Şimdi Ara

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
6
Favori
66.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
Giriş

Çok uygun gerçekten.308 dizel otomatik gelse 1 milyon.225 hp gelseydi bende bir dakika durmazdım.Şuanda aynı motor şanzıman kullandığım için çok alasım gelmiyor ama keyfekeder değişimden ziyade ihtiyaç temelinde alınıyorsa alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icemy kullanıcısına yanıt

Bencede 308’ in fiyatına bakınca uygun kalıyor. Birde aracın standart donanımında, elektrikli bagaj kapağı, elektrikli hafızalı sürücü koltuğu, elektrikli yolcu koltuğu ve müthiş bir head up display mevcut 😊 aynı donanımda bir A3 muhtemelen 1,3’ ü bulur. Eğer vazgeçersek 508 GT 225 HP’ de radarımızda 😊

• citm C kullanıcısına yanıt

508 benimde aklımda ama sanırım makyaj geliyor.Yeni 3d göstergeler(308 de çok beğendim),ı toogle başta gelecek yenilikler.Ama fiyat ne olur ve 225 hp gelirmi bilinmez.Güçlü motorda PHEV e geçerler.

Peugeot güçlü motorlarda plug in hybrid e geçerse tamamen Türkiye’ de ruhuna fatiha okuyabiliriz. Evet makyajlı kasa sanırım sene sonuna doğru çıkıyor. Bu da tabi düşündürücü 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citm -- 6 Ekim 2022; 21:26:47 >

Evet,onun için diyorum,ulaşılmaz olur.Gerçi 1,2 130 hp ye mild hibrit geliyormuş 136 hp olarak 2023 te.Büyük ihtimalle onunla devam edebilirler.Ama şu 225 hp nin tadını almak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 6 Ekim 2022; 21:32:31 >
  • Araç alacak olsam ben de ds4 derim.
    308e göre fiyat uygun gerçekten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Ben ds4 düşündüm ama ikinci elde gerçekten çok kötü. Muhtemelen seneye ikisinin de ikinci eli aynı fiyatta olacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turkeril kullanıcısına yanıt

Araç şahane. Ds4’ den sonra gittik Alfa Tonale baktık, kesmedi bizi 😀 arka kapı üstleri bile yumuşak plastik yapmışlar. Bir Head Up’ ı var muazzam. Kasım ayında performance line geliyor. 225’ i onunla birlikte getirebilirler.

mild hybrid gelsin canım, sıkıntı olmaz. 408 gelecek biliyorsunuz, onda da sadece bize uygun 1.2 puretech motor var. Diğerleri 1.6 plug in. O arabayada 1.2 zayıf kalır bence.

225 lik şimdiki liste fiyatıyla gelirse çok ciddi düşünürüm.

Mild hibrit için yeni yarıotomatik gelecek diyorlar.

EAT’ nin pabucu dam a mı atılacak acaba ? Çift kavramaysa daha vemli olacağı kesin. Ama işte arıza potansiyeli yükselecek.

Satış danışmanı birkaç ay zam gelmeyeceğimi söyledi. Zaten kurda da yukarı ivme yok.

• Yine tam otomatik olsun, bi tık fazla yaksın. Vaktiyle EAT6'dan DSG7'ye geçtim. İstanbul gibi yoğun trafikli şehirde diken üstünde idim. (creeping, S modda kullanma vs.) Şimdi tekrar EAT8'e geçiyorum yeni 308 ile.

Mild-hibrit iyidir. Çağı yakalamak lazım da, genelde emisyon falan için oluyor bunlar. 0.5-1lt arası bi katkısı oluyor sanırım.

Hadi inşallah zam gelmez.

Nasıl bir sistemle gelecek şanzıman merak konusu.Geçen sene de duymuştum bunu.Eat6-8 ipten aldı Psa yı.Geriye dönüş olmaz inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 9 Ekim 2022; 22:50:55 >
  • igokkaya20 İ kullanıcısına yanıt

Dedesinden kalan parayla adam olmuşsa alır. :)

Adam baya bildiğin CSB.

Adamın 100 milyon parası var ama DH'de geziyor.

Sonrada diyor ki bu para mı? Sanki öncesinde her ay 100 milyon kazanıyordu :)

Pek ciddiye alınacak biri değilmiş :)

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 10 Ekim 2022; 8:41:23 >
    Eat plug in hibrit ve elektrikli versiyonlarda kullanılacaklarmış
    Yeni 7 ileri çift kavrama şanzımanı ise mild hibritlerde...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.