Şimdi Ara

Skoda Superb vs Mercedes C-Class (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
5.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WeskaGan

2 litre elzem degilse 1.6 superb olabilir. Ayrica 8 yilda 100 bini 1.4 tsi 150 lik superb de kurtarir. Illa laurin klement istiyorsaniz bize laf dusmez tabi.

Haklısın 1.4'de iyi ama Tutar 180 bin olunca ve diğer seçenek C sınıfı olunca anca 190'lık 4x4 ve K&L ile kıyaslanabilir bence
  • June34 J kullanıcısına yanıt
    Bu mesaj da çok bilenlere, 80li 90 lı yılları kafasını yaşayanlara gitsin...
    Birisi 2000 motor 4 çeker diğeri 1.6 motor düz araba.
    Performans olarak susuz getirir c yi elbette...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Bu mesaj da çok bilenlere, 80li 90 lı yılları kafasını yaşayanlara gitsin...
    Birisi 2000 motor 4 çeker diğeri 1.6 motor düz araba.
    Performans olarak susuz getirir c yi elbette...

O kadar da vurulmaz canım...
    biri 7.6sn 230km
    diğeride 8.5sn 223km çok aşırı bir fark yok
    ve hem premium aracın aktarma organı hemde benzinli pürüzsüzlüğü 4x4 elzem değilse C'yi tercih ettirir.
  • .:. kullanıcısına yanıt
    C serisi , D sinifi aractir C sinifi degil. Superb de D sinifi ancak boyutlari itibariyle D+ ya girer bana göre ama malzeme kalitesi iscilik elbette mercedeste daha iyidir.

• C'de konfor beklentin karşılanmaz, alıyorsan o paralara E alacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

Bu vag grubu fanları neden kendilerini premium araçlarla kıyaslıyor kimsiniz olum nesiniz laaan

Bu premiumcular neden kendi arabalarını işin top noktası olarak görüyorlar ?

Kimsiniz lan siz

Ne yapalım skoda yımı top noktası olarak görelim akıl alır gibi değilya bunu söylediğine kendin bile inandın mı?
    Yani aynı fiyata mercedes varken skoda almak nedir ki 200 bine superb aldım desen birine suratına güler.
  • Performans ve donanım bazında Skoda daha iyi olacaktır ancak Türkiye de Mercedes ile x markasını karşılaştırın derseniz bir kaç kişi dışında x markası daha Hakkı'nı verir diyen çıkmayacaktır

• quote:

quote:

quote:

Bu vag grubu fanları neden kendilerini premium araçlarla kıyaslıyor kimsiniz olum nesiniz laaan

Kimsiniz lan siz

Ne yapalım skoda yımı top noktası olarak görelim akıl alır gibi değilya bunu söylediğine kendin bile inandın mı?
    Yani aynı fiyata mercedes varken skoda almak nedir ki 200 bine superb aldım desen birine suratına güler.

116 alanın dili açılıyor,premiumcular öyle bi konuşuyolar ki sanki altlarinda 530,e220,a6 var.Gereksiz kalabalık...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: .:.

150-200 bin lira arasında
    Sıfır alınıp max. 7-8 sene 100 bin km geçmeden değiştirilecek.

Sessizlik ve Konfor ön planda ana kriterler olarak
    İkisininde (Superbin hayvanlığına rağmen) iç ve bagaj hacmi yeterli olan
    C180 - C200d Exclusvie ve Super 2.0TDI 4x4 K&L arasında hangisini tercih edersiniz.

Premiumdaki rijitlik ve kaliteli sürüş hissi... Skoda'nın en çok özendiği modeliyle kıyaslanabilir mi ?

"Elbette ki c sınıfı" veya "Skoda daha mantıklı" gibi yorumlardan ziyade tercih sebebinizi de yazarsanız sevinirim.

Mercedes'in hiçbir mantıklı yanı yok. 1.6 dizel arka diz mesafesinin 18'lik çıtır kızlara göre tasarlandığı d segmenti başka bir ağır tayfa prestij arabası yoktur sanırsam. Yeni C200d, kendiyle çelişen bir araç.

Her halukarda Superb. 2.0 motor bile başlı başına tercih sebebi.

Tek bir not;

Arabayı aldıktan sonra gidip cahil cühelanın yanında fiyatından bahsetmeyin. Sonra ohoho kazıklanmış ben o paraya merso alırım be derler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 3 Haziran 2016; 15:40:39 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kimsiniz lan siz

116 alanın dili açılıyor,premiumcular öyle bi konuşuyolar ki sanki altlarinda 530,e220,a6 var.Gereksiz kalabalık...

Ben görmedim ki zaten normaldir 116 ucuz bir otomobil değil.Asıl vwciler kendini üstün görüyor sanki premium sanıyorlar kimseninde umursadığı yok.Altlarında 1.2 cetta var artistlik yapıyorlar.

• C180 çok yakıyor diye biliyorum.Hangi modelleri çok yakıyor acaba?

Superb olur mu ki? Dsg denen o dandik şanzıman ne sorunlar çıkartır ki.
  • bence superb tasarımıyla,motoruyla ve 4 çeker olmasıyla daha öne çıkıyor.

Benzinli merco ile dizel superbi karşılaştırma yalnız...
    280 hp lik superb de var bu arada :)
    6 sn nin biraz altındadır verileri.. 4)

c serisi varken...
  • Ben şahsen en donanımlı superb alırdım. Ama yılda en az 30bin km yapmadıktan sonra bu devirde dizel almanın alemi yok. Ha para çok diyorsan al. Ama ben almam ve almadım da zaten. Benzlinin sessizliği yeter. Dizel arabalara her bindiğimde kendimi traktörde zannederim...
  • skoda superb 2.0 tdi 190 hp 4 çeker olan değil mi?
    bir de yapmanız gereken basit bir iş var. superbin donanım listesini alın aynı donanımlar için eksiksiz olarak mercedes c200d teklifi alın. büyük ihtimal mercedes 1.6 dizel renault motoru ile pahalı çıkacaktır.
    c200d yerine c180 çok daha mantıklı araç en azından otobanda zırt pırt selektör yemezsiniz.
  • Direk superb neden cunku sinif olarak daha ustde 1 2.si c180e o para verilmez sirf yildizi icin satiyor 3 o paraya 520i ve e 180 alinabilir ama 280 hp 2.0 motorun keyfini vermez motor olarak 4 deneyip gormek lazim tabii 5 bence gidin 2 aracida test edin ve diyinki bunu sectim aldim foruma cok bakmayin cunku kitle genel olarak markalara ayrilmis durumda adam suv konusu aciyor s60 alsana deniyor adam d segmenti araba konusu aciyor fluence iceri ses almiyor diyen adamlar var

• km az yapılacaksa benzinli mercedes c, km çok yapılacaksa ki bu km yıllık en az 15-20 bin o zaman dizel superb idealdir, tabiki birbirine çok eş değer araçlar değil ama köpek gibi kullanılacaksa da mercedes dizele o kadar para verip hem arabayı yıpratıp üstüne de sabit bakımlara yığınla para vermenin anlamı yok, üstüne de superb tasarım olarak gayet yakışıklı bir araç ki mercedes c boş haliyle özellikle de beyaz renkte bence gayet çirkin bir araç
  • superb içine oturmayanlar ne kadar belli ediyor kendini
  • 7-8 senede 100bin km valla gıbtayla bakyım şuan size benim araba 2 yaşımda 79000km de

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.