Şimdi Ara

Mercedes E Coupe - Audi A5 - Bmw 3 Coupe... Tasarım bakımından hangi araba??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
29.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 26.2.2019)
Giriş
  • Evet arkadaşlar.Bu üç araçtan tasarım bakımından hangisi daha güzel.Tabiki de zevkler tartışılmaz ama genel bir fikir öğrenmek istiyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bence Bmw 3

• Bugün param olsa E coupe alırım,kısmette varsa 2-3 sene sonra da beyaz bir tane alıcam zaten...
  • Bende bu üçünden birini düşünüyorum.Benim sıralamam ise mercedes - audi - bmw.
  • çok ilginç bir araba bu E coupe ...bmw hastası olmama rağmen 3 serisine tercih ederim.
  • 3ü de birbirinden inanılmaz.. Ama tercihim BMW
  • M paket mat siyah 3 coupe
    Yeni E serisinin orantıları hoşuma gitmiyor. A5 çok hoş araç ama eski bir yüzü var önden A4 mü A3 mü A6 mı belli değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 1 mi Audi A3 mü?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Mercedes E Coupe - Audi A5 - Bmw 3 Coupe... Tasarım bakımından hangi araba??

• ben almanları seçiyorum hepsi10 numara lakin yıldızlı olan bir başkadır her zaman
  • Fotoğraflarda E-Coupe kendisini yeterince gösteremiyor, diğer rakipleri kadar fotojenik bir araç değil ama gerçekte en şık olanı o
  • e kap abi ya offf Allah bize de nasip eder bir tane eski püskü olsada razıyım :( AC Schnitzer BMW M3 Coupe bu aradaa çokk güzel..

http://otoresim.net/ac-schnitzer-acs3-sport-bmw-m3.html - burada var resimleri eklemek istemiyom fazla yer kaplamasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Bence Bmw 3

Şu Mercedes'in önden duruşu bitiriyor beni ya Kızgız kızgın bakar gibi

• Valla yeni E coupe serisi gerçekten çok güzel. Ön tasarım şahane. oyum E coupe ye
  • bence en iyi gözüken araç audi a5.
  • 3 coupe tercih ederim.
  • önden e, geri kalan her yerden 3.
  • 3 ün üstüne yok coupe olayında
  •  Mercedes E Coupe - Audi A5 - Bmw 3 Coupe... Tasarım bakımından hangi araba??

Beyaz bir BMW 3 veya M3 Coupe

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

önden e, geri kalan her yerden 3.

aynı düşünceleri paylaşıyoruz
  • İç kısımda bmw çok sade bence
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.