Şimdi Ara

Mercedes E Coupe - Audi A5 - Bmw 3 Coupe... Tasarım bakımından hangi araba?? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
29.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git

Mercedes E Coupe - Audi A5 - Bmw 3 Coupe... Tasarım bakımından hangi araba??

(En Son Oy Tarihi: 26.2.2019)
Giriş
  • Ben de a5 hastasıydım 2-3 hafta önce sıralama yapıcak olsam a5>e coupe>3 coupe derdim taa ki mercedesin içine binip dolaşana kadar aracın gidişi falan çok değişik hala biraz mercedesin hatlarında biraz sorun var gibi gelse de gerçekten mercedes mercedesmiş bunu anladım. A5in önden görünüşü daha şık gerek ledleri olsun gerek hatları ama sırf o içindeki konfordan ve sürüş zevkinden dolayı bugün mercedesi ilk sıraya koyabilirim.
  • Mercedes E Coupe
  • Koyulan BMW resimlerinin çoğu M3. Yani normal bir 3 Coupe o şekilde gözükmüyor. Ön tampon vs. M3 de daha farklı. Arabayı çekici kılanda o. Benim tercihim Mercedes - Benz E Coupe'dan yana olurdu.
  • peki arkadaşlar bu e coupe ların 2 sene sonraki fiyatı yaklaşık ne olur(2.el) şu an sahibinden de baktım yaklaşık 130 bin tl ye var ikinci eli bu fiyat iki sene sonra 100bin veya aşağısına düşer mi sizce?
  • AUDI A5 BENIM TERCIHIM OLURDU. PARAM OLSA BU 3 ARAC ICERISINDEN A5 I TERCIH EDERIM.

GONLUMDEKI SAHIP OLMAK ISTEDIGIM ANCAK SADECE HAYALLERIMLE YASATABILECEGIM TEK BIR ARAC...

AUDI A8-L W12 6.2 MOTOR !!!
  • Marka fanatikligi felan yapmam ama e coupe üstüne araç tanımam.
  • Kendisi Bavyera'nın yağmurlu havasından kopup gelmiş, içindeki sportif ruhu sessiz caddelerin soğukluğunda arayan bir efsanediirrr 21/30/36/46/92///M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GReddy.x -- 7 Mayıs 2012; 22:26:42 >

• belki bmw derdim ama bu kasası hoşuma gitmiyor o yüzden A5
  • keşke c coupe yi koysaydınız e coupede aynı segment ama neticede isim tasarım farkı var
  • İstediği kadar sert olsun konforlu olmasın
    şu tipe bak ya... isterse tümsekleri bırak kıçımda belimde boynumda hissettirsin

Şu camların tamamın inmesi clk-cl ve e coupede bitiriyor beni
    Heleki E Coupenin cam tavanıda var bildiğin üstü açık araba tadı ama tipi bozuk değil ;)

• Vurucam kırbacı vurucam kırbacı muhahaha

• Konu sahibi gorunus olarak hangisi demis ancak gorunus icin oylama biraz olmamis cunku dedigi gibi zevkler ve renkler tabi bizim turk milletinde bir mercedes hastaligidir gider taki bmw koltuguna oturana kadar bu isler degisir 1 adet e coupe sahibi olup 1 sene bile kullanmaya dayanamadan 335i e92 almis biriyim sadece goruntu degilde icine bakicak olursak bmw yeni merco lara cokk daha kalite iscilikle arac yapiyo ve mercedesin uyguladigi ben kaliteliyim adim var sizi kaziklarim tarzinda ucretlendirmiyor araclarini bu bir gercek e coupe tam bir sacmalik oldu sahsi gorusumdur hantal anlattiklari kadar yolla tutunan bir arac degil ayrica gaza bastiginda 1 2 sn dusunuyo oto vites saka gibi sonra birden hizlaniveriyo bence e kasa tam bir fiyasko ve 335i veya is modeline gore cok ezik bir aractir 2 sine sahip olmus biri olarak audi yi bu araliga katmiyorum cunku s5 i m3 e karsi tam bir fiyasko oldugunu kendileri bile kabullendiler dis icin se s5 guzel ama geri kalan hersey 335 veya bir degisle e92 kasadan yana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir audi hayranı olarak mercedes e coupe diyor kenara çekiliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: webhamsterr

Konu sahibi gorunus olarak hangisi demis ancak gorunus icin oylama biraz olmamis cunku dedigi gibi zevkler ve renkler tabi bizim turk milletinde bir mercedes hastaligidir gider taki bmw koltuguna oturana kadar bu isler degisir 1 adet e coupe sahibi olup 1 sene bile kullanmaya dayanamadan 335i e92 almis biriyim sadece goruntu degilde icine bakicak olursak bmw yeni merco lara cokk daha kalite iscilikle arac yapiyo ve mercedesin uyguladigi ben kaliteliyim adim var sizi kaziklarim tarzinda ucretlendirmiyor araclarini bu bir gercek e coupe tam bir sacmalik oldu sahsi gorusumdur hantal anlattiklari kadar yolla tutunan bir arac degil ayrica gaza bastiginda 1 2 sn dusunuyo oto vites saka gibi sonra birden hizlaniveriyo bence e kasa tam bir fiyasko ve 335i veya is modeline gore cok ezik bir aractir 2 sine sahip olmus biri olarak audi yi bu araliga katmiyorum cunku s5 i m3 e karsi tam bir fiyasko oldugunu kendileri bile kabullendiler dis icin se s5 guzel ama geri kalan hersey 335 veya bir degisle e92 kasadan yana

Bmw Mercedese göre daha kaliteli işçiliğe mi sahip?Yapmayın hocam Allah aşkına.Mercedes bazı istisna modeller dışında Bmwden daha kaliteli malzemelere sahiptir ve daha sağlam bir işçiliğe sahiptir.Bu S serisi 7 serisi kıyaslamasında da,E serisi,5 serisi kıyaslamasında da ve diğer birçok sınıfta geçerlidir.Misal makyajlı E serisi ve yeni 5 serisi.E serisinde daha kaliteli malzemeler ve daha sıkı bir işçilik var.Ve daha sağlam,uzun ömürlü bir izlenim veriyor.Tasarımda Bmw dersiniz,özneldir kabul.Hatta ben yeni 5 serisinin Mercedes E birçok yönden daha iyi olmasına rağmen E ye göre çok daha güzel tasarıma sahip olduğunu düşünüyorum.Onun dışında sportif sürüş keyfi dersiniz kabul ama konfor,kalite,ve dinginlik veren sürüş keyfi konusunda Mercedes daha önde bir marka.Ama E coupe ye hiç binmedim ve o araç belki de Mercedes standartının altındadır o zaman bir şey diyemem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• O zaman sizi bir 335 5 kasa f lere bir davet edelim her bakimdan merco dan kaliteli bir isciligi var bu bir gercektir s claas ayri bir dunya Mercedea 2008 den itibaren tasarim ve isciligini oldurmustur koltuguna oturup konforu gormeden tartismak istemem almanyada avusturyada yeterince 2 aracada binmisligim var s class benim icin merco da tek konforunu hala devam ettirdigi modelidir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.