para, donanım olarak bomboş, ufak jantlı koca halojen farlı içi kumaş koltuklu baz donanım mercedes hiç bir şeye benzemiyor benim gözümde, fiyatı da aşırı yüksek. CLA'yı sıfır almak hiç mantıklı değil bence.

120 bine çıkarım diyorsanız, BMW 118i, 120i M paket alırsınız. Yada Joy paketi de oldukça yeterli hem daha ucuz. Makyajlı halinin tipi çok güzel, sınıfının arkadan itişli tek aracı, yeni neslinde önden çeker olacak, kıymete binecek şuanki 1 serileri.

Bu 2'si arasından Astra derim. Performans olarak aralarında ahım şahım bir fark yok, Astra'nın otomatiği biraz yavaş sadece o kadar. Tasarımı güzel, baya iyi yol tutuyor, donanımları gayet iyi, multimedya sisteminin kullanımı bana göre Mercedes'tekinden daha kolay.

http://www.zeperfs.com/en/duel6050-4492.htm (iki aracın manuellerinin performans kıyaslaması) (CLA listede olmadığı için A'yı seçtim.)

Hocam anlaşıldı ben en iyisi astra alayım

• Aynen hocam, ben bütün gerekçeleri dizeyim dedim ondan uzun bir mesaj oldu, yoksa tek bir kapıya çıkıyor

• cla nın dış görünüşü filan iyide o içi nedir öyle ya sanki lineada kullanılan plastiğin üzerine deri kaplamışlar gibi. iç hacmi zaten b sınıfındaki bir araç kadar anca var.bazıları daha geniş. ne varki dış görünüşü çok karizma görünüyor. zaten o da olmasa heralde mercedes üretmezdi. baktılar dış görünüş iyi içinide deri yapalım bir süsleyelim maliyetleri kısık olsun diye reno motorunuda koydular millet zaten önünde yıldız var diye alıcak dediler öylede oldu . kullanışlılık istiyorsanız aynı fiyata ikinci el passat yada artık neler varsa onu alın ama aileniz varsa direk eleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: genccocuk61

cla nın dış görünüşü filan iyide o içi nedir öyle ya sanki lineada kullanılan plastiğin üzerine deri kaplamışlar gibi. iç hacmi zaten b sınıfındaki bir araç kadar anca var.bazıları daha geniş. ne varki dış görünüşü çok karizma görünüyor. zaten o da olmasa heralde mercedes üretmezdi. baktılar dış görünüş iyi içinide deri yapalım bir süsleyelim maliyetleri kısık olsun diye reno motorunuda koydular millet zaten önünde yıldız var diye alıcak dediler öylede oldu . kullanışlılık istiyorsanız aynı fiyata ikinci el passat yada artık neler varsa onu alın ama aileniz varsa direk eleyin

Aynen öyle yapıcam anladığım kadarıyla parasının arabası hiç dğl öndeki ambleme de değmez gibi görünüyor

• Cla için söylenecek tek söz yuh. Yazık günah

• quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Cla için söylenecek tek söz yuh. Yazık günah

Valla iyiki bu konuyu açmışım ben de cla'yı bişey sanıyodum tek olumlu laf olmaz mı bi araçla ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamolsun1 -- 1 Haziran 2016; 22:59:02 >
  • 120 bine 2.el bwm 3.20i ed alabilirsiniz.sifir olacak diyorsaniz astra alin kesinlikle.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.