Sevgili Yardımsever dostlarım. 26 Kasım 2024 Tarihinde yani 5-6 gün önce 2.el Citroen C3 Aircross 1.2T Puretech Shine 2023 Model aracımı almış bulunmaktayım. İlk sahibi bana herhangi bir kitapçık bakım kullanım klavuzunu ne fiziki ne de usb bellek olarak teslim etmedi.Ben de aracıma Kazalarda park halinde çarpıp kaçma olayında kanıt niteliğinde olması açısından aracıma kamera takmak istiyorum. Çoğu araçlarda ya üzerinde ya da kitapçığında veya youtubede aracın sigorta kutusunun yeri ve şemasının resmi bilgisi ve takılı olan sigortaların ne model olduğu kaç amper olduğunu bilebiliyor öğrenebiliyoruz. Yeni aldığım ve hakkında çok az bilgi sahibi olduğum Citroen C3 Aircross aracım için 24 saat park halinde kayıt yapabilmesi için Araç sigortasına; 1. Park modu kitinin Sarı ve kırmızı kabloyu hangi sigortaya takılacağı 2. Aracın Sigorta kutusunun nerde olduğu ( araç içinde 2 yerde diyorlar torpido içinde ve direksiyon alt sol kısımda ) Resimli ve varsa eğer Araca ait teknik bilgilerin şemaların olduğu pdf olarak dosya varsa paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden yardımcı olacak olan veya her türlü yorum yazacak olanlara çok teşekkür ederim |
Bildirim