Şimdi Ara

NOKIA PC SUITE NEDEN YÜKLENMİYOR?? (Nokia 6111 ve CA-53 USB kablosu ile)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorun sanırım nokia nın yazılımı pc suite de.telefonun kutusundan çıkan CD yi yüklesem ya da internetten son versiyonunu indirsemde farketmiyor, tam install un sonunda bi hata mesajı verip tüm yüklediğini geri siliyor ama program yüklenmiş gibi gözüküyor, fakat sonra USB kablosuyla (orjinal CA-53) ile bağlıyorum fakat bilgisayar nokia 6111 i görüyor ama hiç bir şey yapamıyor, bu NOKIA PC SUITE yazılımını nasıl yükliyeceğim? (bir kaç bilgisayarda denememe rağmen aynı sonucu aldım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patateskabak -- 11 Ağustos 2006; 13:49:31 >

• birkac bilgisayarda yuklemene ragmen ayni sonucu alman sasirtici. peki hata uyarisi nedir, onu soyleyebilirmisin.
  • ya şu anda hatırlayamıyorum, ama bol rakamlı bi mesaj (işte 0*688837 hata mesajı yanlış kod falan filan gibi windows un yardırmış mesajlarından biri) üç bilgisyarda denedim biri de laptop hepsinde aynı hata üstelik bana verdikleri CD nin yanında internet sitesinden son versiyonunu indirdim yine de olmadı, sadece 1 KERE yapmayı başardım ama nasıl oldu bilmiyorum ve her şey sorunsuz çalıştı istediğimi yükledim telefona ya da telefondan bilgisayara ama sonra o bilgisayara format atıldı yine olmadı yine aynı şey...

bu sorunu mutlaka benden başka biride yaşamıştır diye düşünüyorum, çünkü hem ayrı sürümlerini hemde ayrı bilgisayarlarda deneyip aynı sonucu aldım(bir kere hariç).......
  • denetim masasından pc suite in ne kadar eklentisi varsa gördüğün hepsini kaldır, daha sonra nokia nın sitesinden bir daha indir tekrar kur hata vermemesi lazım, bunu bi dene olması lazım
  • boyle birsey imkansiz, hadi diyelim bilgisayar donanimlarin dusuk, e hepsimi, yazilimda hata var, son surum almissin, bilgisayarda guvenlik duvari olabilir, ama hepsi hata veriyor. yuklerken ayarlariyla falanmi oynuyorsun, hic oynama ileri>ileri de gec.
  • ayarla oynamadım yanlız bende system mechanic 5 var onun Startup Guardı araya giriyo bazı şeyleri başlangıca atmak istediği için program, onları sorguluyo, acaba onunla mı ilgili?
  • quote:

Orjinalden alıntı: patateskabak

ayarla oynamadım yanlız bende system mechanic 5 var onun Startup Guardı araya giriyo bazı şeyleri başlangıca atmak istediği için program, onları sorguluyo, acaba onunla mı ilgili?

cevabı kendin vermişsin sanırım burada :)

gerçi 3 bilgisayarda da olması ilginç bir rastlantı ama demek ki 3ünde de bu tür programlar erişimi engelliyor.

bir de şunu dene; tüm antivirüs, antihacker ve guard programlarını devredışı bırak, hatta yetmezse kaldır, pc suite'i kurduktan sonra tekrar kur.

ben zamanında activesync'i ancak böyle çalıştırabilmiştim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia C3-01 WLAN sorunum var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum sorun... usb portlarında... usb driver'larinda ... yada usb kablonda olabilir....

yada kendin dedigin gibi extradan bilgisayarında kurulu olan koruma programları falan karıstırmıs olabilir...
    ben olsam bu programı kaldırır ve hic kullanmam... cunku boyle tip koruma programlari hem bilgisayardaki herseye karısıyo... bazen ortalıgı karıstırıyo
    programların calısmasını engelleyip ve bilgisayarı cok yavaslatıyo.... (bu benim fikrim sahsen ben kullanmıyorum oyle tip programlar)
  • aslinda telefonu bilgisayarima baglayamadim dememis, pc suite yi hic yukleyememis saniyorum. sen dedigim gibi yukleme ayari olarak yapilacak birsey yok, direk gec oyle yuklensin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.