Şimdi Ara

AUDİ A6 C6 hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize iyigünler dilerim aklımda bir kaç soru var acaba konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim

Audi a6 c6 kasa kodlu olan aracın makyalı kasasını dışardan nasıl anlarız ne gibi farklar vardır
    ve araç makyajlı halindemi gündüz ledli stoplar led tavsiye ettiğiniz dizel motor hangisdir araç olması gerek donanımlar nelerdir

• Yapay Zekanın Yanıtı

Audi A6 C6: Kusursuz Tasarım ve Gelişmiş Teknoloji

Audi A6 C6, Audi'nin 2004-2011 yılları arasında ürettiği beşinci nesil A6 modelidir. Audi C6 kasa olarak da bilinir ve seleflerinden daha büyük boyutları, yenilikçi teknolojileri ve zarif tasarımıyla dikkat çeker.

A6 C6, Audi'nin yenilikçi "Singleframe" ızgarasını ve şık far tasarımını içeren yeni bir dış cepheye sahiptir. Geniş iç mekanı, yüksek kaliteli malzemeler ve son teknoloji ekipmanlarla donatılmıştır.

Performans açısından Audi A6 C6, geniş bir benzinli ve dizel motor yelpazesine sahiptir. 2.0 litrelik dört silindirli motordan 5.2 litrelik V10 motora kadar farklı güç seçenekleri sunar.

Audi C6 kasa, gelişmiş bir yürüyen aksam ve Quattro dört tekerlekten çekiş sistemi ile donatılmıştır. Bu özellikler, olağanüstü yol tutuşu ve dinamik bir sürüş deneyimi sağlar.

A6 C6'nın özellikleri arasında aşağıdakiler de bulunur:

• MMI (Multimedya Arayüzü): Bilgi-eğlence sistemini, navigasyonu ve diğer araç işlevlerini kontrol eden yenilikçi bir kullanıcı arayüzü.
    • Adaptif Hız Sabitleyici: Aracın önündeki araçlarla otomatik olarak güvenli bir mesafeyi koruyan bir güvenlik özelliği.
    • Yan Perde Hava Yastıkları: Kaza durumunda yolcuları korumak için yan camların üzerine açılan hava yastıkları.

Audi A6 C6, lüks, performans ve teknolojinin mükemmel bir birleşimidir. İkinci el otomobil piyasasında popüler bir seçenek olarak kalmaya devam etmektedir. Geniş iç mekanı, güvenlik özellikleri ve gelişmiş teknolojileriyle Audi C6 kasa, günümüzün sürücüleri için hala çekici bir otomobildir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  •  AUDİ A6 C6 hakkında

AUDİ A6 C6 hakkında

Üstteki A6 C6, alttaki makyajlı. Önde ise makyajlı kasada makyajsız kasadan farklı olarak farın alt kısmında yatay şekilde yerleştirilmiş ledler vardır ki bana göre Audi'nin en kötü led girişiminin yanında, en vasat kasalarından biridir makyajlı C6.

• castelea C kullanıcısına yanıt
    Hocam çok saolun elinize sağlık acaba makyajlı kasadamı sadece 170 hp lik 2.0 tdi motor var
  • markus91 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Evet 2.0 TDI sadece makyajlıda 170 hp, makyajsızda ise 140 hp.
  • castelea C kullanıcısına yanıt
    hocam 2009 da makyajlandığı yazıyor ama vikipedi de tr dekileri kestiremiyorum 2010 modellermi makyajlıları
  • markus91 kullanıcısına yanıt
    Emin olmadığım için kesin böyle diyemeyeceğim fakat 2009'un ilk yarısındakiler makyajsız ikinci yarısındakiler makyajlı diye biliyorum. Yani direkt 1 Ocak 2009'da makyajlanıp piyasaya sunulmadı.
  • Hocam makyaj öncesinde birtakım görünmeyen multimedya-arayüz ve donanım eksikleri vardı makyala bunları giderdiler +paketler eklediler ama Türkiye'de paketli donanımlı alan çok az bulunuyor.
  • Bende sandım ki A6 C6 hakkında soru var sandım makyaj nedir.o kadar sorun degilki arac nasil iyimi kötümü bu daha önemli degilmi.Benimde 3.0 Tdi 2005 model 275.000 A6 var şahane bir araç meraklısına tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audi tutkunu A kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısnda led far takımı hoşuma giden bir görsellik ona istinaden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.