Şimdi Ara

Bmw 320D e90 mi Mercedes W204 c class mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce hangisi kulanan arkadaslar varsa eksileriyle artilariyla tecrubelerini paylasirlarsa sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• e90 temizini bulmak imkansıza yakın,w204 derim
  • enoman kullanıcısına yanıt
    Neye gore imkansiz mesela? Ve w204 temizini bulma ihtimalim daha mi fazla sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: Sozzi

Neye gore imkansiz mesela? Ve w204 temizini bulma ihtimalim daha mi fazla sizce
    Ben zamanında çok araştırdım,ekspertiz paralarını ödediğimle kaldım.Kronik sorunları olan ve hor kullanılan bir model.W204 temizini bulman çok daha kolay.
  • enoman kullanıcısına yanıt
    Evet genelde oyledir nedense bmwler hor kulanilir bakalim onumuzdeki ay seçicem artik bir model golf 6 larada bakiyorum belki daha uygunuju ve temizini bulursam onuda alabilirim.

• Makyajlıysa W204 yoksa E90

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajsız kasa w204 kullanıyorum
    1.6 motor ile vergi avantajı var
    Kompresör motor lpg uyumu gayet iyi
    Performans 156 bg araç benim için gayet yeterli
    Yakıt ortalama 9-10 lt arası değişiyor hiç dikkat etmem birçok dizelden ekonomik
    Dizel gürültüsü yok sessiz yalıtım çok iyi
    Yol tutuş çok zorladım aracı kaydığını bile hissetmedim
    Şanzıman tam otomatik bilindik mercedesin birçok modelinde kullanıldı bilinen bir arızası yok
    Triger kayışı bulunmuyor zincirli bmwlerdeki zincir uzaması gibi sorunlar yok
    Turbo motor gibi altdevirler çok dolu değil az gaza basmak gerekiyor
    İç mekan da passat genişliği beklemeyin yalnız koltuklar özellikle arkadakiler için de rahat ve konforlu
    Aracımı değişmek istesem makyajlı kasayı almak isterdim başka hiçbir markaya da bakmazdım belki ilerleyen zamanda e180 olabilir
    Makyajlı kasada tasarım filan çok daha iyi yine kompresör motor tercihim olurdu cgi motor daha iyi fakat lpg uyumu kompresör notor gibi değil
    Şu ana kadar rutin bakım dışında bir masrafım olmadı motor şanzıman takozlarını değiştim sadece
    Bmw hakkında yorum yapamayacağım o kasayı pek kullanmadım hiç ilgimi de çekmedi nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mand1ra_Hekimi -- 28 Mayıs 2020; 0:6:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw F30 serisi 316i mi 320d mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

Makyajsız kasa w204 kullanıyorum
    1.6 motor ile vergi avantajı var
    Kompresör motor lpg uyumu gayet iyi
    Performans 156 bg araç benim için gayet yeterli
    Yakıt ortalama 9-10 lt arası değişiyor hiç dikkat etmem birçok dizelden ekonomik
    Dizel gürültüsü yok sessiz yalıtım çok iyi
    Yol tutuş çok zorladım aracı kaydığını bile hissetmedim
    Şanzıman tam otomatik bilindik mercedesin birçok modelinde kullanıldı bilinen bir arızası yok
    Triger kayışı bulunmuyor zincirli bmwlerdeki zincir uzaması gibi sorunlar yok
    Turbo motor gibi altdevirler çok dolu değil az gaza basmak gerekiyor
    İç mekan da passat genişliği beklemeyin yalnız koltuklar özellikle arkadakiler için de rahat ve konforlu
    Aracımı değişmek istesem makyajlı kasayı almak isterdim başka hiçbir markaya da bakmazdım belki ilerleyen zamanda e180 olabilir
    Makyajlı kasada tasarım filan çok daha iyi yine kompresör motor tercihim olurdu cgi motor daha iyi fakat lpg uyumu kompresör notor gibi değil
    Şu ana kadar rutin bakım dışında bir masrafım olmadı motor şanzıman takozlarını değiştim sadece
    Bmw hakkında yorum yapamayacağım o kasayı pek kullanmadım hiç ilgimi de çekmedi nedense
    Valla biraderde var sıfırdan aldı. Arka koltuk konusunda aynı fikirde değilim, dar.

• Abimde bir ara E90 320d vardı, farklı zamanda bende de W204 FL AMG vardı.

W204 FL donanım, kalite, işçilik bakımından E90'a fark atıyor. E90'ların çoğunda CC bile yoktur. Bir de E90 inanılmaz sert ve konforsuz, kazık gibi.

W204 her türlü daha iyi.

Bir de E90'ları çoğu apaçilerin eline düştü, temizini bulmak zor.
  • FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Zaten Facelift’li olanlara bakiyorum w204 de

• quote:

Orijinalden alıntı: Sozzi

Zaten Facelift’li olanlara bakiyorum w204 de
    O zaman 204 Hayırlı olsun

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt
    Ben aslinda benzinine degilde dizeline bakiyordum merconun soyle birsey var benim için arabanin temizligi onemli e90 temizini bulurswm belki onuda alabilirim ayni sekilde w204 temizini bulursam onuda alabilirim

• E90 son 3 kasa bmw benim için spor sürüş anlamında. Geri kalan her konuda mercedes daha iyi

• zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Beni biraz e90 dan bu sogutuyor hor kulanan bir apaçinin eline geçen e90nin cigerini cikartiyor diye bakalim ikisinden birisinin temizini bulabilirsem alicam

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Temizini bulursam hayirlisiyla tesekur ederim

• E90 kulandim eskiden yola oturmasi ve surus keyfi guzel bir araba ve yakitida ideal,evet confort açisindan mercedes her turlu önde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozzi -- 31 Mayıs 2020; 16:14:32 >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Peki sizin onereceginiz bir marka var mi? Bu araçlar disinda 2-3 markaya daha bakiyordum golf 6,audi a3 f

• quote:

Orijinalden alıntı: enoman

e90 temizini bulmak imkansıza yakın,w204 derim
    1 ay önce aldım imkansız değil hocam illaki temiz araçlar düşüyor takip etmek lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sozzi S kullanıcısına yanıt
    Dizeli de alınır hocam 220d mercedesin en çok kullanılan uzun ömürlü dizellerindendir
    Performansı da çok iyi yalnız lpg kadar ekonomik olmaz ayrıca vergi dezavantajı var
    Mercedes de temiz araç bulmanız bmw ye göre daha kolaydır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.