Şimdi Ara

Nokia C3-01 WLAN sorunum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia C3-01 telefon var,fakat WLAN'ı açıyorum modeme bağlanıyorum.Bağlandı diyor. Ovi Mağaza'ya giriyorum "Bağlantı hatası tekrar deneyin" diyor.
    Çıkıyorum Menü>İnternet'e giriyorum.Oradan googleye giriyorum..Arayacağım birşey seçin diyor "WLAN,hat" . Wlan'ı seçiyorum yine bekliyor bekliyor "Bağlantı hatası yeniden deneyin" sinir oldum. Nasıl çözeceğiz bunu?

• KARDEŞİM ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTEYİM WİFİ WLAN İPHONE SAMSUNG GALAXSY S3 İÇİNDİR ZATEN DİĞER TELEFONLARIN WİFİ WLAN KAPASİTESİ DUSUK OILDUGUNDAN GİRMEZ HATTA VE HATTA COK TELEFONLARIN WİFİ BOŞA KOYMUSLARDIR GİRMEZ !
    Ü
    ANLICAĞIN WİFİ SADECE İPHONE VE SAMSUYNG GALAXYS 3 LER KULLANABİLİR SORUNSUZ !
  • Hocam bende de c3 var bazen aynı sorunu yapıyor. genelde kapatıp açınca düzeliyor. kapatıp açıp bi daha dene olmazsa geçmişi silip internet ayarlarını fabrika ayarlarına döndürüp dene olur umarım
  • HOCAM İPHONE (SAMSUNG S3) LERDEN BAŞKA TELEFINLARIN ÇEKME KAPASİTESİ ON BELLEKLERİ DUŞUK BOYLE HATALAR SIK OLUR HTTA BİR ORNEK : GEÇEN AY YENİ TELEFON ALDIM SAMSUNG WİFİ OZELLİĞİ VAR AMA İNTERNETE BAĞLANMIYOR ŞİFRE GİRDİGİM HALDE BAĞLANTI HATASI DİYOR ! ANLADINMI ŞİMDİ ÖN BELLEKLERİ COK DUSUK WİFİ TELEFON ALCAKSAN İPHONE VE S3 DEN BASKASIONIN ONERMEM!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gebze41 -- 26 Şubat 2013; 14:56:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.