Şimdi Ara

Sizce Mazda 6 alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sitesinde fiyatları 340 bine dayanıyor full faket beyaz deri koltuk falan filan.
    Sizce alınır mı, avantajları dezavantajları nelerdir?
    2.0 motor dezavantajı gibi görünse de sorunsuzluğu iyi bir etken. Düşünceleriniz neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkiye sartlarinda sifir Mazda 6 alinmaz , tum araclar ederinin uzerinde fakat Mazda olayinda hacimden dolayi astronomik paralara satiyorlar , belki 2.eli dusunulebilir , otomatigi saglamdir fakat manueli daha zevklidir.

Fiyati disinda dezavantaji yok gibi sadece infotainment sistemi cag disi kaldi artik yetersiz.

Not : Mazda 6 son kasa kullanicisi.
    Alınmaz. Sadece yollarda az olan bir araca sahip olmanın mutluluğunu yaşatır. Herkes döner bakar, ilgilenir falan ama yarın bir gün hadi satıyorum dediğinde ölü eşek muamelesi görür o güzelim araban. Ama Türkiye'de değilde Amerika'da yaşıyor olsaydık gidip Passat alır gibi alabilirdin. Yine de benim için para pul önemli değil diyenlerdenseniz patlatın bir sıfır mazda 6 :)
  • Hastasına gider.

Bir yaşında beyaz deri döşeme Jaguar satıyorlardı, daha ucuzdu. Beyaz deri deyince o geldi aklıma. Galoş kullanmıştı sahibi arabaya binerken. Ayakkabı değmemiş pedalına.

Velhasıl bu konular iyice troll oldu.
    Türkiye'de 1.6 üzeri motor artık lüks. Gidip de şurada otuz bin bizde beş yüz bin diye yazmanın alemi yok. Üstelik orada boş 1.6 fiyatına bakıp burada 2.0 motor ful fiyatıyla karşılaştırıyor bi de troll.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 15 Ağustos 2019; 23:46:1 >
  • 2 kuzenimde 2014 modeli var, bir tanidikta da 2015 makyajli vardi ama o satti. ben araca bindim geniş ve rahat bir araç. Kuzenlerim 2. El aldi o yuzden de uygun fiyata aldilar. 2. El alacaksan makyajli kasa ve ustunu tavsiye ederim, hem içi daha guzel hemde şanzimanda spor modu var. Atmosferik okduğu için turbo dizelden geçene gidisi beklentinin altinda gibi geliyor ama devirli kullaninca gidiyor araba. Soylediklerine gore 7.5 litre yakiyormuş, ama karisikmi sehir içimi bilmiyorum. Araç şık bir araç, uzun ve içi geniş. Ama ben almam atmosferik olduğu için.

• trojana T kullanıcısına yanıt
    Bana özellikleri iyi geldi aslında hocam. 2.0 dezavantajı olmasa tutulabilirdi. Sen ikinci el makyajlı kasa bulursan al diyorsun yani değil mi?

• Alınmaz. Alınsa da satılmaz. Satılsada satana kadar cinnet geçirtir.
  • Turkiye sartlarinda sifir Mazda 6 alinmaz , tum araclar ederinin uzerinde fakat Mazda olayinda hacimden dolayi astronomik paralara satiyorlar , belki 2.eli dusunulebilir , otomatigi saglamdir fakat manueli daha zevklidir.

Fiyati disinda dezavantaji yok gibi sadece infotainment sistemi cag disi kaldi artik yetersiz.

Not : Mazda 6 son kasa kullanicisi.
  • Motorunun teknik verileri çok kötü. 1,4 turbo benzinli bir araç çok daha iyi olur.

2.0 vergisini MTV sini ve ÖTV sini tamamen boşa vermiş olursunuz. 20 yıl öncesinin teknolojileri bunlar. Sorunsuz vs olayı hikaye. 1,4-1,6 turbolar da her gün arıza yapmıyor yıllarca sorunsuz kullanılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı sizce ?
    9 ay önce açıldı
    1.3 multijet alınır mı ?
    geçen yıl açıldı
    3008 1.2 Sizce Mantıklı mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KitapMeraklisi kullanıcısına yanıt
    O araçta benim için tek sıkıntı atmosferik olmasi onun dışında güzel araç gemi gibi, evet makyajli kasa 2015 ve üstü. Ekran gömülü değil onlarda kokpitin üstünde.

• Alınmaz. Sadece yollarda az olan bir araca sahip olmanın mutluluğunu yaşatır. Herkes döner bakar, ilgilenir falan ama yarın bir gün hadi satıyorum dediğinde ölü eşek muamelesi görür o güzelim araban. Ama Türkiye'de değilde Amerika'da yaşıyor olsaydık gidip Passat alır gibi alabilirdin. Yine de benim için para pul önemli değil diyenlerdenseniz patlatın bir sıfır mazda 6 :)

• Code140 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş iyi bir noktaya değinmiş.
    Şöyle ki, piyasada D diyince akla Passat geliyor. Dolayısıyla piyasası iyi olan araç Passat.

Eğer alıp 8-10 yıl kullanırım diyorsan alınır hocam. Yoksa ikinci elde satış için uğraştırma ihtimali var.

Ama yok ben aile aracı olarak kullanacağım, 8-10 yıl da bineceğim dersen alınır. Memnun kalırsın.
    1.6 2010 Mazda 3 vardı bir arkadaşta, tek sıkıntısı arka taraf dar diyordu.

• Sıfır olarak almak absürd olur. Üzerindeki motor 1.4 tsi'lere eşdeğer olmasına rağmen onlar gibi vergi diliminden faydalanmadığı için verdiğin para komple devlete gider. 2. El durumu ayrı sıkıntı. Ancak sen 2.el alacaksan düşünülebilir düşeş bişeyler denk gelirse.

• 2. Elde satışı zor olması dışında bence kesinlikle alınır.
    Bende bi ara çok baktım, ÖTV indirimi varken 100 - 110 bine yeni kasaları bulunabiliryordu ki neredeyse Mazda 3 e denkti...şimdi arttı gerçi..

O dönemde Accord a alternatif olarak bakıyordum..

piyasa da az olması 2. El de satışının zor olması dışında, 10 numara makine, atmosferiklere sürekli laf atanlara bakmamak lazım evladiyelik araçlar çoğu zaman atmosferikler oluyor, bu aracın testini detaylı olarak okudum, turbo yok ama çok verimli ve düşük devirlerde yuksek tork veren bir motoru var, şehir içi 8 litre civarı yakabiliyor..

Bu arabaya binen adam da şehir içinde 8 litreyi dert etmez..

Ama insanımiz arabadan anlamıyor, dünyada ABD de tutulan nice marka modeller heder oluyor ülkemizde...

Varsa yoksa Passat golf Megane focus Civic Leon Astra vs...

• kkvan kullanıcısına yanıt
    Turbo motor mu teknoloji

100 yıllık parça turbo dediğin

Ayrıca skyactiv mazda motorları piyasadaki en teknolojik motorlardan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kkvan kullanıcısına yanıt
    Mazda 6:ve 1.4 TSI kullanan Passat - suberp verileri
    Kafa kafaya gidiyor, ve benzer yakıyor...
    Nerde çok kötü değerler???

• Ben bu aracı bayağı beğendim özellikle içini bence Passat a en yaklaşan araç

• Atmosferik motor arabaya, hele ki Mazda gibi 100 sene öncesinin teknolojisini üreten firmalara 50.000TL üzeri bir rakam verilmez.

İlla veriliyorsa E60 M5 vs... gibi arabalara verilir, o da tamamen keyfi yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Turbo motor mu teknoloji

100 yıllık parça turbo dediğin

Ayrıca skyactiv mazda motorları piyasadaki en teknolojik motorlardan
    Skyactiv'in bir teknolojisi falan yok, 1.6 Corolla motoru neyse Mazda'nın 1.6 motoru da o. Milleti kandırıyorlar Turbolu motor yapamayıp.

İç kokpiti de BMW'den taklit ediyorlar zaten tasarım olarak.

Dünya geneli anket yapılsın 100.000 kişiden bir kişi seçmez Mazda'yı, rakipleri varken.

2.0TDI veya 2.0TFSI Passat, 2.0EB/2.0TDCI Mondeo, 2.0TSI Superb varken 2.0 atmosferik 100 yıl öncesinin arabası Mazda 6'yı kim ne yapsın? Hoş bu araçların 1.4/1.5'leri bile içinden geçer de neyse.
  • pipoti kullanıcısına yanıt
    Turbo motor yapamayıp

Bahsettiğin marka yıllar önce 1.3 240 hp motor çıkardı piyasaya turbo ne

Siz turboyu uzay teknolojisi sanmaya devam edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Turbo motor yapamayıp

Bahsettiğin marka yıllar önce 1.3 240 hp motor çıkardı piyasaya turbo ne

Siz turboyu uzay teknolojisi sanmaya devam edin
    Heee gördük Rx8'in rezilliğini sonra, Dünya geneli 10 tane ustası ancak vardı, hala da tutulmuyor bir S2000 gibi, 50.000km'de motor yiyor. 1 litre benzinle 5.5km ancak gidiyor, yemişim öyle motoru, F430 bile o kadar tüketim rekoru kırmıyor.
  • Yanlış okumadım değilmi konu sahibi sıfır mazda 6 alacakmış 350 bine
    İnşallah trol konudur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.