Şimdi Ara

Mercedes w211 ve Bmw e60 arasında... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • w211 daha kaliteli ve konforlu bir araba.TAsarımı biraz orta yaş gibi kalabilir ama ben olsam onu alırdım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Hocam 520d için her 150.000 veya daha erken periyotta zincir değişimi var.Atıyorum 200.000de araba aldınız ve zincir değişmemiş,o aracı boşverin çünkü diğer bakımlar da aksatılmış olabilir.Belli şeyler var işte tertemiz de olabilir sadece uzun yolda kullanıldıysa bu araçlar km yapmışlardır durumu iyi olan insanlar alıp gezdiler çünkü.

Alıntıları Göster
    Temizinden böyle şehirlerarasi kullanilmiş,servis bakimli bir 5.20d bulsak 200 binleri geçmiş kilometrede de olsa alınır diyorsunuz ozaman degil mi hocam w211 e göre benim de gönlüm bir tik e60'dan yana çünkü gencim daha w211 biraz ağır durabilir üstümde diyoru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• E60 alacaksan 184lük olanı al, ben olsam direkt w211e yönelirdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E60 tavsiye etmem, benzinli motorlarını bilmem ama dizel’de sorun yaşamayan gormedim desem yeridir. Sandık motorlu çok e60 dizel mevcut.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    adamın bütçesi 100 K ne egeası

2012 e90 al hiç değilse arabaya biniyorum dersin
  • M paket e90

• Kesinlikle w211, e60 tan bir gömlek üstündür ben farı kararmamış tamponları kasadan ayrılmamış düzgün jilet gibi e 60 görmedim o km lerde ki s80 w211 falan çok daha rijittir

• satayım 2007 model 5.20d beyaz e60 63bin km de içinde sigara bile içilmemiş aile arabası. Ankaradayım 115bin tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Bütçene göre baktığın araçlar çok fazla. Git temiz sıfır egea al. Böyle bilmem kaç km de ömrünün sonuna yaklaşmış araçlara bakıp macera arama!
    Adam meganeden başka araç önermiş başımıza taş yağacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Adam meganeden başka araç önermiş başımıza taş yağacak

Alıntıları Göster
    Sen beni bloklamamışmıy dın ??

• 200bin bütçe olsa 100 e egea al kalanınıda at bankaya faiz gelsin diyicek bir tip sezdim sizde

• Benzer bütçe ile aynı iki araç arasında kaldı arkadaşım da. W211 den yana kullandı tercihini 255 binde bir araç aldı. Şuan gayet memnun. Araca seve seve biniyor. Önceki aracı corsa olunca tabi bayağı farketti.
  • Hocam e60 tarih oldu f30 kasa 3.20-3.16 alabilirsin çok daha iyi bence

• w211 inde ziciri kroniktir. Özellikle 1.8 Cgi ninki. Ama 1.6 da yapıyor yani. Zincir değişimi ondada banko.
  • w211 e270cdi kullanıcısıyım şuanda, bmw de bindim çok sefer.Asla bmw almam birdaha.Bmw kadar kalitesiz bir araba görmedim.

Mercedeste 2008 modele kadar tüm araçlar kalitelidir.
    E serisi ve S serisi mercedeste herzaman kaliteli oluyor her model için ama 2007 üstü C konusunda aynı şeyi söyleyemem.
    Bmw de ise iç döşeme kısımları çok kalitesiz ve deri kullanılmıyor sahte deri kullanılıyor kaç tane bmw gördüysemde zaten o sahte deriler erimiş bozulmuş halde oluyor.Motor kalitesi bakımından zaten 211 yer uçağı gibi çok güçlü motorları var sadece yakıt yakma oranlarını hesab et kalite ve güç konusunda asla pişman olmazsın.

bir w211'e bindiğinde makam arabasına binmiş gibi hissedersin, bmw e60' a oturduğumda bana çok suni geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steelo -- 24 Haziran 2019; 13:53:54 >
  • Bmw 1 Serisi al
  • Bu bütçede alabileceğiniz E segmenti araçlar çok eski olur. Daha modelli D segmenti araçlara bakmanız daha iyi olur, servis-bakım-tüketim masrafları da daha az olur. SUV da bakabilirsiniz ama bence 2013 modelin altına inmeyin.

• Uzun yıllardır E sınıfı araçlar kullanıyoruz. Aynı zamanda C sınıfı bir aracımızda var. Tarafsız olarak kendi deneyimlerim ve çevremdeki BMW kullanıcılarının yorumlarını kıyasladığımda Mercedes'i tercih etmelisin. Üzgünüm ama eğer olurda bir gaflet ile Bmw'ye yönelirsen sanayilerden çıkamazsın , bu acı bir gerçek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Sen beni bloklamamışmıy dın ??

Alıntıları Göster
    Okadar merak ediyorumki yazdığın saçmalıkları dayanamadım geri açtım bşde her yazdığında tokadı yapıştırmak hoşuma gidiyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.