Şimdi Ara

Selenia yağ nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar palio aracımda 20 k 10w 40 yağ kullanın yazıyor. Bende bu yağı bir deneyeyim dedim ancak 20 k yı sadece servis sağlıyormuş onun yerine aynısı olan selenia gold 10w40 koydurdum. Bilmiyorum hata mı yaptım. Sizce selenia nasıl bir yağdır ? Beni pişman eder mi ? Aracımda bu yağı kullanınız diyor ama bu yağ da fiatın yapı olduğu için tıpkı reno nun elf i gibi. Sanki biraz daha geç çalışıyor ama daha sessiz gürültüsüz gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiat'ın önerdiği yağ. Yetkili servislerde çoğu zaman başka yağlar kullanıyorlar Opar gibi. Fiat Panda'nın kitapçığında da 20k öneriyor. Geçen ay 20k alıp doldurduk, tam sentetik bir yağ. Olumsuz bir yanını görmedik henüz.
  • Yağ markası hakkında birşey diyemiyecem Castrol-Mobil-Elf harici kullanmıyorum.Ama ben katalog da 10w40 yazsa da 5w30 ya da 5w40 kullanıyorum psikolojik midir bilmem ama araç daha sessiz,sarsıntısız ve seri geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahtalıKöyünMarangozu -- 30 Ağustos 2015; 12:34:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat'ın kullandığı yağ zaten.
  • Çoğu aynıdır mobil castrol gibi büyük üreticilerin yağı gibidir ,hatta ve hatta çoğu yağ fason üretimdir (opet,shell,opar,lukoil vb)

• Torino'da Fiat geliştiriyor. Fiat-Olio'nun yeni adı. Petronas üretiyor.
  • Aracım albea aynı yağ markasını kullaniyorum bende ,herhangi bir sıkıntı yok şuana kadar zaten firmanın önerdiği yağ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mannol yağ nasıldır?
    5 yıl önce açıldı
    selenia mı castrol mü?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.