Şimdi Ara

G30 BMW 5 SERİSİ, W213 MERCEDES E CLASS KARŞILAŞTIRMASI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
13.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    felakettin kullanıcısına yanıt
    şunu bilmenizi istiyorum her ne olursa olsun mercedes her şeyin başlangıcıdır ford ilk seri üretim yapmış olabilir ama güvenlik ve konfor konusunda herş şeyi başlatan mercedestir
  • 0-100 lere bakın.hem de dizel.
    10-15 sene öncesi ferrariler kadar oldu.nereye gidecek bu 0-100 bakalım...
  • yakpinar1222 Y kullanıcısına yanıt
    ilk leri yok demiyorum ama herşeyin başlangıcıdır derseniz çok yanlış bir yorum olurki zaten yanlış,ne firmalar var ilkleri yapan otomobil dünyasına bakın binlerce icat var ve bunlardan sayılan 10 madde bunlarında yarısı yanlış,yanlış anlaşılmasın mercedes kötü demiyorum ama olaya tarafsız bakmak şart yinede konu dağılmasın burda neyi hangisinin önce kullandığı değil piyasaya yeni sürülmüş iki aracın karşılaştırması konu yine saptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Mercedes'in yıldızı yeter

hem mercedes, renault motoru kullanıyor bu bir ayrıcalık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakpinar1222

şunu bilmenizi istiyorum her ne olursa olsun mercedes her şeyin başlangıcıdır ford ilk seri üretim yapmış olabilir ama güvenlik ve konfor konusunda herş şeyi başlatan mercedestir

Bilmemi istediğin şey yanlış.

Güvenlik ve konfor konusunda bazı ilkleri yazayım da belki Mercedes'ten başka birşey görmeyen ufkun genişler.

Günümüzde en önemli konfor unsuru diyebileceğimiz otomatik vitesi ilk icat edip geliştiren ve buna öncülük eden Amerikam otomobilleridir. İlk otomatik vitesli arabayı Oldsmobile markası üretmiştir.

Güvenlik ile ilgili alanda Volvo birçok ilke imza atmıştır. 3 noktalı emniyet kemerini ilk yapan Volvo'dur mesela. Çarpışma testleri, bu testlere göre daha sağlam kabine sahip otomobil üretme konusuna Volvo öncülük etmiştir.

Gelelim havayastığına. Havayastığının bugüne gelişinde ve gelişmesinde Mercedes'in payı büyüktür ama ilk havayastıklı otomobilleri üreten ABD'li üreticiler olan GM ve Ford markalarıdır.

Merdcedes otomobil sektöründe birçok ilke imza atmıştır ve öncülük etmiştir (ilk ESP'li otomobil mesela) ama herşey Mercedes ile başlamıştır, herşeyi ilk yapan Mercedes'tir denemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 22 Haziran 2017; 9:42:32 >

• zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    ilk çarpışma testlerini yapa firma Mercedes değil mi?

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    kardeş onları boşverde biliyosan bana yardımcı ol mercedes lerde radyo aramasını nasıl yapıyoruzarama tuşuna basılı tutuyorum dereden tepeden geziniyo bir sefer basıp bırakıyorum alakasız yerlerde geziniyo tek yapabildiğim * tuşuna basıp frekans girmek yoksa mümkünatı yok radyo bulamıyorum,elimin altındak idrive benzeri alette radyoda bir işe yaramıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Prince motor artik bmw de yok. 1.5 136 lik motora mahkum durumdalar. Sutcu olana yani

2017 temmuz itibariyle 1.6 180 hp motor gelecek Sütçu yine mercedes yine mercedes..

Gelmedi

Sallaması bedava

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mercedes gittikce kaliteyi düşürüyor en basit örnek a cla gla serisi aracın göğsü basıklığı darlığı bir mercedese yakışmıyor tasarımları mükemmel dışardan çok lüks ama içine bindiğinde o göğüs o tablet olmamış abi.

C serisine gelirsek iç dış tasarım kalite çok iyi c gerçekten bu sefer çok iyi oldu ama o güzelim arabaya o tablet yazık onun dışında c serisi d sınıfı premium bir araç o kaliteye o sıkışıklık yakışıyor mu ? tamam sınıfının en iyisi ama mercedes alan adam konfor ister konfor sadece kaliteyle olmaz içi o kadar dar olmamalı.

E serisine gelince Mercedes lüks bir marka çok güzel büyük ekran yapmışsınız helal olsun çok şık güzel ama lüks araba satıyorum diyipte büyük ekranı opsiyon yapmak ne ? mercedese yakışmadı o küçük ekranlı e serileri.

Onun dışında e serisi güzel olmuş bi lafım yok

Mercedesin bi eksiğide donanım sen mercedessin abi navigasyon nasıl opsiyon olur ? lüksüm premium um diyorsan küçük şeylerden kaçmayacaksın

Ayrıca E sınıfı güvenlik testlerinde en iyilerde mercedesin adının geçmemesi mercedesin düşüşünün göstergesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: HümanistAdam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Prince motor artik bmw de yok. 1.5 136 lik motora mahkum durumdalar. Sutcu olana yani

2017 temmuz itibariyle 1.6 180 hp motor gelecek Sütçu yine mercedes yine mercedes..

Gelmedi

Sallaması bedava

Ee 170 geldi ne farkederki mercedes yine sütçü yine sütçü

• 3 serisi kullanıcısıyım. E segmentine geçersem kafamda 2 araç vardı , 5 ve E serisi.
    Önceki kasaları kiraladım ve dedim E serisi biraz önde.
    Geçen Ay yeni 5 ve E serisini test ettim ve şok oldum. Yeni 5 serisi E den çok öne geçmiş üstelik Mercedesin en büyük silahı konforda dahil.Yeni E serisi sportiflesmek adına hem iç/dış tasarımı berbat etmiş hem sürüşünü.
    Şimdi fikrim ; bütçem yeterse yeni 5 serisi yok yetmezse önceki E serisi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim mesajımda mercedes ile ilgili bişey yazıyormu ne alaka ?

170lik hala aynı 170 lık baya iyiymiş.

Ha bu arada 170lik gelmesi senin sallamasyon mesajlar attığın gerçeğini değiştirmiyor.

• Jon Snow12 kullanıcısına yanıt
    Merhaba amacım mercedesi savunmak değil ama , o tablet dediğimiz audi a6,a5,a3,a4 ve bmw serilerindede sonradan takılmış gibi özellikle mercedes de olan bir durum değil.7 serisi ve a6 da bile öyle.

G30 BMW 5 SERİSİ, W213 MERCEDES E CLASS KARŞILAŞTIRMASI

• quote:

Benim mesajımda mercedes ile ilgili bişey yazıyormu ne alaka ?

170lik hala aynı 170 lık baya iyiymiş.

Ha bu arada 170lik gelmesi senin sallamasyon mesajlar attığın gerçeğini değiştirmiyor.

Tmm Uyku saatin geldi evladım iyi geceler

• quote:

Merhaba amacım mercedesi savunmak değil ama , o tablet dediğimiz audi a6,a5,a3,a4 ve bmw serilerindede sonradan takılmış gibi özellikle mercedes de olan bir durum değil.7 serisi ve a6 da bile öyle.

Mercedeste ki konsol tasarımının bir parçası değil. Ekranın çerçeve kalınlığı çok fazla. Bahsedilen durum bu

• Verecek cevap bulamayınca tabi ...

Saygılar

• quote:

quote:

Verecek cevap bulamayınca tabi ...

Saygılar

Ufaklik ne cevabi bekliyosun ? Ben bana söylenileni söylemişim o tarihte demekki ne bulduğunu sanıyosun ne keşfettiğini sanıyosun bide bunun polemigine giriyosun işin gücün yokmu ne boş yaptın yaa.. Sen ve senin gibiler konuyu gereksiz yere meşgul ediyorsunuz rica ediyorum bu arabalardan birini ciddi ciddi almayı düşünmeyen,bu arabalarla uzaktan yakından ilgisi olmamış kişiler konuya yorum yazıp durmasın.

İnsanları aşağılamayı kes artık , ufaklık falan ne ayak ?

Bu araçlarla yakından ilgileniyoruz özellikle e180 ve 520i ikilisine bakıyoruz. Yani senin gibi boş yapmam ben merak etme.

Normal bi insan zaten senin üstteki yorumun gibi yorumlar yapmaz . Ben ve benim gibiler kim oluyorsa artık

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    İlk crash test 1934'te GM tarafından yapılmış...

An important part of the history of car safety is the beginning of car safety tests. General Motors (GM) performed the first barrier crash test in 1934.

http://www.crashtest.org/history-car-safety/

• f10 520d sahipligimizin her anindan nefret ettik.

sadece f10 530d'den etkilendigimi de defalarca soylemistim. 520i'yi de kisa donemlerde kullandim inanin arkasindan bakilacak oyle hulyalara dalip anilacak arac degil. belki arac tecrubenizi biraz daha cesitlendirince siz de farkedeceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Açıkçası malzeme kalitesinde 5 serisinin daha iyi olacağını düşünmüyorum.Diğer konularda öndedir büyük ihtimal.

Testte hangisinin malzemede üstün olduğundan bahsetmemişler. Yeni 5 Serisi'nin malzeme kalitesinin çok iyi olduğunu belirtmişler. Keza E Class'ın da çok iyi olduğunu belirtmişler.

5 Serisi, E Class'a göre daha sessiz, rüzgar ve yol sesini daha az alan, sürüşü daha iyi ve rafine, konforda en az Mercedes kadar iddialı olduğu için testi kazanmış.

ikisinide aynı rotada uzun süreli test ettim. Özellikle yol yalıtımı ve rüzgar sesi (ön direklerden gelen) konusunda E serisi ciddi anlamda daha iyi. Gidin test edin db ölcer kurun dinleyin.

Konfor konusunu tartışmaya gerek yok Mercedes Benz E serisindeki Airmatic havalı süspansiyon konforu ile 7 serisi ve A8 bile zor baş edebilir. Yani konfor olayına girmeyelim. Bu sınıfta E serisine en yakın konfor Lexus GS. Uçan halı gibi ilerliyor..

Bu testlerin çoğuna bu nedenle artık itibar etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 12 Ağustos 2017; 18:18:49 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.