Şimdi Ara

Skoda Superb vs Mercedes C-Class (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
5.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • June34 J kullanıcısına yanıt
    Aynı site yine aynı sayfada Superb'e alternatif olarak Mondeo ve Insignia önermiş nedense.

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Aynı site yine aynı sayfada Superb'e alternatif olarak Mondeo ve Insignia önermiş nedense.

Yani?? Hani mondeo şöyle böyle superb den iyiydi? Hani superb diğerlerine bile giremezdi? Boş iddialar.. Binmeden sürmeden yorum yapmayın. Mercedes tabi ki en seçkin markalardan ona kimsenin sözü yok ama "yeni" superb'i de gömmek saçma. Burda mercedesten iyidir iddiası yok kıyaslamayla dalga geçmek cahilliktir. Yoksa benim 4 yaşındaki oğlum da meysedes en süpey ayaba diyebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi June34 -- 5 Haziran 2016; 15:08:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: June34

quote:

Yani?? Hani mondeo şöyle böyle superb den iyiydi? Hani superb diğerlerine bile giremezdi? Boş iddialar.. Binmeden sürmeden yorum yapmayın. Mercedes tabi ki en seçkin markalardan ona kimsenin sözü yok ama "yeni" superb'i de gömmek saçma. Burda mercedesten iyidir iddiası yok kıyaslamayla dalga geçmek cahilliktir. Yoksa benim 4 yaşındaki oğlum da meysedes en süpey ayaba diyebiliyor

Yani???si şu, ben Superb Mondeo'ya rakip olamaz falan demedim. Hangi iddianın sahibi kimse ona göre cevap verin.

Her inçi ile A6 rakibi demenin devamı olduğunu da gösterdim sadece size. Aynı site başka bir incelemede Superb için Rolls Royce Phantom rakibi diyor. Bunlar mizahi başlıklar, rakipler kısmında bitiyor iş.

Binmediğimi sürmediğimi nereden biliyorsunuz? Hafta sonları beraber geziyoruz da haberim mi yok?

Benim tepkim Superb'in C Serisi ile karşılaştırılmasına değil. Konu sahibi kafasında Superb demiş, bunun üstüne polemik amaçlı konu açmış resmen. Kararsız kalan tüketici kıyasladığı iki model arasında taraf tutmaz. Taraf tutuyorsa kararını vermiş demektir kıyas yapmaya gerek yok.

Heyecanınızı bu kadar yansıtmayın yorum yazarken.

• Burda skoda diye atıp tutanlar iki araç arasında kalsa hiç düşünmeden gider mersoyu alır.Merco varken gidip skodaya para verenin aklından şüphe ederim.

• Hala anlaşılmıyor heralde ikisinden birini bedava seç deseler ben de mercedesi seçerim hatta w211 kasayı seçerim. Çocuklar büyüsün ilk işim 1.18 almak olur, imkanım da c180 e de yetiyordu fiyat da aldım sürdüm de. Ancak parasını en hak eden ihtiyacıma en cevap veren superb di superb aldım. Yani ben bu kıyası yaptım ve superbi seçtim. Başlık sahibine de bu kıyasta superbi öneriyorum.

• quote:

quote:

quote:

Yani???si şu, ben Superb Mondeo'ya rakip olamaz falan demedim. Hangi iddianın sahibi kimse ona göre cevap verin.

Her inçi ile A6 rakibi demenin devamı olduğunu da gösterdim sadece size. Aynı site başka bir incelemede Superb için Rolls Royce Phantom rakibi diyor. Bunlar mizahi başlıklar, rakipler kısmında bitiyor iş.

Binmediğimi sürmediğimi nereden biliyorsunuz? Hafta sonları beraber geziyoruz da haberim mi yok?

Benim tepkim Superb'in C Serisi ile karşılaştırılmasına değil. Konu sahibi kafasında Superb demiş, bunun üstüne polemik amaçlı konu açmış resmen. Kararsız kalan tüketici kıyasladığı iki model arasında taraf tutmaz. Taraf tutuyorsa kararını vermiş demektir kıyas yapmaya gerek yok.

Hocam benim heyecanım iki araca da binmeyip superb kim yea diyenlere. Superb alanlarla dalga geçenlere. Belki adam mavi ışıklı şahinle geziyo burada boş boş konuşuyo size değildi laflarım düzeltiyorum. Siz bana cevap yazdığınızda ben de cevapladım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam benim heyecanım iki araca da binmeyip superb kim yea diyenlere. Superb alanlarla dalga geçenlere. Belki adam mavi ışıklı şahinle geziyo burada boş boş konuşuyo size değildi laflarım düzeltiyorum. Siz bana cevap yazdığınızda ben de cevapladım.

Superb kimsenin gömeceği bir araç değil. Mondeo, Passat, Insignia vs ne kadar D segmenti ise Superb de o kadar D segmenti ve kendini bu modellere ezdirmez de.

Ha Mondeo konfor ve yol tutuş dengesini en rafine şekilde isteyen müşteriye hitap ederken Superb hacim isteyen kitleye daha uygundur. Bu tarz farklar olmalı zaten, her modelin kendi avantajı var.

En temizi test edip tartıp kendi kararını vermek. C Serisi'ne karşın Superb tercih edilir mi? Tabiki edilir. Herşey beklenti ve bütçe meselesi.

Fakat konunun tamamen Superb şişirme amacı ile açıldığını düşünüyorum.

• quote:

Fakat konunun tamamen Superb şişirme amacı ile açıldığını düşünüyorum.

Benim bir tane superb şişirme veya superb yanlısı cevabımı göster
    ben sadece gömmeye çalışanlara ve skoda kimmiş diyenlere cevap verdim.
    ve c nin premium olduğundan yolda gidişi ve mekaniğinin daha iyi olduğunu da yazdım
    yazılanlar ortada işine geldiği gibi konuyu dejenere edebilirsin

sana gelince senin tavsiyen önemli değil... fransız peugeot tercih etmiş birisinin yorumu beni ilgilendirmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:. -- 5 Haziran 2016; 18:41:17 >
  • Bana da aynısından bi tane

• Söz konusu dergilerden 3-4 tanesini her ay okuyorum. Bu yüzden kafamda belli bir fikir oluştu. Öncelikle 2 model ile de bir test sürüşü yapmak şarttır sağlıklı bir karar vermek için. Ama benim oyum Subep'e daha yakın. Skoda ve Mercedes model bazında tabiki karşılaştırılabilir. Üstelik buradaki Mercedes, C serisi. Kimileri Mercedes'in E sersinden başladığını söylerler. Yeni E serisi bile süspansiyon açısından okuduğum 2 faklı testte beğenilmemişti. Buradaki Suberp model gamını zirvesindeki araç. Geniş, güvenli, kaliteli. C serisi de iyi bir otomobil, fakat Subep kadar kullanışlı değil. Sonucu bence ihtiyaçlar belirleyecek.
  • mercedesle skoda arasında seçim yapamayan birisi gitsin skoda alsın mercedesin neyine gerek.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.