Arkadaşlar merhaba bikaçgün önce 2016 tdi 1.4 polo aldım ama hala yağını değişmedim hangi yağı önerirsiniz içinde idare edecek yağ var hala ama almışken komple değiştireyim diyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 29 Ekim 2020; 9:23:6 > |
Volkswagen Polo İçin Motor Yağı Önerileri
Volkswagen Polo'nuz için en uygun motor yağını seçmek, aracınızın performansını ve ömrünü korumak için çok önemlidir. İşte Volkswagen Polo modelleri için önerilen motor yağları hakkında bazı bilgiler:
- Polo 1.4 Dizel: VW 507.00 onaylı, 5W-30 tam sentetik yağ kullanılması önerilir.
- Polo 1.4 Benzinli: VW 502.00 onaylı, 5W-40 yarı sentetik yağ veya VW 504.00 onaylı, 5W-30 tam sentetik yağ kullanılabilir.
- Polo 1.2 TDI: VW 507.00 onaylı, 5W-30 tam sentetik yağ kullanılması önerilir.
- Polo 2016 1.4 TDI: VW 507.00 onaylı, 5W-30 tam sentetik yağ kullanılması önerilir.
Volkswagen, Polo modelleri için kendi yağ markasını önermektedir, ancak onaylanan özelliklere sahip başka markaların yağlarını da kullanabilirsiniz. Motor yağını, aracınızın kullanım kılavuzunda belirtilen aralıklarla değiştirmeniz önerilir.
Uygun motor yağını seçmek ve düzenli bakım yapmak, Volkswagen Polo'nuzun sorunsuz çalışmasını ve uzun yıllar boyunca size hizmet etmesini sağlayacaktır. Yukarıda belirtilen önerileri takip ederek aracınız için en iyi motor yağını seçebilirsiniz.