Arkadaşlar merhaba. Mercedes E 250 Coupe (2010-2011-2012) Audi A5 Coupe (2012) Arasında kaldım. Bütçem belli az çok piyasayı bilenler anlamıştır. Audi A5 Coupe çok istiyorum ama benzinlilerde yağ yakma sorunu malesef var, dizelleri de 200k km'yi aşmış. Bu nedenle E 250 Coupe eski kasa benzinlilere bakıyorum. Sizin yorumunuz nedir ? Audi A5 Coupe alsam başıma iş açar mı ? Yardımcı olanlara teşekkürler şimdiden. |
Mercedes E250 vs Audi A5
-
-
A5i alıcaksan eğer almadan önce biraz araştırma yapmanı tavsiye ederim.Kronik sorunları olan bir araç sen de bahsetmişsin.Belli başlı seni uğraştıracağını masraf açacağını bilerek al.Hatta forumda a5 ile ilgili detaylı revizyon konusu vardı çok bilgili bi üyemizin.E coupe konusunda bilgim yok malesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A5 denilince aklıma direk aylardır satamayan 2.0 TFSI sahibi bir tanıdığım geliyor
-
Tabi ki E250. Düşünmeyin bile.
E250 tasarım olarak da daha iyidir. -
vardı burda bir üye a5i aldıktan 20dk sonra araba istop etmişti sonra kendisi topladı cicek gibi olmustu araba
-
Kardeşim 2012 model a5 2.0tdi coupe kullanıyor.50 binde aldı şu anda 180 binde hiç sorun vermedi. Sadece rutin bakımlar km si gelince de şanzıman yağı değiştirildi o kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet312 -- 14 Şubat 2021; 20:24:36 >
Herkese yorumlar için teşekkürler.
Hocam, araç 150bin km 'den sonra masraf çıkarttı mı hiç veya olumsuz bir durum ?
-
Hayır hiç masrafı olmadı. 4 yıldır kullanıyor. Sanıyorum benzinlilerde sorun çıkma ihtimali daha yüksek.
Çok teşekkürler hocam kazasız sürüşler.
-
1.8cgi Mercedes motoru da sorunlu,egzantric zincir vs,,,
Hocam bunu ilk kez duyuyorum araştırcam teşekkürler.
Valla bu gidişle neye binicez ?
Galiba zengin değilsen üst segmente binme diyorlar :)
-
Aynen öyle. Bir tanıdığımda var. Düzenli olarak motora para harcıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 14 Şubat 2021; 23:34:42 > -
M271Evo motorun parçaları çok pahalı arkadaşım. Audi yine grubun ortak parçalarından ötürü biraz daha uygun ama yine pahalı elbette. Bu segment böyle.
-
E250 1.8 motorlarında da sıkıntılar var hocam. Hatta forumda yine sanırım coupe aracında bu sorunla karsılasan ve yanlıs hatırlamıyorsam 20k'lara yakın masraf yapan biri vardı. Makyajlı kasalarında 2.0 motorlu versiyonlarında bir sorun yok ama sanırım. Ya da c180 coupelere de bakabilirsiniz w204 kasanın 1.6cgi motor. Belki bir tık performansı daha kötüdür ama kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki motoru daha sorunsuzdur.
-
800 kusurden alip 1 milyondan ilan acti tamami
simdi 750 versen verecek durumdalar
-
Yorumlar için elinize sağlık arkadaşlar.
A5 2.0 TDI (200k km üstü) şimdilik en uygunu gorunuyor.
-
E250 makyajlı 2.0 olan motor tercih edilmeli 1.8 sıkıntılı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nucsHerkese yorumlar için teşekkürler.
Hocam, araç 150bin km 'den sonra masraf çıkarttı mı hiç veya olumsuz bir durum ?
Kulağına küpe olsun
Bu arabalarda km ye değil bakıma önem ver ve mutlaka bayi çıkışlı araba al.
Mercedeste 4 matic alma
Audide quattro al
Her ne kadar audi sevsemde bu iki araç arasından ben kesinlikle e250 coupe derim.
Hem daha bilinçli ve kültürlü araba sahibi imajı verir hem tipi a5 ten çok daha iyi ve diri duruyor. Bahssettiğin a5 kasa olarak e250 yanında çok outdate kalır.
Şunu deseydin, 2011 e serimi yoksa a6 mı.. düşünmeden a6 derdim.. ancak bu iki araçta %100 e250 coupe. A5 i düşünmem bile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tabi ki E250. Düşünmeyin bile.
|
Benzer içerikler
- mazda b2500 4x2 yakıt tüketimi
- passat variant neden tutulmuyor
- 3008 allure gt farkı
- doblo alırken nelere dikkat etmeliyiz
- bedelsiz ağır hasar kayıtlı araç alınır mı
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X