< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Megane 2 Alınır mı? (2. sayfa)

-
-
Temizi alınır ikinci eli iyi parçası bol ustası bol. Fakat yıkık denk gelirse sanayiden çıkarmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
temizse kesinlikle alınır forumdakilere göre alınacak araba yok zaten. her marka için bir sorun yazıyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadas dedi diye onerdim yoksa ikisinde degeri yok
Normalde Megane düşünmüyordum, arkadaşta var diye acaba olur mu diye düşündüm. İç genişliği, bagaj büyüklüğü (520 litre) çok iyi. Aile olunca bebek arabası vs küçük bagajlarda sıkıntı yaşıyoruz artık. Şuan yumurta kasa var accent, bebek arabasını koyunca bagaj bitiyor neredeyse.. Paylaştığınız corolla güzel ama Megane ye göre işte daha dar. Mesela bagaj hacmi 390 litre. Tüplü olduğu için bagaj dan yemiştir yine o tüp. Stepne yerine koyuyorlar ama uzun yolda stepne de bagaj da yer kaplıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat sizce nasıl. Şuan ikinci el ilan siteleri aşırı karışık.
Benzinli Corolla hem daha sorunsuz hem de LPG ile kullanımda daha ekonomik olur
Bence almayın, 3ü bekleyin.
Bizim müşterimiz satıyor 285 binde 2008 model değişen parçası yok çok temiz aracı 8 bin tl hasar kaydı var sadece bagajda ve arka çamurlukta hafif lokal boya var 430 bin tl para istiyor 1.5 dci sedan gri
-
Megane 2 tavsiye ederim. bende 1.6 16v 115'lik var FULL + FULL paket tekno plus cam tavanlı, tavan komple cam panoramik cam tavan 2006 hb model hiç tüp takılmadı. Gidişi duruşu hızlanması güzel uzun yolda yormuyor beni , bende ilana koydum 395 bin yazdım 242 bin km de 1 kapı değişen yanlar kaput boya - tavan ve bagaj iç kısımlar direkler boyasız. üst model alacağım için satıyorum. İnan üzülüyorum da sattığıma o fiyatlar aralığında alınabilecek full donanımlı araç. Tabi temizine denk gelmen lazım yoksa elektronik arzaları ile uğraşırsın
-
680'e sıfır Egea var 6001 km 200 kredi çek 640-650 ye sıfır araba al
-
Megane 2 Avrupa da 15 bin TL
-
HB olmasaydı sizin aracı düşünebilirdim.
-
Hayırlısı olsun hocam gönlünüzce inşallah temizini bulursunuz
"Megane 2 hiç bulaşma, astra h bakabilirsin" İnsanın düşmanına bile Astra H kasa önermez, yapmayın insanların vebalini almayın.
-
Astra h bakabilirsin dendikten sonra facebook Astra H gurubuna girdim, karşıma yolda giderken radyatör patlatan birisinin paylaşımı çıktı. Yorumlar dikkatimi çekti. Bu tür sorun yaşayan bir kaç kişi, bu dertlerden dolayıp satıp japon araba aldıklarını söyleyip rahat ettiklerini belirtmişti.
-
Bugün taksicide vardı sordum 1.5 dci motor 1 milyona yaklaştı conta değişmiş sadece euro4 motor zırt pırt arıza vermiyor çok sağlam az yakıyormuş bide kart okuma nemlenip ıslanınca bazen okuma hatası veriyor anahtarı kartlıkmış onun dışında konforlu rahat araçmış günde 300 km yol yapıyormuş
-
megane çok sevmem, fransız aracı sonuçta çok kaliteli değil ama 301'den çok çok daha iyi. seçenekler bunlar olduğunda megane alırdım hiç düşünmeden. 1.5 dci motor kullandım, fena değil. böyle de dayanıklı madem daha ne olsun, zaten az yaksın, dayanıklı olsun, bunlar önemli olan.
-
Merhaba hocam yaklaşık 2.5 yıldır 2009 exception Megane 2 kullanıyorum 1.6 benzin daha 98.500km de LPG boya yok ilk sahibinden 78.600 km’de aldım yakıt dışında çok memnunum atmosferik benzinli yakıt tüketimi biraz yüksek ortalamam 7.5 civarı kıyıp LPG taktırmıyorum genel çok memnunum konforu olsun tasarımı olsun hala eski göstermiyor donanım olarak oldukça tatminkar makam perde soğutmalı torpidosunda kadar mevcut araçta genel olarak malzeme kalitesi bir tık düşük araç biraz nazik kullanım istiyor alt takım bozuk yolda arıza yapmaya meyilli şimdilik bizde sıkıntı yok:)
Size tavsiyem alacaksanız 2006 dan sonra çıkan faz2 alın airbag sargısı dışında kronik yok o modellerde piyasan ucuz diye aldığınız Megane 2 sanayiden çıkmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X