Şimdi Ara

Skoda Superb vs Mercedes C-Class (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
5.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayir hersey bir kenara vag grubunun yayin organi auto bildi halen muhatap alan var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

quote:

quote:

quote:

Bu vag grubu fanları neden kendilerini premium araçlarla kıyaslıyor kimsiniz olum nesiniz laaan

Bu premiumcular neden kendi arabalarını işin top noktası olarak görüyorlar ?

Kimsiniz lan siz

Ne yapalım skoda yımı top noktası olarak görelim akıl alır gibi değilya bunu söylediğine kendin bile inandın mı?
    Yani aynı fiyata mercedes varken skoda almak nedir ki 200 bine superb aldım desen birine suratına güler.

116 alanın dili açılıyor,premiumcular öyle bi konuşuyolar ki sanki altlarinda 530,e220,a6 var.Gereksiz kalabalık...

Ben görmedim ki zaten normaldir 116 ucuz bir otomobil değil.Asıl vwciler kendini üstün görüyor sanki premium sanıyorlar kimseninde umursadığı yok.Altlarında 1.2 cetta var artistlik yapıyorlar.

Aynen öyle vw'ciler ayrü bir dünya zaten.Hiçbir markaya körü körüne bağlanmamak lazım,hepsinde kusur var elbet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• o kadar parayı skodaya veripte sakın akıllı adamın yanında şu kadar para verip skoda aldım demeyin, ama cahil cühelanın yanında diyebilirsiniz belki onlar normal karşılayabilir.
  • baz model superb almayı anlarım. hatta ben dahi 2 sene içinde satma ihtimalim olmasa golf yerine düşünebilirdim. geniş arabayı severim. ama benzinli de olsa c serisi yerine üst model superb olacak iş değil. zaten superbnin üst modellerinin sattığını pek sanmam. aradaki kalite farkı çok fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

o kadar parayı skodaya veripte sakın akıllı adamın yanında şu kadar para verip skoda aldım demeyin, ama cahil cühelanın yanında diyebilirsiniz belki onlar normal karşılayabilir.

Karıştırdınız sanırsam.

Bu forumda bu tarz markaları küçümseyen arkadaşları anlayamıyorum. O fiyata skoda alınır mı şu alınır mı?

Normalde bu segmentte 2.0 dizel araç satılamaz ama superb bu konuda iyi bir istisna olmuş sahibinden de baya ilanı var. Premium marka diye anılan markalar kusursuz firmalar ürünler değiller arkadaşlar.Çok farklı şeyler yapan firmalarda değiller. Eskiden bu teknolojileri geliştiren nadir firmalardı ama artık öyle değil.

Devir para devri. Ne kadar para çıkabiliyorsun.

Audi,Bmw,Mercedes ile Skoda türevi markalar arasında fark yok mu var.Elbette var ama nasıl bir fark. Farzı misal birinde 10 liralık mal kullanılıyorsa diğerinde 12 liralık kullanılıyor ama şirketlerin marka prestij başarısı sayesinde o malın,parçanın fiyatı 15-16 diye geçiyor. Superb'i al Mercedes logosu koy 2.0 dizel motorla full L&k donanımı 220-230 binden aşağı satmazlar.

• Uchrevhi isimli kullanıcının c-class konusundaki yorumu
    Hocam benim araç fascination+ konfor suspansiyon+burmester+led intelligent+espresso full deri döşeme+ahsap kaplama.yine de tat vermedi.adanada 1 gün superb kiraladım daha Mutlu oldum acık ve net söyleyebilirim.bir daha Mercedes almamayı düşünüyorum maalesef.

Mercedes C kötü bir araç değil Superb de kötü bir araç değil
    Ama superb e linea, c sınıfıda s350 muamelesi yapmayın lütfen
    E ile Superb'i karşılaştırmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

Mercedes'in hiçbir mantıklı yanı yok. 1.6 dizel arka diz mesafesinin 18'lik çıtır kızlara göre tasarlandığı d segmenti başka bir ağır tayfa prestij arabası yoktur sanırsam. Yeni C200d, kendiyle çelişen bir araç.

Her halukarda Superb. 2.0 motor bile başlı başına tercih sebebi.

Tek bir not;

Arabayı aldıktan sonra gidip cahil cühelanın yanında fiyatından bahsetmeyin. Sonra ohoho kazıklanmış ben o paraya merso alırım be derler.

tek mantıklı yanı

ooo mercedes almışsın...
    ve trafikteki algısı

ben trafikte ağır ve saygı gören diye konu açtığımda herkes çullanmıştı.
    işte böyle insanlar var markaya paraya bakıyorlar v.s. diye

şimdide kendileri yapıyor mercedesin adı yeteri

• passat.
  • Mercedes ve diğerleri hocam. Yalnız Skoda o diğerlerinin içinde bile değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Hayir hersey bir kenara vag grubunun yayin organi auto bildi halen muhatap alan var

ingiliz top gear sonuçlarını da vereyim istersen hocam ama tümden göçersin. Ya bu skoda ile ilgili perspektifi ve algısı skoda favorit'ten ibaret skoda da araba mı yea diyen tipler burada otomobil uzmanı gibi yorum yapıyor.

• İstedigin mecmuayi ver.arkadan itis onden cekis denen farktan tut superbin çeviklik konusunda degil c serisi mondeonun yaninda bile sinifta kalmasi,süspansiyon konforu arabanin rijitligi yuksek hizlardaki dengesi sabaha kadar sayarim sana burda.superb mükemmel bir arac kardesi passat gibi ama ALT D SEGMENTİNDE.
    zorlamayin yani

• Tabiki skoda
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:.

quote:

quote:

Bu vag grubu fanları neden kendilerini premium araçlarla kıyaslıyor kimsiniz olum nesiniz laaan

Kimsiniz lan siz

iyice sıkda hava almasın...

Bunlar mercedes diye a-b-c sınıfını s'le bir tutuyorlar sanırım.

Superb'i çok beğendiysen git al kardeş, neden konu açıp milletin vaktini alıyorsun?

Kararını vermişsin zaten, insanların Superb destekleyen yorumlarına kayıtsız şartsız arka çıkarak gösteriyorsun bunu.

Ya da canın sıkıldı Superb sever olarak gelip kıyas konusu açıyorsun ki insanlar ciddiye alıp yorum yazsın.

İkisi de zaman kaybı. Seviyorsan git konuş bence.

Şu E Serisi vs Superb testlerine de ayrı uyuzum. Gözü ve dokunma hissi olan herkes B8 Passat'ın malzeme ve işçilik kalitesi olarak Superb'in önünde olduğunu bilir.

Adamlar E Serisi ile kıyaslayıp Superb'i kazanan olarak gösteriyor bir de

Sürüş konusunda rakibine +1 verirken iç hacim konusunda Superb'e +10 verirsen bu kafayla her modeli her model karşısında birinci yaparsın.

Al bi kıyas da benden; Rolls Royce Phantom konfor : +1, Skoda Octavia park kolaylığı : +3

Kazanan : Octavia.

Total puanlara bakıp "Aaa Superb E Serisi'nden iyiymiş" diyenlere selam olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

quote:

quote:

Kimsiniz lan siz

Superb'i çok beğendiysen git al kardeş, neden konu açıp milletin vaktini alıyorsun?

Kararını vermişsin zaten, insanların Superb destekleyen yorumlarına kayıtsız şartsız arka çıkarak gösteriyorsun bunu.

Ya da canın sıkıldı Superb sever olarak gelip kıyas konusu açıyorsun ki insanlar ciddiye alıp yorum yazsın.

Şu E Serisi vs Superb testlerine de ayrı uyuzum. Gözü ve dokunma hissi olan herkes B8 Passat'ın malzeme ve işçilik kalitesi olarak Superb'in önünde olduğunu bilir.

Sürüş konusunda rakibine +1 verirken iç hacim konusunda Superb'e +10 verirsen bu kafayla her modeli her model karşısında birinci yaparsın.

Al bi kıyas da benden; Rolls Royce Phantom konfor : +1, Skoda Octavia park kolaylığı : +3

Agzina saglik,mercedes musterisi munasip yeriyle guluyor bunlara

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    İki aracı da önlerine koysan bunların ikisinden birini alalacksın hemde bedava deseler, millet köpek gibi gider Mercedes alır.
    Bu yazılanları da bu arada bir yerimle gülüyorum. Siz sahibi olmadığınız araçların neresini biliyorsunuz da konuşuyorsunuz? En basiti iki aracı lifte alın altına bakın. Yada kaputu açın, motor içine bakın. Superb güzel araba ama, Mercedes varken şansını zorlar. Bu arada genişlik genişlik diye yırtınan tayfa, gidin mpv tarzı araç alın. Yada doblo, geniş geniş gezersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

quote:

quote:

Kimsiniz lan siz

Agzina saglik,mercedes musterisi munasip yeriyle guluyor bunlara

Superb daha iyidir gibi bi iddiadan ziyade "nasıl kıyaslarsınız haşa" şeklindeki tavırlar bence sığlık.
    Bu arada velev ki şöyle bişey oldu adamlar gitti e serisini bentley'i geride bırakacak malzeme kalitesi bmw den iyi sürüş dinamikleri olan bi ataba yaptı diyelim bizim uzman tayfa hadi canım ya der. Siz superb forumundaki onlarca testi kıyası okudunuz.yorum da yapmıştınız. Orada onlarca kategori var sadece bagaj ve diz mesafesi yok. Sonuç olarak imkanım olsa tabi ki bmw 5 audi 6 alırım ama c serisi 3 serisi ile superb bunlar asla kıyaslanmaz demek bakkal ağzıyla yorum yapmaktır. Superb sonuçta passat ayarında bi araç asla e serisinden iyi olduğu iddiası yok ama otoriteler (size göre değersizleştirmek için mecmualar) kalkmış karşılaştırmış nokta.

• C serisi 1.6 dizel otm ile hem cok az yakiyor hem de yeterli performansi sağlıyor.Genişlik dışındaki tüm disiplinlerde C serisi öndedir.Tartışmaya açık bir konu değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha Ramazan baslamadan aclik milletin kafaya vurmus .

Şıkodayi , Mercedes ile karsilastiriyorsunuz beyler uyandiralim yaniiiiiiiiiiiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 5 Haziran 2016; 12:21:19 >
  •  Skoda Superb vs Mercedes C-Class
    Statükocu kardeşlere bak adam her inçi a6 ya rakip demiş.
  • A6 zaten yapi olarak d deki vag grubu modellere benzemesiyle,cok elestiri aliyor.superbin c den iyi olma sansi olsa zaten soyleriz ki mumkun degil.surus kalitesi olarak premiumlarla alt segment araclar arasinda daglar var.
    Superb asla c serisi olamaz.
    Zaten olabilseydi ona gore aracini o segmente surerdi.vw nin cc modelini premium d segmentine surme girisimi gibi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.