Şimdi Ara

G30 BMW 5 SERİSİ, W213 MERCEDES E CLASS KARŞILAŞTIRMASI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
13.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne güzel herkes fikrini söylüyor, dili döndüğünce. Kullanım tecrübesini, tahminlerini...Amma şu milyon dolar yatırımlık araçlara, çöp diyenler varya..😫😫😫😫 ya bi bitin artık nolur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni 5 serisi size de yeni kasa değilde makyajlanmış gibi gelmiyormu?

• Bide yeni 5 lerde çarpışma önleme sistemi standart olarak var mı? Şu anda mercedes almamın, daha doğrusu bana cazip gelmesinin tek sebebi o. 2 sefer kaza yapmamı engelledi. Bide yeni drive pilot var. Onu deneyemedik ama o da devrim bence.

• Sonuç beklediğim gibi beni şaşırttı.. Bugüne kadar E60 Vs. W211 e kıyaslamasına kadar BMW öndeydi. Fakat F10 ile özellikle F10 makyajlandıktan sonra Mercedes çok öne geçti. F10 , W212 E serisinden çok daha kötü bir otomobildi benim gözümde. Keza Şimdi G30 serisi de W213 den çok daha kötü oldu.

W211 den W212 ye geçenlerin hepsi SEVİNDİ. Keza W212 den W213 e geçenlerde şuan SEVİNİYOR. Mercedes kaliteyi git gide artırdı. Ama insanımızın kafası ne yazık ki pek basmadığı için ''AŞK 3 harf AĞAA'' dan başka bir cümle bilmediği için BMW'yi bir şey sanıyor. BMW 1 Serisini bile görünce ''OFF BMW'YE BAK BEE'' diyenler tanıyorum..

Neyse sonuca gelirsek. Bol bol motor sesi alan,arka amortisörleri sesli,donanım olarak zayıf, teknoloji olarak hala geride kalan,dizayn anlamında W213 den çok geride olan G30 5 serisinin bu kıyaslamada başarılı olması zaten mümkün değildi.

Umarım E180 gelir ve bize nasip olur.. Bugüne kadar bir çok arabaya bindim volvo s60,b8 passat,F10 520,F30 320i şuanda Golf ve Amarok. Ama içlerinde unutamadığım,sattığıma pişman olduğum,sürüş keyfi benim her seferinde yüzümü güldüren tek araba W212 E180 di. Bambaşka bir dünya E Class.. S Class'da kullanılan parçalarının 70% inin ortak olması bunu tetikliyor sanırım. Aracı kullanırken sanki standart bir otomobil değilde gemi kullanıyormuş gibi hissediyorsunuz. BMW 5 serisinde ne yazık ki o his yok.

F10'a kadar BMW 5 serisinden başlar diyorduk.. G30 geldi artık BMW 7 serisinden başlar demeye başladık. 1,2,3,4,5 Serileri malesef benim gözümde 7 Serisi hariç hepsi çöp.

Saygılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumda bir gereksiz var, ban yiyince rahatlıyoruz. Bilgi sıfır, tecrübe sıfır, tek derdi Mercedes fanboyluğu yapmak.

• Yeni kasalarını bilmem. Ama f10 520i, w212 e180 den daha sessiz, daha atak. Bundan adım gibi eminim.

• Klima tuşları erimiş direksiyonu parlamış derisi kat kat olmuş f10 u savunanlara gülüyorum sadece :)

• mirzaoğlu kullanıcısına yanıt
    Öyle zaten. Bmw de audide kasa değiştirdik diyorlar ama far değiştiriyorlar sadece. Mercedes kasa değiştiriyor yine ama oda bütün modeller birbirinin aynısı.

• Kades ben alicam veya almiycam demedim. Niye isi bulandiriyorsunki. Bmw de suan 136 liktan guclu motor var mi yok mu bitti. Sutcusun iste gerisi bos muhabbet

• McLaren64 kullanıcısına yanıt
    Basladin yine boyundan buyuk konusmaya. Senin tecrubeb neymis cok merak ettim simdi. Bi tanisak seni artik diyorum hee

• quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

En azından F10'a benziyor. Mercedes matruşka gibi hepsi aynı. Hangisi anlamak için arkasındaki model yazısına bakmak lazım. Yeni A'da bile gidip S'in içini koymuşlar. Hani 1'le 7'nin içini aynı yaptılar diyordun ya. Mercedes'te aynısını yapmış.

Yıldızı yeter len AMG.

Bak bunu gormedim. La iki ekran gordun hemen S ici mi dedin hahaahaah. Yalniz sen olayi tam anlamamissin. 1 serisinin kabinini 7 ye uyarlamakla S nin kabinini A ya uyarlamak ayni sey degil. Keske oyle bisey olsa

• Yildizi yeter AMG BMW ye nasip olacak mi bakalim

G30 BMW 5 SERİSİ, W213 MERCEDES E CLASS KARŞILAŞTIRMASI

• quote:

Orijinalden alıntı: mirzaoğlu

Yeni 5 serisi size de yeni kasa değilde makyajlanmış gibi gelmiyormu?

Aynı fikirdeyim duble makyajlı f10

• İncelemelerin çoğunda W213, G30'a ağır üstünlük kuruyor. Özellikle konfor ve işçilik olarak G30 nötr konumda bırakılıyor genelde. Bu konudaki yorumlar neyin kafası ben anlamadım arkadaşlar ingilizce artık büyük gereksinim yabancı forumlarda dolanın iki dakikanızı ayırıp.

W213'e çöp diyen falan çıkmış, sentetik uyuşturucu falan mı kullanıyosunuz acaba.
  • Troll diyince de alınıyor. 5 Serisi ve E Class'ı karşılaştırıyoruz koyduğu araca bak. Arkadaşım sorunlu musun? Zevk mi alıyorsun konunun içine etmekten?

Ne güzel 4 ay banlıydın Huzurluyduk şu forumda. Gelip yine konunun içine ediyorsun. Bak seni bloklamama ramak kaldı. Sonra hiç kaldır şu bloku deme sakın. Senin saçmalıklarınla uğraşmak zorunda değil kimse.
  • İlk kez bi bmw modelini bu kadar beğendim. İlk kez de bi E serisini bu kadar beğenmedim.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 17 Nisan 2021; 18:24:27 >
  • McLaren64 kullanıcısına yanıt
    Kardes yildizi yeter AMG diyince bunu koymak farz oldu AMG ye laf atarken iki kere dusunursun artik

• Link atsana

• W213 cop diyorlar

G30 BMW 5 SERİSİ, W213 MERCEDES E CLASS KARŞILAŞTIRMASI

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.