Şimdi Ara

Skoda Superb vs Mercedes C-Class

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
5.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıfır alınıp max. 7-8 sene 100 bin km geçmeden değiştirilecek.

Sessizlik ve Konfor ön planda ana kriterler olarak
    İkisininde (Superbin hayvanlığına rağmen) iç ve bagaj hacmi yeterli olan
    C180 - C200d Exclusvie ve Super 2.0TDI 4x4 K&L arasında hangisini tercih edersiniz.

Premiumdaki rijitlik ve kaliteli sürüş hissi... Skoda'nın en çok özendiği modeliyle kıyaslanabilir mi ?

"Elbette ki c sınıfı" veya "Skoda daha mantıklı" gibi yorumlardan ziyade tercih sebebinizi de yazarsanız sevinirim.

• Aman Tanrım didim😮 Skoda vs Merco mu
    Evet sığ düşünceliyim. Bu ikisinin kıyaslanamayacak olduğunu direk söylüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yillik yapacaginiz kilometre onemli bence kaldiki 8 senede 100.000km icin dizel farkini vermek gerekmeyebilir. Ayrica dsg sanzuman cokca yazildi konusuldu bu fiyatlara alinabilcek en buyuk risktir bana gore. Mtv farki prestij ikinciel gibi faktorlerde cabasi. Superb yi sadece bayide inceledim tam bilmiyorum araci ama w204 c serisi kullaniyoruz oldukca memnunuz. Dolayisiyla yeni c daha dogru bir secim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcelin00 -- 2 Haziran 2016; 18:07:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gesi bağları
    Aman Tanrım didim😮 Skoda vs Merco mu

Dünya çapında dergiler kıyaslarken ve ikiside D segmentiyken böyle demen dediğin gibi biraz sığ kaçıyor.
    E Sınıfıyla bile karşılaştıran dergiler var ki o kadar değil tabi.
    Sonuçda C serisi abartılacak bir araç değil Premium D Segmenti
    Diğeride Fiyat/Performans lideri D segmenti

quote:

Orijinalden alıntı: Marcelin00

Yillik yapacaginiz kilometre onemli bence kaldiki 8 senede 100.000km icin dizel farkini vermek gerekmeyebilir. Ayrica dsg sanzuman cokca yazildi konusuldu bu fiyatlara alinabilcek en buyuk risktir bana gore. Mtv farki prestij ikinciel gibi faktorlerde cabasi. Superb yi sadece bayide inceledim tam bilmiyorum araci ama w204 c serisi kullaniyoruz oldukca memnunuz. Dolayisiyla yeni c daha dogru bir secim olur.

Dizel farkı çok mesele değil sonuçda satarken ikiside aynı fiyata satılmıyor. C200 yerine C180 daha mantıklı tabi performans ve pürüzsüzlük var.
    Skodada dizel olma sebebi gücü ve 4x4 olmasından dolayı km ile çok alakalı değil. 120'lik ile 190'lık aynı dsg yi kullanmıyor bu arada
    Adana seyahetimde Superb kiralayacaktım 2 kredi kartı istediği için kaldı.
    Asıl merakım prestiji v.s. değilde iki aracın 100km/h dan sonra hissettirdikleri
    C200d nin arkasında seyahat ettim. Bir hafta önce E180 sürmeninde etkisiyle pek beğenmemiştim

• superb performansta her türlü önde ama 100 km den sonra mercedes daha çok güven verir superb çook uzun bir araç bu yüzden viraj hakimiyeti ve savrulma hissi daha çok olur diye düşünüyorum ama kullanmadım bu araçları bilginize. ayriyetten kıyaslanmaz diyenleri anlamıyorum ama superb alacağımız parayla aldığınız mersoda bir çok olmayan donanım superb de vardır ama bizim millette acayip bir kafa yapısı var, bir yere mercedesle gidersen superble olduğundan çok daha ilgi alaka görürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blyss
    bir yere mercedesle gidersen superble olduğundan çok daha ilgi alaka görürsün

O ilgi alaka bazen ters tepebiliyor :) alakalı kazıklama olarak
  • Mecmualar neyi karsilastirirsa karsilastirsin c serisi konfor guvenlik rahatlık imaj yol tutus surus kalitesi vs vs superbin icinden geçer.superb alt d segmenti icin iyi aractir,ama yeri orasıdır.premiumlar girdi mi ise superb orda biter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B-SUV vs C-SEDAN ??
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .:. kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ülkede herkes alışmış adamına göre muameleye balık baştan kokar ne yapacaksın işte

• 2 litre elzem degilse 1.6 superb olabilir. Ayrica 8 yilda 100 bini 1.4 tsi 150 lik superb de kurtarir. Illa laurin klement istiyorsaniz bize laf dusmez tabi.

• Bu vag grubu fanları neden kendilerini premium araçlarla kıyaslıyor kimsiniz olum nesiniz laaan
  • .:. kullanıcısına yanıt
    dostum senin aracın dsgli 4*4 skoda sakın başka araca bakıp aklını karıştırma direk git al bin. sakın ha başka araca bakma.
  • Merco (nokta)

• quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

Bu vag grubu fanları neden kendilerini premium araçlarla kıyaslıyor kimsiniz olum nesiniz laaan

Bu premiumcular neden kendi arabalarını işin top noktası olarak görüyorlar ?

Kimsiniz lan siz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lopster -- 3 Haziran 2016; 2:28:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

quote:

Bu vag grubu fanları neden kendilerini premium araçlarla kıyaslıyor kimsiniz olum nesiniz laaan

Kimsiniz lan siz

Laaaapss

• Sedan değil ama madem uzun yıllar binilecek o paraya Subaru Outback mükemmel olur. diğer alternatiflerinizde aradığınız her şeyi karşılıyor.
  • gesi bağları kullanıcısına yanıt
    Evet asla bir olmuyacak marklar ama paket olarak suberb gerçekten çok hoş bir paket isterseniz yputube dan alaatin61 skoda suberb k&L ye baka bilirsiniz ama 7 senede performansları ve 7 sene sonra 2. El de olarak mercedesi yakalayamaz orası ayrı. Eger ki 3 sene düşünülürse suberb uzun vadede mercedes.

• quote:

Orijinalden alıntı: gesi bağları

Aman Tanrım didim😮 Skoda vs Merco mu
    Evet sığ düşünceliyim. Bu ikisinin kıyaslanamayacak olduğunu direk söylüyorum

hocam ben de böyle düünüyordum, ancak yabancı test ve karşılaştırma kuruluşlarının çalışmlalarını inceleyince gördüm ki gayet karşılaştırılabilir ve çoğunda karşılaştırmanın galibi de Superb oluyor .
  • c200d tercih ederdim, herhangi bir sebep yazmaya gerek görmüyorum
  •  Skoda Superb vs Mercedes C-Class
    Bu da burda dursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

quote:

Kimsiniz lan siz

iyice sıkda hava almasın...

Bunlar mercedes diye a-b-c sınıfını s'le bir tutuyorlar sanırım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.