Şimdi Ara

Nokia C3'ü modem olarak kullanma yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler nokia c3 telefonumu modem olarak kullanmak istiyorum. arkadasımın telefonunda joikospot programını kullanarak 3 laptop aynı telefon üzerinden bağlantı yapabildik. nokia c3 de bu iş nasıl olcak yardımcı olur musunuz?

• hatta tablet bilgisayar ile girme planlarım var eğer olabiltesi varsa tabletten önce sybian bir nokia telefon almayı düsünüyorum
  • Usb ile bağlarsan olur.Ama zaten C3'te 3G yok.Edge ile internete girmek işkence gibi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Usb ile bağlarsan olur.Ama zaten C3'te 3G yok.Edge ile internete girmek işkence gibi olur.

peki usb ile tablete bağlayabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcnoz

quote:

Usb ile bağlarsan olur.Ama zaten C3'te 3G yok.Edge ile internete girmek işkence gibi olur.

Onu bilmiyorum.Bi tane 3G usb modem al sim kartını onunla tablete bağla.En temiz yol.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertcnoz

quote:

Onu bilmiyorum.Bi tane 3G usb modem al sim kartını onunla tablete bağla.En temiz yol.

bide vınn'a para vermek istemiyorum telefondaki internet paketinden görürdüm işimi yav :D neyse bi telefon ayarlarsam bakarız teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia C3-01 WLAN sorunum var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.