Bildirim
Liqui Moly 10w40 dizel motor yağı nasıldır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam 1.4 d ler potansiyel yağ yakma eğiliminde motor zaten. 20-30 a bakmadan marka alın başınız ağrımasın. İnsanın kanı arabanın yağı sonuçta...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
liqui moly çok kaliteli yağdır. fakat, neden 10w40 alıyorsunuz yağ mı yakıyor aracınız? Yeni nesil bir dizel motora yarı sentetik yağ koymayın bence. 5w-40 tam sentetik bir yağ alın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 22 Eylül 2017; 13:38:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: K@sToR
liqui moly çok kaliteli yağdır. fakat, neden 10w40 alıyorsunuz yağ mı yakıyor aracınız? Yeni nesil bir dizel motora yarı sentetik yağ koymayın bence. 5w-40 tam sentetik bir yağ alın.
Hocam az da olsa yağ yakıyor fiyatı uygun buldum biryerden.Normalde castrol magnatec 10w40 kullanıyorum ama baya tuzlu.Bu marka yağı alırsam yağ değiştirme ücretsiz ve 59 tl ye almış olacağım.Aracım 135 binde motoru tıkır tıkır çalışıyor bugüne kadar arıza şu bu olmadı hiç
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hauntedd
Hocam 1.4 d ler potansiyel yağ yakma eğiliminde motor zaten. 20-30 a bakmadan marka alın başınız ağrımasın. İnsanın kanı arabanın yağı sonuçta...
Tşk ederim cevabınız için
Kaliteli markadır ama araçta dpf varsa uyumsuz olabilir. Dfpli her araca kafanıza göre yağ konulmaz tıkanma olur.
Super marka ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu yağı LPG'li aracımda kullanıyorum,mobil ve Castrol yağa göre sübap sesi azaldı.
Dizelde ise işe yararmı bilemem kaliteli bir yağ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde Motul kullanırım, ustamda kalmamış bakımda bu yağı koyduk. Araç daha sesli çalışıyor gibi geldi bana bakımdan sonra. Motuldan şaşmam bir daha.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X