Şimdi Ara

A4 Avant , Mercedes GLA ya da Tucson...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2. el bu 3 araçtan birini almak istiyorum.

Bütçem 120-140 bin arası.

Avant çok tutulmayan bir araç 2. el satışı zor olabilir.GLA da ufakta olsa SUV ve tipi güzel. 1.83 boyumdan ötürü sıkıntı yaşarmıyım bilemiyorum.Tucson yeni kasalarda hoşuma gidiyor.Düşük bir ihtimak 3008 de aklımda diyebilirim.

Çok karışık seçenekler.Ancak kullanan ya da fikri olan arkadaşların düşüncesini almak isterim.

4 kişilik bir aileyiz ve de en az 5 sene kullanmak istiyorum.Ortalama yıllık yaptığım km 10.000'i geçmez.

Değerli yorumlarınız için şimdiden tşk.

• Tucson daha yeni olacak muhtemelen ve güvenlik testlerinde bir çok araçtan iyi sonuçlar aldı. Ama premium bir araç değil. Ben yinede tucson diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A4 avant derim. Biraz daha bütçe yükselitebilirse, allroad sınıfına bakmanı öneririm. Daha önce testi yaptım. Mükemmel bir araç yoldan kayma çıtasından çıkma gibi bir sorun yaşamadım onca zorlamama rağmen. Konfor, donanım olarak gayet dolu eksiklik hissedilmeyecek bir araç. Bir bakıp ona göre model şekillendirmeni öneriyorum.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W0lkidonkisss -- 18 Ekim 2017; 18:47:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşünmeden avant
  • quote:

Orijinalden alıntı: W0lkidonkisss

A4 avant derim. Biraz daha bütçe yükselitebilirse, allroad sınıfına bakmanı öneririm. Daha önce testi yaptım. Mükemmel bir araç yoldan kayma çıtasından çıkma gibi bir sorun yaşamadım onca zorlamama rağmen. Konfor, donanım olarak gayet dolu eksiklik hissedilmeyecek bir araç. Bir bakıp ona göre model şekillendirmeni öneriyorum.

Saygılar

Çok daha pahalı maalesef :(
  • A4 avant geçen gün gördüm, çok güzel görünüyor. Forumda çoğu kişi beğenmese de gla da çok güzel bence. Tucson beğenmedim, güvenli diyorlar ama çok yakıyor da diyorlar. 3008 yeni nesli benimde hoşuma gitti.

• ^^^

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • A4 Avant aralarındaki en kaliteli araç.

• Tucson aralarında en genişidir muhtemelen ancak avantta yeteri kadar büyük bir araç. Ben kesinlikle avant seçerdim. GLA yazmıyorum bile, iç malzeme kalitesi ve tasarımıyla çok mantıklı bir araç değil, ayrıca avant veya tucson kadar da geniş bir iç hacme sahip değil.

Audi malzeme kalitesi, yol tutuşu ve tokluğu ile bir adım önde.
  • Sıfıra 140 bine dolu tucson alabiliyorsunuz.

A4 avant ancak boş donanım alabilirsiniz gibime geliyor o da var ise.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Sıfıra 140 bine dolu tucson alabiliyorsunuz.

A4 avant ancak boş donanım alabilirsiniz gibime geliyor o da var ise.

Avant 2. elleri çok tutmadığı için muadillerine göre daha ucuz olabiliyor.Donanım olarakta tatmin edici gibi.
  • GLA nın 4 kişi için yetersiz olur. Km çok yapmıyorsanız TUCSON olabilir (yakıt düşündürücü) A4 avant veya sedan bu liste için bana göre öne çıkan araç olurdu.
  • Yaklaşık 20 senedir sw kullanıcısıyım, şu anda da avant kullanıyorum. Bir önceki aracım olan tsi passat variantı ilana verdikten bir gün geçmeden sattım. O nedenle bu araçların ikinci eli o kadar da kötü değil, spesifik bu araçları arayanlar var. Sorularınız varsa yanıtlayabilirim, benim de tercihim avant olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

Yaklaşık 20 senedir sw kullanıcısıyım, şu anda da avant kullanıyorum. Bir önceki aracım olan tsi passat variantı ilana verdikten bir gün geçmeden sattım. O nedenle bu araçların ikinci eli o kadar da kötü değil, spesifik bu araçları arayanlar var. Sorularınız varsa yanıtlayabilirim, benim de tercihim avant olurdu.

Donanım hakkında hiçbir fikrim yok.

Alırken benzinli tercih edeceğim sanırım.

130.000 TL gibi bir bütçe ayırıcağım.

Alırken nelere dikkat etmeliyim.Bilgi verirseniz sevinirim.

Tşk.
  • TUCSON⚡️

• 130-150 tl aralığında Subaru Forested dizel alınabilir. Hertürlü yol şartlarında kullandım (sport 2.0D) çok keyifli bir otomobil ve iyi bir dört çeker👍

• quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

quote:

Yaklaşık 20 senedir sw kullanıcısıyım, şu anda da avant kullanıyorum. Bir önceki aracım olan tsi passat variantı ilana verdikten bir gün geçmeden sattım. O nedenle bu araçların ikinci eli o kadar da kötü değil, spesifik bu araçları arayanlar var. Sorularınız varsa yanıtlayabilirim, benim de tercihim avant olurdu.

Tşk.

merhaba,
    130 bin tlye yeni kasa (b9) benzinli 1.4 tfsi araç bulmanız zor açıkçası. ilanlara bakınca 2 tane 2016 model araç var ve 160 bin tl isteniyor pazarlıkla 150 li rakamlara alınır bence rahatlıkla. bu kasa düşünürseniz design donanım size yeterli olur, xenon, panoromik sunroof, ısıtmalı deri koltuklar, 3 bölgeli elektronik klima, elektrikli bagaj kapağı ve mevcut. sadece cruise opsiyonel onu da servis 1400 tl civarına takıyor (ben öyle yaptım).

yok eğer ben o kadar veremem derseniz o zaman bir önceki kasa (b8) bakmanız gerekir. onlarda da sadece 2.0 tdi motorlar var 150 ve 177 hp olanlar. 150 hp olanlar multitronic, 177 hp olanlar 6 ileri stronic şanzımana sahip. 177 olanlar tavsiye ediliyor ve bu kasa araçların bazıları quatro yani 4 çeker. ayrıca bazılarında navigasyon ve deri koltuk da var. o nedenle sizin bütçeyi belirlemeniz ve ona göre yönelmeniz gerekiyor.

b9 kasa daha yeni çıktı ve uzun süre gidecek. ayrıca güvenlik testlerinden tam not almış durumda (b8 small overlap de biraz kötüydü diye hatırlıyorum). benim önerim b9 olurdu ama iş bütçeye bakıyor.

• Gla da çok dar

Tucson iyi ama avant kesinlikle daha iyi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

quote:

Tşk.

merhaba,
    130 bin tlye yeni kasa (b9) benzinli 1.4 tfsi araç bulmanız zor açıkçası. ilanlara bakınca 2 tane 2016 model araç var ve 160 bin tl isteniyor pazarlıkla 150 li rakamlara alınır bence rahatlıkla. bu kasa düşünürseniz design donanım size yeterli olur, xenon, panoromik sunroof, ısıtmalı deri koltuklar, 3 bölgeli elektronik klima, elektrikli bagaj kapağı ve mevcut. sadece cruise opsiyonel onu da servis 1400 tl civarına takıyor (ben öyle yaptım).

yok eğer ben o kadar veremem derseniz o zaman bir önceki kasa (b8) bakmanız gerekir. onlarda da sadece 2.0 tdi motorlar var 150 ve 177 hp olanlar. 150 hp olanlar multitronic, 177 hp olanlar 6 ileri stronic şanzımana sahip. 177 olanlar tavsiye ediliyor ve bu kasa araçların bazıları quatro yani 4 çeker. ayrıca bazılarında navigasyon ve deri koltuk da var. o nedenle sizin bütçeyi belirlemeniz ve ona göre yönelmeniz gerekiyor.

b9 kasa daha yeni çıktı ve uzun süre gidecek. ayrıca güvenlik testlerinden tam not almış durumda (b8 small overlap de biraz kötüydü diye hatırlıyorum). benim önerim b9 olurdu ama iş bütçeye bakıyor.

Teşekkür ederim.

• 3'ü içerisinde sadece A4 Avant ciddiye alınarak üretilmiş bir model. GLA tamamen pazar araştırması (Citroen Cactus gibi) sonucu üretilmişe benziyor. Tucson da kore arabası neticede, SUV kategorisinde hiçbir zaman bir alman-japon-abd malı gibi olamayacak. amaçları fiyat hassasiyeti olan müşterileri toplamak.

SW araçlar her zaman ekstra özenerek yapılır çünkü alıcıları özeldir. (Kartal hariç)

SUV'u açayım: arazi aracı üretimi tamamen savaş tecrübeleriyle olmuştur. yok yere bir kore malını ezme söz konusu değil adamların sanayileşip savaş geçmişi olmadığı için tecrübesi yok. Fransız'lardan da bu nedenle SUV alınmaz. İtalyanların zaten yok? Volvo ne kadar iyi olsa da bu nedenle sektörde silik kalır. İngilizlerin otomobilleri geriye düşse de bugün Land Rover bu nedenle var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 20 Ekim 2017; 11:33:01 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.