Şimdi Ara

Megane 2 Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
8.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba.450 civarı araba arayışı içerisindeyim. Arkadaşta 200 binde Dizel 1.5 motor Megane var. Orta paket. Öyle çok donanım yok. Değişeni boyası da yok. 440 bin TL diyor.

İkinci el sitelerine bakıyorum, fiyatlar o kadar çok dalgalı ki. 350 binden başlıyor 600 bine kadar fiyat belirleyen var. Kararsız kaldım doğrusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 20 yaşında araç 200binde değişen-boya yok?

değişen-boya olmasın kafası bir adam değilim de, bunlar bu yaşta aracın temizliğine işaret.. arasan bulamazsın böylesini.

tabi tarcanlar videosuna malzeme verilecek bir mevzu çıkmazsa işin içinden.. "değişen-boya yok diye aldı, 7 değişen çıktı" =)

araç dediği gibiyse ve dediği fiyat ise alınır, marka-model önemli değil.

• Megane 2 hiç bulaşma, astra h bakabilirsin punto bakabilirsin, linea olur, era olur. Megane 2 lerde elektronik arızalar olabiliyor.

600 bin tl kadar uzanıyor demişsin, kim verir megane 2 600 tl. O paralara temiz fluence, astra j alınır, Egea alınır. Alınır da alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıng365 -- 16 Şubat 2024; 4:46:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 400 bine alinir temizse araç bakma zirt pirt ariza veriyor diyenlere internette bolca cozumu var ustasi bol bir araç laguna safrane concerde olsa uzak dur derdim megane 2 cok satan ve tutulan arac. Cift monoblok sasisi var saglam ve yedek parcasi bol, ucuz.

• 20 yaşında araç 200binde değişen-boya yok?

değişen-boya olmasın kafası bir adam değilim de, bunlar bu yaşta aracın temizliğine işaret.. arasan bulamazsın böylesini.

tabi tarcanlar videosuna malzeme verilecek bir mevzu çıkmazsa işin içinden.. "değişen-boya yok diye aldı, 7 değişen çıktı" =)

araç dediği gibiyse ve dediği fiyat ise alınır, marka-model önemli değil.

• Amcaoğlunda 2006 Megane 2 var. 300 binde.
    Sadece enjektör değişti ya da tamir gördü. Motor turbo v.s. aynı devam.

Adam 18 senedir sorunsuz biniyor öyle bozulup duran bı araç değil.
    Eğer araba denilen gibiyse alınır.
    Alternatifleri var ama temiz araç buldun mu alacan.

• kıng365 kullanıcısına yanıt

Bu dediğim arabada elektrik aksam çok yok. Sanırım orta pakette değil, giriş seviyesi paket. Arka camlar manuel, yağmur sensörü vs hiçbir şey yok. Sadece klima var sanırım donanım olarak. Bu megane 2 lerde çok değişik. Boş paketi gerçekten boş oluyor. Dolusuda tam dolu

• @Alisilin07 @SuperVeloceJota @flyer_mig Teşekkür ederim yorumlar için. Bende ortalama sizin fikirdeyim. Aslında Scenic 2 diye yola çıkmıştım, onun arayışı içerisindeydim ama yakın arkadaştan böyle bir teklif gelince düşüneyim dedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    1.3 multijet alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Sizce Mazda 6 alınır mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kıng365 kullanıcısına yanıt

dayımda sıfırdan aldığı 1.4 megane 2 var, 20 yıl olmuştur, hala sorunsuz biniyor ve değiştirmeye de niyeti yok. tek sıkıntı araç çok yaşlı, o zamanlar mazot kalitesi düşüktü. o yüzden eski dizel motordan biraz korkarım ben. iç hacmi falan güzel megane 2'nin. astra tamam da, punto linea daha dar araçlar, megane ayarında değiller.

• heamvivna kullanıcısına yanıt

Jant kapak mi?

Arka camlar manuelse en boş paket.

Donanıma takilmazsaniz aynı araç sonuçta

• Evet jantlar kapak. Megane 2 lerin genişliği falan baya hoşuma gitti. Bagaj hacmi 520 litre mesela. Baya iyi. @beyinsis

• Renault ustası arkadaşım hiç bulaşılmaz diyor Megane 2 için. Derdi bitmez.

Megane 2 bakacağınıza Corolla Sol bakın çok daha rahat edersiniz.

• Uzak durman gereken bir araba uzun yıllar sorunsuz ve güvenli binmek istiyorsan elantra veya cerato al

• SHIHAD kullanıcısına yanıt

ilginç, iki akrabamda vardı megane 2, biri 1.4 biri 1.6 benzinli, ikisi de sorun yaşamadı. hatta biri en az 20 yıldır onda.

• quote:

Orijinalden alıntı: kıng365

Megane 2 hiç bulaşma, astra h bakabilirsin punto bakabilirsin, linea olur, era olur. Megane 2 lerde elektronik arızalar olabiliyor.

600 bin tl kadar uzanıyor demişsin, kim verir megane 2 600 tl. O paralara temiz fluence, astra j alınır, Egea alınır. Alınır da alınır.

Punto kullanıyorum 2.5 senedir alırken lpgliydi o kadar rahat ki kafam ne sorun çıkarıyor ne yakıtı üzüyor. 1-2 ufak sıkıntıda da ustası bol hemen çözülüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

ilginç, iki akrabamda vardı megane 2, biri 1.4 biri 1.6 benzinli, ikisi de sorun yaşamadı. hatta biri en az 20 yıldır onda.

Benimde bir tanidikta vardi . 15 sene binip 508 aldı. Yalnız bu tip renolar piyasada 3 5 tanedir. Çoğu 25. Kez el değiştirmiş kmsi düşürülmüş oluyor

• Kronik airbag sargısı hariç sorunsuz araçtır. Alınır. Bir problem olursa da ustası tüm Türkiye’de mevcut. Arızası kolay ve ucuz çözülür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektronik aksami sorunlu araclardir zirt pirt birsey cikirarir onun yerine
    Onun yerine c elyysee yada 301 bak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1.6 dizel kullanıcısına yanıt
    İkisi de teneke. Cam açmayı bile ortaya almışlar tasarruf için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 16 Şubat 2024; 20:26:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Boş paket alınabilir ama dolularında elektronik ıvır zıvır arttığı için alma. Ama model yılı yüksek araba almaya çalış her zaman. Sadece Megane için demiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben tavsiye etmem.

O paralara megane 2 alacağına 2004-2006 model aralığındaki corolla'lara bakabilirsin.

Hem daha konforlu hem de sorunsuz.

Örnek ilan :

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2005-toyota-corolla-1.6-sol-lpg-li-isli-bakimli-1151758178/detay

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.