|
Bildirim
Alışılagelmiş araba tasarımlarının ötesinde. Ben çok beğendim. |
aracın önünde yeni logoya alışmak biraz zaman alacak gibi duruyor hiç “aha bu peugeot” diyemedim içimden.
|
Can yakar. Kusursuz dizel+tam otomatik uyumuyla tercih sebebi olur ama dolu paketi 400'e göz kırpar çok rahat.
2 litrelik Golf alabilen Almanlar gene vazgeçmez de bizim gibi vergi avantajını düşünen yerlerde umarım güzel fiyatlanmayla girer. Zira 2008'in fiyatlları astronomik şişti. |
Yıllarca öyle denir hep passat killer, golf killer ama nedense kendileri hep kill olup gider
|
Vw fanboylar gelmeden çabuk övelim şu güzelliği diyecektim ama çoktan gelmişler 😂
|
Valla ben rengine de tasarımına da logoya da bayıldım. Çok daha elit bir otomobil imajı vermiş :)
|
Bizi 2000’ li yılların başlarına götürdüğün için çok teşekkür ederiz. |
Ben ülkemize açık açık eşkiyalık yapan Fransız'ın arabasını almam. Ülkemize zerre kadar yatırım yapmayan Alman arabası da almam. Ama şöyle bir durum var: zamanında 206, 308 bir Golf killer olmasalar da baya satıldılar ve sevildirler. Son yıllarda Peugeot büyük bir vizyon değişikliğine gitti, belki bu yeni çıkacak model de önceki sorunlu, kalitesiz Fransız algısını kıran modellerden biri olur.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumerna -- 9 Mart 2021; 0:51:25 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
golf killer hayırlı olsun ama lansman rengi buysa bence hiç yakışmamış |
|
|
|
|
resimleri neden göremiyorum acaba.. |
|
|
Alışılagelmiş araba tasarımlarının ötesinde. Ben çok beğendim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
aynen, bir bakmışsın pug 308 olmuş pug 309... |
tekerlek boşluklarında sıkıntı mı var sanki? Jantlar mı küçük kaldı?Gözüm orada bir hata buldu sanki ama ne olduğunu tam çıkaramadım |
profilden garip duruyor tekerlekler karosere ufak kalmış. |
Geri vites ışığı çok kötü yerde sanki. Ön teker de arkaya göre ufak mı yoksa bir hata mı var anlayamadık. Onun dışında gayet güzel olmuş.. |