Şimdi Ara

Mercedes w211 ve Bmw e60 arasında... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Okadar merak ediyorumki yazdığın saçmalıkları dayanamadım geri açtım bşde her yazdığında tokadı yapıştırmak hoşuma gidiyor

Alıntıları Göster
    Hadi kabul et benim yorumlarımı özledin değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Hadi kabul et benim yorumlarımı özledin değil mi

Alıntıları Göster
    Her mesajda megane yazmasan valla anlaşcaz seninle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiyede özellikle o yaşlarda temiz araba bulmanız çok zor. Genelde ekmeği yenmiş , ömrünü doldurmuş, başından çok işler geçmiş arabalar oluyor piyasada. Ancak tanıdığın birinden alırsan bir tık daha iyi olabilir. w211 vardı bizde. FL olanı. Önden vuruk olduğunu bilerek aldık. Bu seferde kompresör arızası çıktı, ayrıca araç kendi kendine stop ediyordu. Öylece satıldı.
  • Bence a6 2.0tdi bakın 2008-2010 civarı en sorunsuzu aralarında a6 dır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pikelenjelo

adamın bütçesi 100 K ne egeası

2012 e90 al hiç değilse arabaya biniyorum dersin
    Bütçe kurtarmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gustawa

satayım 2007 model 5.20d beyaz e60 63bin km de içinde sigara bile içilmemiş aile arabası. Ankaradayım 115bin tl
    Makyajsiz hocam bi tik fazla istiyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: zihnimdeki yabancı

Hocam e60 tarih oldu f30 kasa 3.20-3.16 alabilirsin çok daha iyi bence
    Ona da bütçe yetmiyor hocam daha pahalli

• quote:

Orijinalden alıntı: togiksk

Uzun yıllardır E sınıfı araçlar kullanıyoruz. Aynı zamanda C sınıfı bir aracımızda var. Tarafsız olarak kendi deneyimlerim ve çevremdeki BMW kullanıcılarının yorumlarını kıyasladığımda Mercedes'i tercih etmelisin. Üzgünüm ama eğer olurda bir gaflet ile Bmw'ye yönelirsen sanayilerden çıkamazsın , bu acı bir gerçek..
    Hocam benim anlamadiğim ikisi de dünya markasi neden biri bu kadar sorunsuzluğuyla övülürken biri de tam tersi oluyor yani bende cok duyuyorum bir bmwciler bir şahinciler sanayiden çikmiyor galiba

• Yorumlar şahane.
    2000 model E39 5.28i kullanıcısıyım. Hor görülmeden binilen her araba temizdir. BMW Mercedes farketmez eğer bakımsız binilmiş ise "Mercedes"te sanayiden çıkmaz. Alacağın arabayı servise göster. Bakımları yapılmış mı bak. Dış görünüş hangisi hoşuna gidiyorsa ve hangisinin fiyatını daha uygun bulursan ona yönel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtaran_ali -- 24 Haziran 2019; 15:59:48 >
  • 4 kapı derdiniz yoksa:
    sahibinden.com
    Mercedes - Benz / CLK / CLK 200 / Komp. Avantgarde / 2008 Model 133.600 Kmde Bayii çıkışlı 184 Bg Komp. Avantgarde sahibinden.comda - 695179959
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2008-model-133.600-kmde-bayii-cikisli-184-bg-komp-avantgarde-695179959/detay

sahibinden.com
    Mercedes - Benz / CLK / CLK 200 / Komp. Elegance / YFK'DAN 2008 MODEL MERCEDES CLK200 TAM DOLU48 AY KREDİ 48 AY SEN sahibinden.comda - 700848768
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-yfk-dan-2008-model-mercedes-clk200-tam-dolu48-ay-kredi-48-ay-sen-700848768/detay

• qlaw Q kullanıcısına yanıt
    tertemiz araba 2007model diyorum 63bin km diyorum :D bej koltuk ahşap döşemesi var kahve rengi. ekstra para verildi satın alınırken sunfrooflu
  • Sırf tasarımı için bile W211 alırdım.

• İşin içinde baban da olacakmış , aldığın araç sürekli masraf çıkardığında huzursuzluk yaşarsınız . O nedenle E60'ı ele derim 20 seneye yakındır BMW kullanan bir insan olarak , hayırlısı olsun .

• qlaw Q kullanıcısına yanıt
    sahibinden.com
    BMW / 3 Serisi / 320d / Comfort / 2011 MODEL BMW 320D SUNROOF+DERİ+COMFORT+IŞIK PAKET 170.OOOKMDE sahibinden.comda - 696446893
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2011-model-bmw-320d-sunroof-plusderi-pluscomfort-plusisik-paket-170.oookmde-696446893/detay

o değil ben 23 yaşında askerden yeni gelmiş iş arayan adamın tekiydim siz bu paraları nerden buluyonuz akü adaletini seveyim dünya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pikelenjelo -- 24 Haziran 2019; 17:29:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qlaw

Hocam benim anlamadiğim ikisi de dünya markasi neden biri bu kadar sorunsuzluğuyla övülürken biri de tam tersi oluyor yani bende cok duyuyorum bir bmwciler bir şahinciler sanayiden çikmiyor galiba

Alıntıları Göster
    Bmw markası spor araçları ile ön plana çıkar.Çoğu serisinin motorları Mercedes'e göre daha atik daha performanslıdır. Aynı performans motorlarını Mercedes'te üretir fakat Mercedes'in genel olarak portföyü ''lüks segment , premium konforlu araçlar'' dır. Bu yüzden Bmw'nin temizini hor kullanılmamışını bulmak çok çok zordur. Bundan dolayı tercihini Mercedes'ten yana yap.Malzeme kalitesi ve konfor olarak arada çok fark olduğunu göreceksin. Bu söylediğim her seride tamamen geçerli değildir fakat en alt baz modellerde bile malzeme kalitesi bir başkadır Mercedes'te.
    Biz mevcut olarak 2012 model E250 , 2017 model E180 ve 2015 model c180 kullanıyoruz. Hepsi benzinli araçlar.En basit örnek olarak E250 ile veya E180 ile 5 kasayı karşılaştırdığında farkı anlarsın.

• w211 alinmaz bmw hic alinmaz parani cope atarsin mersedesin son sorunsuz arabasi w210 dur ama hic tamire gitmesin beni hic uzmesin diyorsan w124 ten sasmicaksin

interneteki veriye gore eski bi bmw yi yurutme masrafi 17.800 dolardir yani butcenkadar tabi 10 yillik ortalama 25binkmden

Gene interneteki verilere gore bi mersedesi yurutme masrafi 12.900 dolar ...

w124e 250d hem az yakar hemde motoru yok edilemezdir 20milyon km bile yaparsin ve asla eskimez bende vardi bi zamanlar keske gene olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pikelenjelo

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2011-model-bmw-320d-sunroof-plusderi-pluscomfort-plusisik-paket-170.oookmde-696446893/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-emrecan-2010-bmv-316-i-premium-isik-paket-deri-koltuk-sunrof-lpg-685681882/detay

o değil ben 23 yaşında askerden yeni gelmiş iş arayan adamın tekiydim siz bu paraları nerden buluyonuz akü adaletini seveyim dünya
    Hocam bizim de para değil de babamizin zamaninda yaptiği birikimler biz de faydalaniyoruz :) bu 3.20 lerin e90 i vardi zamaninda bizde 163 beygir araba vitesindeki problemden ötürü yokuşu zor cıkardı o yüzden hevesimizi aldik o kasadan diyim

• quote:

Orijinalden alıntı: NoyanDervis

İşin içinde baban da olacakmış , aldığın araç sürekli masraf çıkardığında huzursuzluk yaşarsınız . O nedenle E60'ı ele derim 20 seneye yakındır BMW kullanan bir insan olarak , hayırlısı olsun .
    Bende onu düşünmeye başladim hocam hem babamın yaşına göre vs de w211 daha uygun

• E60 çakalların eline düştü maalesef ama fiyatlar uygun bu yüzden,
    Düşük km, ilk sahibi vs halen arada bulunuyor, bulursanız iç ve dış tasarım olarak daha güzel bence.
    w211 bu kadar saçma fiyatlara çıkmışken alınmaz, Üstüne üstlük dizel alacaksanız facelift öncesi araçlara dikkat edin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.