Şimdi Ara

Caddy için 5w30 motor yağı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, 2012 model 1.6 tdi caddy aracıma castrol edge ll 5w30 motor yağını kullanıyorum. Geçen seneden almıştım zaten 5 lt yağ ve filtrelerini. Tamirci sadece işçilik için 700 tl istiyor, kaynımda shell benzinlikten yağı alırsan ücretsiz filtre+yağ değişimi yapılıyor dedi. Shell 5w30 yağı aracıma uyumlu dimi bi sorun çıkarmı? Telefonda fiyat sordum 4 lt 990 tl ve 1 lt 280 yani toplamda 1270 tl dediler, halbuki shell helix ultra 5 litrelik gördüm trendyolda falan. Onu alsam nasıl? Kaynım Seninkini seneye kullanırsın ordan al bedava değiştirt diyor. Böyle yapanınız varmı? Caddy için 5w30 motor yağı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• yağ değişimi için yakıt istasyonlarını tercih etmeyin

motorla ilgili başınıza birşey geldiğinde sorumluluk almazlar...

uğraşır durursunuz...

servise gidin ve sürekli gittiğiniz yer olsun arabayı bilsinler tanısınlar ve bir geçmişi olsun...

sağda solda yaptırır ve 3-5'in hesabına girerseniz günün sonunda araçta çok sağlam sorunlar çıkar

ve size faturayı toptan ödetir...

Caddy için 5w30 motor yağı?

yağın üzerinde SAE değer VW 504.00/507.00 ve motorun için uygun Caddy için 5w30 motor yağı? 

504.00/507.00 yağ spesifikasyonu, özellikle son nesil dizel motorlar için geliştirilmiş,

yüksek performanslı bir yağ türüdür.

Bu yağlar, düşük kül içeriği sayesinde dizel partikül filtrelerinin (DPF) ömrünü uzatmaya yardımcı olur ve motorun verimli çalışmasını sağlar.

Viskozite (Akışkanlık) İndeksi: Bu rakamlar, yağın sıcaklığa bağlı olarak akışkanlık derecesini gösterir. İlk rakam (504.00) genellikle düşük sıcaklıklarda,

ikinci rakam (507.00) ise yüksek sıcaklıklarda yağın ne kadar akışkan olduğunu belirtir.

Bu değerler, yağın motor gibi belirli bir ortamda nasıl davranacağını tahmin etmek için kullanılır.

• infinite kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yanıtınız için evet öyle yapcam elimdeki castrol edge 5w30 ll yağı koydurcam 700 işçilik veripte, hatta 800 oldu, yakıt filtresi olsaydı 1000 lira işçilik diyor.

Birde zaten bu paylaştığım ürün yok istasyonda onaylı olmayan bu ürünü var, oda nette 950 istasyonda 1450 tl zaten 500 ordan alıyorlar 😃 Caddy için 5w30 motor yağı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.