Şimdi Ara

Citroen C3 bluetooth bağlantı problemi çözümü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
10.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaşadığım bi sorunun çözümünü burda paylaşmak istedim, aracım 2011 c3 ikinci el aldım telefonla bluetooth,i eşleştirmesi bir Türlü yapamamıştım. satın aldığım kişi eşleştirmişti kendi telefonunu fakat ben bir türlü başaramadım ekranda eleştirme hatası yazıyordu.
    Telefonum Lg G6 android 8 yüklü telefonu android 7 e düşürdüm yine olmadı başka telefonlarlada denedim yine olmadı artık pes derken ingiliz bir forum sitesinde aküyü 1 dakka sökerek sonra takarak sorunun çözüldüğünü söyleyen birini gördüm. bende araç teybinin ve ekranın sigortasını (f8,f9,f14) 1 dakika kadar söktüm sonra taktım teyp kod falanda istemedi telefon hemen eşleşti benim aracım c3 fakat teyp olarak bir çok modelde kullanmışlardır, bu teybi sorun yaşayan arkadaşlara duyrulur.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Citroën C3 Bluetooth Bağlantı Sorunu Çözümü

Citroën C3 aracın Bluetooth bağlantısında sorun mu yaşıyorsun? Müziğini açamıyor, aramaları cevaplayamıyor veya akıllı telefonunu bağlayamıyor musun? Bu sorunları gidermek için??? adımları izleyebilirsin:

• Bluetooth Özelliğini Aktifleştir: Aracının Bluetooth özelliğinin aktif olduğundan emin ol. Bluetooth menüsünü araç ayarlarından veya orta konsoldaki tuşlardan kontrol edebilirsin.
    • Cihazını Bağla: Akıllı telefonunu veya müzik çalarını araç ekranından Bluetooth bağlantısı menüsüne seç ve eşleştirme talebini kabul et.
    • Cihazı Kontrol Et: Akıllı telefonunun veya müzik çaların Bluetooth özelliğinin açık ve cihazın keşfedilebilir olduğundan emin ol.
    • Uyumluluk Sorunlarını Gider: Kullanmaya çalıştığın cihazın Citroën C3 ile uyumlu olup olmadığını kontrol et. Uyumluluk sorunları, Bluetooth bağlantı sorunlarına neden olabilir.
    • Yeniden Başlat: Hem aracını hem de akıllı telefonunu veya müzik çalarını yeniden başlatmak, bağlantı sorunlarını gidermeye yardımcı olabilir.
    • Telefonunu Unut ve Yeniden Ekle: Aracının Bluetooth menüsünden eşleştirilmiş cihazı unut ve ardından cihazı yeniden bağla.
    • Servise Başvur: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, yetkili bir Citroën servisine başvurarak daha kapsamlı bir teşhis ve onarım için yardım alabilirsin.

İlgili Anahtar Kelimeler:

• Citroen C Elysee Bluetooth müzik açma
    • Citroen C3 Bluetooth bağlantısı nasıl yapılır
    • Citroen Bluetooth müzik açma
    • Citroen C Elysee Bluetooth sorunu
    • Citroen Bluetooth bağlantısı nasıl yapılır
    • Citroen Bluetooth bağlanmıyor
    • Streaming audio Bluetooth bağlantısı kesildi
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Teşekkür ederim denedim oldu. 1.5 yıldır kullandığım 2010 c3 aracın bluetoothu bağlanmamaya başladı. Eşleşme hatası diyordu. Kargaburun yardımıyla f8 ve f9 kodlu sigortaları çıkartıp 1dk bekleyip geri taktım. Sıfırlandı multimedya ve sadece saat ve tarihi düzelterek sıkıntısız kullanmaya devam ediyorum. (Direksiyonun altındaki sigorta kutusundan yapacaksınız. Köşelerden orta bir şiddette kendinize doğru çekerseniz geliyor kapağı.)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.