|
Bildirim
|
Yorumda çöpten ibaret. |
Afedersiniz ama Mercedes'i b*ktan alıp b*ka sokmuşsunuz.
Lineadan kötü etmişsiniz Yeni E Serisi'ni linea daha iyi olmuş cidden W213 ün karsisinda. Bazı testleri izlerseniz özellikle W212 nin daha çok sevildiğini görürsünüz F10 dan.F10 a kötü demiyorum galiba yaşınız genç F10 kıçını ordan oraya atıyor Mercedes yanlayamıyor diye bu yorumlar böyle bence. F10 nun direksiyondan itibaren kalite hissi dahil her yerde E serisinden berbat bence.Yol tutuşu E ye göre de iyi değil. F10 nun yani BMW nin tek iyi şeyi Mercedesten ŞANZIMAN. Onu da W213 de düzettiler. 2016 da Mercedes satış rekoru kırdı bizde 2015 E250 vardı şimdi 2016 E200 var Mercedesi cidden iyi bilen birisiyim.Ama yorumlarinizi doğru bulmuyorum zorla aldiran yok kimseye. Çok insan tanıyorum F10 dan E serisine geçen. W213 doğrudur ses alıyor ilk gelen C serileri de öyleydi yavaş yavaş duzeltiyorlar bu sorunları. G30 cidden süper bir şey olmuş ona diyecek lafım yok ama oyum W213 ten yana. Mercedes BMW den her zaman daha sessiz ve sağlam olur. Yıldızı var abi değil de adam konfor istiyor rahatlık istiyor yani oğlunun zoruyla baba BMW alak hemen her ışıkta yanlarız demiyor kimse Mercedeste. Şu an aracim 12000 km ye geldi gayette memnunum W213 ile sorusu olan pm atabilir. Son diyeceklerim siz gidin bence Golfü övün bence. Dediklerinizden sonra Mercedes yetkilileri dikkate alıp W213 ün üretimini durdurdu W213 çöp kaka evet. BMW aldıktan sonra 100.000 km yi geçince gelip forumda ağlamayın bence. |
Testi izleyerek malzeme kalitesini nasıl anladınız acaba ? Bilgisayarın monitörünü elleyerek mi anlaşılıyor. |
BMW her zaman Mercedes'in gerisinde kalmaya mahkûm Mercedes üst kesime hitap ederken BMW daha alt kesime hitap ediyor.( yani Mercedes alacak parası olmayan insanlar onun boşluğunu doldurmak için BMW alıyor)mercedes prestij ve kalite olarak BMW den her zaman öndedir ve önde olacaktır.
|
saçma bir düşünce.HEr ikisinin de alıcı kitlesi sadıktır atladığın bir nokta var Mercedes hala Bmw nin bütün araçlarından kalitede daha ileride.C serisi F30'dan, E serisi G30'dan, S serisi 7 serisinden vs vs.Mercedes alıcı kitlesinde yanlayan apaçilere rastlayamassınız ayrıca imaj olarak..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|