Şimdi Ara

BMW 528i xDrive ve Mercedes C350 Sport [Sınıf Farkı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu konuda okuyucuların nabzını kontrol etmek fikirlerini almak istiyorum.

Mercedes c350: 3.5 V, 302 hp, atmosferik

528i: 2 motor, 245 hp, turbo

Her iki aracında içini lüks tuttum.

Her iki aracında Türkiye anahtar teslim fiyatı AYNI.

Sitelerinde ki yakıt tüketim değerleri AYNI.

Güçlü bir C serisi mi yoksa Üst sınıfın giriş modeli mi ?

Böyle bir durumda hangisi tercihiniz olur arkadaşlar ?

--------------------------

--------------------------------

• İkisinide kullanmak nasip olmadı hatta binmek ile nasip olmadı ama bmw diyorum ben.
  • her türlü bmw
  • Ben de BMW diyorum. Performans beklentisi çok yüksekse o Mercedes yerine farklı seçenekler de düşünülebilir.
  • 5.28i xdrive giriş seviyesi diye boş bir araç olarak algılanmasın. Sonuçta 5 serisinin konforunu C klasse da asla bulamazsınız. Ayrıca prestij olayı var 5 serisinin bir prestiji var.
    Ben olsam kesinlikle 5 serisini tercih ederim.
  • aslında bi e350 olsaydı e derdimde nede olsa e segmenti 528 i tavsiye ederim ama daha spor dersen c kasa
  • Amaç ne hocam ?

BMW tabii ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 vs Mercedes GLA 180
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mersedes her alanda fark atar sorman bile hata hiz konfor güvenlik kalite yüksek motor gücü donanim ne ararsan var hem fiyatlarida ayni bmw yanina bile yaklasamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +24edition -- 24 Kasım 2011; 13:25:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

Mersedes her alanda fark atar sorman bile hata hiz konfor güvenlik kalite yüksek motor gücü donanim ne ararsan var hem fiyatlarida ayni bmw yanina bile yaklasamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: stochastic34

quote:

Mersedes her alanda fark atar sorman bile hata hiz konfor güvenlik kalite yüksek motor gücü donanim ne ararsan var hem fiyatlarida ayni bmw yanina bile yaklasamaz.

kirabiliyorsan kir bu tezi öyle klavyeden sallamakla olmaz..
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar biri CAN diğeri CANAN

böyle ithamlarda bulunmayalım lütfen

• 40 sene kullanılsın aynı km de hangisi ayakta kalır bilin bakalım?
  • Arada fazla performans farkı yok ki zaten.Hiç düşünmeden 5 serisini alırdım ben.Sonuçta üst segment.
  • quote:

Dikkat edin iki ayrı segmente araç, aynı class olsada 5 serisini şu anki E Classdan daha fazla tercih ederdim düşüncemlen yanlız değilim satışlar bunun ıspatı

Her zaman class farkı olur bi C class hiç bi zaman E class gibi Konforlu olmaz
  • quote:

quote:

quote:

e serisi c serisi ve 5 serisi , karşılaştırmada verilen motorlarla olmasada üçünüde karşılaştırabilecek kadar test ettim

degil c serisi ,e serisinin bile 5 serisinden daha basarılı bir araç olmadıgını rahatlıkla soyleyebilirim

c serisi nasıl fark atıyor 5 nasıl yanına bile yaklasamıyor hadi bunları açıkla ki kimin klavyeden salladıgını görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stochastic34 -- 24 Kasım 2011; 14:40:13 >

• Bırak C350'yi E350 bile olsa her koşulda BMW 528i alınır.
  • iki aracada bindim malesef yine söylüyorum Mercedes denemeden yorum yapmayalim.
  • quote:

iki aracada bindim malesef yine söylüyorum Mercedes denemeden yorum yapmayalim.

Dostum bende hem C ve E serisi var, aralarında farkı her zaman hisediliyor ne var şu an tipsiz E serisi W212/S212 çıkardılar millet 5 serisine F10 hucum etti hatta eski E serisi kullananlarda. C serisi W204 konfor bakımından 5 serisini yaklaşamaz ayrı bi segment uzun yolda daha belli eder kendini.
  • E350 mi 528i mi diye sorsaydın düşünürdüm ama bu ikisi arasında düşünmeden 528i xdrive derim.
    Türkiye şartlarında alınacak en iyi 5 serisi olduğunu düşünüyorum. hem vergisi az, hem benzinli ve çok az yakıyor, hem de 2.0'lık motor 245 hp gibi oldukça yüksek bir güç sunuyor.
  • prestij=bmw 528i
    performans=mercedes c serisi
    hangisini istiyosan ona göre tercih edilmeli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.