Şimdi Ara

Mercedes w211 ve Bmw e60 arasında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar , bütçem 105 bin tl'lere kadar cıkabilir ikisininde düşük km çok temizleri bu fiyati biraz aşıyor ancak yüksek km lilere yöneldiğimde bmw nin 5.20d'sinin kronik motor problemleri olduğu söyleniyor mercedesin benzinlisinde de dizelinde de böyle bir problem yok araç babama alinacak ancak çoğunluk ben kullanacağım yaşımında 23 olduğunu göz önüne alarak hangisini tavsiye edersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O yaşta ben olsam e90 Facelift alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçene göre baktığın araçlar çok fazla. Git temiz sıfır egea al. Böyle bilmem kaç km de ömrünün sonuna yaklaşmış araçlara bakıp macera arama!

• İkisini de uzun süre deneyimledim.BMWci olarak bunu söylemeye içim elvermese de 2007 sonrası w211 e60tan çok daha üstün.
  • W211 hiçbir zaman eskimez ama E60 çoktan tarih oldu bile. İkisinin konsoluna bile baksan E60 müthiş çağ dışı görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Bütçene göre baktığın araçlar çok fazla. Git temiz sıfır egea al. Böyle bilmem kaç km de ömrünün sonuna yaklaşmış araçlara bakıp macera arama!
    Hyundai ix35'imiz var şuan 0 almıştık yalniz bu ruhsuz arabalar cidden kullanıcısına hiç keyif vermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

İkisini de uzun süre deneyimledim.BMWci olarak bunu söylemeye içim elvermese de 2007 sonrası w211 e60tan çok daha üstün.
    2007 sonrasi bütçeyi asıyor hocam yine de w211 alınır mı dersi niz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes E250 vs Audi A5
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

O yaşta ben olsam e90 Facelift alırım.
    Hocam bu motor problemleri korkutuyor basitinden bu triger meselesi bile 7-8 bin tl yi buluyormuş

• 2010 E60 alirdim ben olsam.

• W211 iyi bir tercih olur yüzü hiçbir zaman eskimez
    Abs srs ile ilgili birde triger dişlisi ile ilgili problem çıkarabiliyor onun haricinde herhangi bir sorunu yok

• quote:

Orijinalden alıntı: qlaw

Hocam bu motor problemleri korkutuyor basitinden bu triger meselesi bile 7-8 bin tl yi buluyormuş

Alıntıları Göster
    Normal 1000 euro’luk bir parça bize 7-8 bin TL’ye maal oluyor bu tür araçlarda. Max limitle araba alacaksanız bu araçlar yanlış tercih olur

• w211 iyidir ama mutlaka fl alın.

fl öncesi modellerde kronik sbc fren arızası var. fl ile sbc kaldırılmıştı w211'den. ayrıca fl'ler daimler ag üretimi fl öncesi modeller daimler-chrysler üretimidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

2010 E60 alirdim ben olsam.
    Var bu fiyatlara 3-5 daha çikabilirim lakin kilometreler hep 250 binlere dayanmiş biraz da hor kullanildiğini düşününce saatli bomba etkisi yapiyor

• quote:

2007 sonrasi bütçeyi asıyor hocam yine de w211 alınır mı dersi niz ?

Alıntıları Göster
    2008-2009 520d alınabiliyorsa 520d alın.Ama W211 daha çok memnun eder.2007 öncesinde biraz km yüksek olur o yüzden geçin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

w211 iyidir ama mutlaka fl alın.

fl öncesi modellerde kronik sbc fren arızası var. fl ile sbc kaldırılmıştı w211'den. ayrıca fl'ler daimler ag üretimi fl öncesi modeller daimler-chrysler üretimidir.
    Fl ne oluyor hocam cahilliğimi mazur görün ?

• oozgur16 kullanıcısına yanıt
    2008-2009 5.20d alinabiliyor işte ama km korkutuyor mercedesin km'sinden pek korkma diyorlar

• qlaw Q kullanıcısına yanıt
    Orasi kesin. Arizalar kesin olacaktir cunku o zevki tadan insan gibi kullanamiyor :) Ama en azindan bakimlari duzgun yapilmis bulursan ciddi sorunlad cikarmaz :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Makyajlı kasa demek “facelift”

facelift yani makyajlı kasa.

2006-2009 arası fl yani makyajlıdır.
    2002-2006 arası makyajsız kasadır.
  • quote:

2008-2009 5.20d alinabiliyor işte ama km korkutuyor mercedesin km'sinden pek korkma diyorlar
    Hocam 520d için her 150.000 veya daha erken periyotta zincir değişimi var.Atıyorum 200.000de araba aldınız ve zincir değişmemiş,o aracı boşverin çünkü diğer bakımlar da aksatılmış olabilir.Belli şeyler var işte tertemiz de olabilir sadece uzun yolda kullanıldıysa bu araçlar km yapmışlardır durumu iyi olan insanlar alıp gezdiler çünkü.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.