Şimdi Ara

BMW 320D ve Muadilleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar BMW 320D araç alma arifesindeyiz....Ailemizden Dayıma alacağız..Aracı beraber konfigürasyon ediyoruz...

İstediğimiz donanımlar ile araç 62.000 Euro'ya geliyor...Şu an İndirim yapıyorlar mı bilmiyorum açıkcası...

Bu donanımlar da kısaca özetlemem gerekirse ; M spor Direksiyon, bi-xenon far, adaptif far sistemi,Otomatik klima, Akıllı telefon kiti,17 inç Jantlar,Mat alüminyum dış kaplama,Geri görüş kamerası, ön arka park sensörü ve mesafe sensörü..Dahası da bir kaç donanım var vs vs...
    Eklememi tavsiye edeceğiniz donanım var mı,olmazsa olmazlardan...Mesela Sunroof 2.500 EURO, gerek yok dedik onun yerine M spor direksiyon alalım dedik...Anlayacağınız fazla fazla harcamadan şık,orta donanımlı bir BMW istedik...Cruise Control 1000 Euro mesela, pek kullanmadığı için eklemedik...

2010'da alınan 520 D 2 ay sıra beklemiştik, Yine 2 ay da araç gelir mi soracağım yarın...

320D yerine şunu al diyebileceğiniz bir araç var mı? AUDİ A4 1.8 160 HP Aracımızı satıyoruz 85.000 Tl'ye 2010 Model...Araçtan memnunuz ancak bazı sıkıntılar yaşadık ( uzun hikaye )

Sport Line--Modern Line--Luxury Line Dış görünüm seçeneklerini eklemedim henüz, 3700 Euro...Bunlardan birisini eklemelimiyim? Ekleyeceksem hangisi? ( Dayım Bekar )

Renk olarak Beyaz düşündük ancak,ücretsiz beyaz var, Metalik Beyaz var, 1750 Euro...

Bunun yerine Mercedes C serisi,ya da başka bir araç önerirmisiniz? Aklıma ilk gelen BMW 320D oldu açıkcası D segmentin de...Uzun yıllar binilecek...

Şöyle de bir şey var eklemek istedim, 2010 Yılında A4 aldığımız zaman 115.000 Tl verdik araca, araçta sunroof,ortapedik bel destek ayarı,alarm,Adaptif farlar,angel Bi-xenon farlar,yani BMW'de olan donanımdan fazlası vardı, ilk defa BMW kullanacağı için ve her donanım daha fazla geldi maddi olarak..O yüzden gerekli donanım ve olmazsa olmazları demek istedim..Ön arka Park sensörü sesli ikazlı vs vs...

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 17 Eylül 2013; 0:35:57 >

• Valla sostum hayalimdeki arac sizin koydugunuz donanimlar +luxury line.eger imkan varsa kesin ekletin.aracin on izgaralari gri oluyor cok farkli duruyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snncbc -- 17 Eylül 2013; 0:27:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snncbc S kullanıcısına yanıt
    Dikkate alacağım Teşekkür ederim..
  • Hocam Muadil olacak o çok siritmis başlıkta da söylemeden edemedim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Hocam Muadil olacak o çok siritmis başlıkta da söylemeden edemedim :)

Sağolasın Hocam düzelltim :) Yanlış yazmışım heyecandan 320 D dedik ya :))))
  • sport line veya hoşunuza giden başka bir line ı eklemenizi tavsiye ederim. Ayrıca standart ses sistemi tek kelimeyle rezalet. En azından Hi fi ses sistemini kesinlikle eklemenizi öneririm. Sunroof olmadan bmw ler 2. elde sıkıntı yaşıyor genelde. Hiçbir donanım olmasın ama xenon + sunroof olsun ( klasik türk saçmalıkları,şahsen aynı paraya adaptif m süspansiyon alırım 10 kat daha iyi ) Ayrıca adaptif far ve uzun far asistani beraber alınıyor , çok güzel bir donanım olmasına rağmen o paraya farklı birşeyler alabilirsiniz bence. Mesela techno plus paketi almanız çok mantıklı olucaktır. Güneş korumalı arka camlarda pahalı ancak ilerde film yüzünüzden başınız ağrımasın diye alabilirsiniz. Konfor erişim sistemide önemli bi opsiyon

Fiyattada %4 indirim + 2.44 eu. sabit kur uygulanıyordu eğer bir değişiklik yoksa.

Hepsini aşağı yukarı 67 bin euroya alabiliyorsunuz. Oda 155 bin civarı oluyor indirimlerle.
  • Exxcrea kullanıcısına yanıt
    Hemen not alıyorum, yarın gittiğim de konuşacağım dediklerinizi fikir olarak, çok teşekkür ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bmw 320d ile 320d xdrive farkı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • A5 2.0 tdı QUATRO düşünmez mısınız ?

• umutsirvan kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatlarını bulamadım 320D 62.000 Euro, A5 ne kadar yukarıdaki donanımlar ile mesela? Sitesi öyle karışık ki Audi'nin..

edit : 183.000 TL...Hocam 320D ile bayağı fiyat farkı var ki donanım da ekletirsek eyvah eyvah..Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 17 Eylül 2013; 1:03:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Hocam fiyatlarını bulamadım 320D 62.000 Euro, A5 ne kadar yukarıdaki donanımlar ile mesela? Sitesi öyle karışık ki Audi'nin..

edit : 183.000 TL...Hocam 320D ile bayağı fiyat farkı var ki donanım da ekletirsek eyvah eyvah..Teşekkürler

90 bin eu ya dayanıyor hocam.

• umutsirvan kullanıcısına yanıt
    Maşallahhh

Teknik veri olarak da 320D önde yalnız? Hani yakıt olsun, performans olsun, yol tutuşu bilemem tabi...İşçiliği mesela bilemem hangisi iyidir, yalıtım olsun vs...Görmek lazım :)
  • İlla sıfır mı alacaksınız2012 model 15-30 bin km aralarında A6 2.0 TDİ,A5 2.0TDİ Quattro bakalabilirsiniz hatta 2011 E 250 CGI AMG bile alabilirsiniz 1.8 motor 7 ileri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperSantorelli

İlla sıfır mı alacaksınız2012 model 15-30 bin km aralarında A6 2.0 TDİ,A5 2.0TDİ Quattro bakalabilirsiniz hatta 2011 E 250 CGI AMG bile alabilirsiniz 1.8 motor 7 ileri..

Hocam 2. Ele guven olmuyor biliyorsunuz, her zaman ilk sahibi olduk araclarimiz da,o yuzden sifir alinacak, uzun surede kullanilacagi icin sifir aliniyor ;) Yoksa dediginiz gibi cesit cesit secenekler cikiyor haklisiniz o konuda..

• Bmw'de sunroof yoksa 2. El de çok sıkıntı çekersiniz.O yüzden sunroof ekleyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes E-180 Elite AMG
  • Mercedesteki sessizlik ve konfor 5. vites 90 la giderken kolanı suyunu çorbanı içmenin verdiği hazzı bmwye değişmem.
  • Kayseri audi bayinde 2012 model 0km audi a5 2.0tdi için 161bin rakam aldım baya dolu araç orjinal rakamı 231bin idi. Düşünürseniz hem sıfır hemde ikinci el fiyatina sahip.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.