Bildirim
G30 BMW 5 SERİSİ, W213 MERCEDES E CLASS KARŞILAŞTIRMASI (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Onda carpisma uyari olsa ne olur euroncaptan alinan notlara bi bakin 2013 makyajli e serisiyle makyajli 5 e hangisi daha saglam anlarsiniz puanlardan sagalamlim farkini -
Arkadasim kim nerden uyduruyo biri cikiyo test ediyo bisey soyluyo ben yillardir kullaniyorum oldukca fazlada km yapiyorum hic biyerinde hic bisey yok f10 lci kasada bi test izliyosunuz netten mercedes plastik diil demirmi kullaniyo haha -
E kasami gemi o e60 yakin f10 a bi o kadar uzak boyutlariylami e180 gaza basinca bagiran e180 mi 5 kisi dik yokusta sanziman sorunu yasiyanmi biraz gercekleri konusun lutfen e180 bildigin yerde giden kucuk eni dar yeew yakin hissettiren eski tip mercedes f10 otomobillerde yeni trend olan buyuk genis yuksek arac mercedes bunu 2016 yilinda yeni e yle yakaliyo iste isterse 2015 e serisi olsun ama eski trend eski tarz kucuk dar s diyosun s le e alakasi var s nere o nere isterse butun parcalari ortak olsun -
Neden sadece 1.5 520i motoru kendi bmw seri motoru onu gectim 120 i seri motoru var 1.6 177 hp -
Mercedes bu kadar fazla guncel yeni kasa modeli olmasina ragmen dunyada sadece 80.000 farkla yillar sonra bmw yi gecmis dunyada e simdi yeni kasa cikarma sirasi serilerde bmw de yeni modeller daha mercedes cok ugrasir dahada cok model cikarir bu gidisle -
adamlar yapıyor abi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le7els -- 20 Şubat 2017; 3:6:35 > -
Otonom sürüş teknolojisi:
-
iki aracta güzel araclar birini alan diğerinde aklı kalır.boş yere tartışmayın bence. -
Yeni kasa 5 efsane gerçekten hakkını yememek gerek.
Bmw'nin üretim tekniği ve rafinasyon bakımından Mercedesi yakaladığını, hatta artık burun farkı ile önde olduğunu düşünüyorum.
Yeni 5 serisi bunun bariz kanıtı. -
Başlıktaki laflar ibretlik, F10 çöp, G30 çöp, w213 çöp, w212 çöp, vs.
Bu arabalar çöpse bizim bindiğimiz arabalar lağım çukuru o zaman. -
Mercedes otonomda yürüdü gitti. -
Türkiyede E serisi anca 1,6 156lık motoru satsın. -
Mercedes alan adamın aklı bmw de kalırda bmw alan mercedesi aklına bile getirmez sonuçta bmw alan kullanırken zevk almak için alıyor aldığı araçta bunu sonuna kadar sahibine yaşatıyor,mercedes eskiden konfor silahını çıkarınca rakibinden bir adım öne geçiyordu şimdi arada o farkta kalmadı,ne olursa olsun ikiside çok iyi araçlar sonucu etkileyecek şey herzamanki gibi markaya sadakat ve kişisel zevkler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felakettin -- 19 Haziran 2017; 9:30:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: felakettin
Mercedes alan adamın aklı bmw de kalırda bmw alan mercedesi aklına bile getirmez sonuçta bmw alan kullanırken zevk almak için alıyor aldığı araçta bunu sonuna kadar sahibine yaşatıyor,mercedes eskiden konfor silahını çıkarınca rakibinden bir adım öne geçiyordu şimdi arada o farkta kalmadı,ne olursa olsun ikiside çok iyi araçlar sonucu etkileyecek şey herzamanki gibi markaya sadakat ve kişisel zevkler
saçma bir düşünce.HEr ikisinin de alıcı kitlesi sadıktır atladığın bir nokta var Mercedes hala Bmw nin bütün araçlarından kalitede daha ileride.C serisi F30'dan, E serisi G30'dan, S serisi 7 serisinden vs vs.Mercedes alıcı kitlesinde yanlayan apaçilere rastlayamassınız ayrıca imaj olarak.. -
quote:
Orijinalden alıntı: bianconera
quote:
saçma bir düşünce.HEr ikisinin de alıcı kitlesi sadıktır atladığın bir nokta var Mercedes hala Bmw nin bütün araçlarından kalitede daha ileride.C serisi F30'dan, E serisi G30'dan, S serisi 7 serisinden vs vs.Mercedes alıcı kitlesinde yanlayan apaçilere rastlayamassınız ayrıca imaj olarak..
Mercedes imajını kaybediyor e segmentinde w213, w212 kadar klas durmuyor, w212 facelift w212 kadar konforlu değil oysa bunlar mercedesin en önemli silahları
F10, G30 a geçince ağır duruşunu sportifliğe bıraktı geriye kalan tüm özelliklerin üstüne koyarak devam etti
Saydığım tüm araçları kullandım (w212, w212 fl, f10 satın aldım)
-
quote:
Orijinalden alıntı: darkboyy
quote:
Orijinalden alıntı: bianconera
quote:
saçma bir düşünce.HEr ikisinin de alıcı kitlesi sadıktır atladığın bir nokta var Mercedes hala Bmw nin bütün araçlarından kalitede daha ileride.C serisi F30'dan, E serisi G30'dan, S serisi 7 serisinden vs vs.Mercedes alıcı kitlesinde yanlayan apaçilere rastlayamassınız ayrıca imaj olarak..
Mercedes imajını kaybediyor e segmentinde w213, w212 kadar klas durmuyor, w212 facelift w212 kadar konforlu değil oysa bunlar mercedesin en önemli silahları
F10, G30 a geçince ağır duruşunu sportifliğe bıraktı geriye kalan tüm özelliklerin üstüne koyarak devam etti
Saydığım tüm araçları kullandım (w212, w212 fl, f10 satın aldım)
tabi haklısın 100 yıllık mercedes imajını 2 senede kaybediyor.
-
Yine bos yorumlar kapisiyor renoya binenler mercedese saldiriyor pejocularsa bmwye bok atiyor -
kabul edilmesi gereken bişey var mercedes ve bmw daha çok para kazanmak adına kalite yi düşürdüler bu arada audi bunu fursat bilip kalitede çıtayı belirler oldu,şu anda iç mekandaki en kaliteli malzemeler audide ama bu audiyi bu ikisinden daha iyi bir araç yapmıyor,sahibinin arabadan ne beklediğiyle çok alakalı bir durum iki aracında mutlaka sabit müşteri kitlesi var ama ne yazıkki mercedes son iki kasada ciddi anlamda kaliteyi düşürdü buda sabit müşterilerinden bir kısmını bmw yi düşündürür hale getirdi bunlardan en somut örneği abim yıllarca mercedes ten başka arabaya binmedi en son 2014 e180 almıştı 7000 km dayanabildi 525 xdrive aldı,bende şu anda c180 var kalite deyince gülesim geliyor,apaçilik konusuna gelince esp yi tamamen kapatamadığın için mercedesler zaten yapamıyor o işi yoksa içi gidenlerde var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X