Şimdi Ara

Bmw 3.18i - Audi A4 1.4 tfsi - Mercedes C180 arasında hangisi tercih edilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aslında Suv bakıyordum 2 tane çocuk olduğu için biraz geniş araç olsun istedim ama gerek kullanıcı yorumları gerekse de incelemeler neticesinde Suv'dan vazgeçtim. 2012 3.16i aracım var 75000 km'de. Çok fazla kilometre yapmıyorum görüldüğü gibi. O yüzden dizel almayacağım. Alacağım araç ikinci el olacak. 30 bin km'yi aşmamış 2016-2017 araçlara bakıyorum.
    Kendi aracımdan aslında memnunum fakat gerek 6 yaşına gelmesi gerek aracın donanım olarak eksik olması sebebiyle değiştirmek istiyorum. A4 önden çekiş olduğu için aslında bir adım geride ama yeni kasa olması beni cezbediyor. Kendi aracımda belli bir hızdan sonra lastik sesi fazla içeriye geliyor o yüzden Mercedes bu konuda nasıldır memnun eder mi kullanıcı yorumlarına ihtiyacım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 318i alırdım ama bu 3 araç arasında şöyle bir gerçek var, Audi'nin kalitesi gerçekten çok yüksek. İmalat standartları diğer iki araca göre yüksek, çok detaya girmeye gerek yok. Birde diğer 318i ve C180de olabilen bazı sıkıntılar Audi'de yok, BMW'nin rüzgar sesi, hafif trim sesi sorunları, Mercedesin lüzumsuz sertliği, abuk multimedya sistemi ve vasat şanzımanı gibi. A4 çok komple bir otomobil, ben almam ama özellikle bu motor seviyesinde (318i-C180-A4 1.4) bence en iyisi.
  • alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi üst seviye malzeme kalitesi var hem de yeni kasa. Trim sesi sıkıntısı benim araçta da vardı. A4 şanzımanı Dsg değil değil mi?

• youngeagle86 kullanıcısına yanıt
    DSG tabiki, ancak 7 ileri yağlı tip, A3'lerdeki kuru kavrama hassas olan (dq250) modellerle karıştırmayın. Bunlar görece çok daha sorunsuzdur ve ısı dayanımı yüksektir. A5 sportback'de kullandım, bir yarı-otomatiğe göre yumuşak çalışan, kalkışı-konforu kuru tiplere göre daha iyi ayarlanmış bir şanzıman. İlk sahibi bir hata yapmadıysa bu şanzımanlarda pek korkacak bişey yok bence.
  • alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    Serviste baktırıp alırım muhtemelen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.