Bildirim
CLİO 3 ARKA HOPARLÖR TAVSİYESİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende aynı araç var 13cmlik pioneer takıl arkalarda gayet güzel oluyor, aşırı bas seven bir insan değilim ama beni tatmin ediyor. O 20den sonra bozma olayı bendede var malesef büyük ihtimal radyodandır hoparlörleri besleyemiyodur ayrı amfi lazım. Takip
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: modrizzt
Bende aynı araç var 13cmlik pioneer takıl arkalarda gayet güzel oluyor, aşırı bas seven bir insan değilim ama beni tatmin ediyor. O 20den sonra bozma olayı bendede var malesef büyük ihtimal radyodandır hoparlörleri besleyemiyodur ayrı amfi lazım. Takip
peki sadece öndekiler sağlam bende,arkalarıda yenilediğimde tatmin edici ses alırmıyım, bu arada arka taraftaki hoparlör yeri genişletilmez dimi? -
quote:
Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl
quote:
peki sadece öndekiler sağlam bende,arkalarıda yenilediğimde tatmin edici ses alırmıyım, bu arada arka taraftaki hoparlör yeri genişletilmez dimi?
alirsin tabi hatta ben fade -2 de kullaniyorum sesler daha tok geliyor. clio3 ile ilgili bir forum var pm atarim sana orada genisletenler var. ama biraz riskli sanirsam cunku daha buyuk hoparlor daha uzun oldugu icin kapi ile temas edip şase yapma ihtimali var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
peki sadece öndekiler sağlam bende,arkalarıda yenilediğimde tatmin edici ses alırmıyım, bu arada arka taraftaki hoparlör yeri genişletilmez dimi?
alirsin tabi hatta ben fade -2 de kullaniyorum sesler daha tok geliyor. clio3 ile ilgili bir forum var pm atarim sana orada genisletenler var. ama biraz riskli sanirsam cunku daha buyuk hoparlor daha uzun oldugu icin kapi ile temas edip şase yapma ihtimali var
peki bass+kaçta ben +4te kullanıyorum bassı
-
benim hepsi 0, telefondan dinledigim için gerekirse ordan eq uapiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimde arka hoparlör çalışmıyor acaba fabrikadan mı böyle geliyor yoksa öncesinden arızalan mış mıdır bilemiyorum.Tesisatı varsa hazır bende hoparlör taktırayım önler tatmin edici pek gelmiyor.Hoparlör maliyeti nedir bilgi verebilir misiniz? -
Profesyonel olmayan ama gayet guzel ses veren hoparlor derseniz sony uc yollu tavsiye ederim. Ancak en temizi gidin medya markete tek tek dinleyin. Hangisi hosunuza giderse onu alin. Gayet mantikli
13lük sonyler, pionerrler bile nette 60-70 tllere çok rahat bulunur.Sabırlı olur ve sık sık kontrol ederseniz 50 küsura bile alınabilir.Aynılarının 16-17 cmlikleri 20-30 tl daha pahalı olur.(Para sınırlı diye varsayıyorum) Özellikle arkaları takması zor olduğu ve bu işlemi tekrar yapmak istemeyeceğinizi düşünürsek, dandik marka hoparlör almayın.Uğraşmışken kaliteli ses alın keyfiniz olsun.Ben 93 model corollaya piranha marka hoparlör almıştım 13cmlik 40tl ye, arabanın yirmi yıllık orjinal hoparlörü daha güzel ses veriyordu.O derece diyeyim.
Kaliteli hoparlör kaliteli ses vererek keyfinizi artırır.Eğer değiştirir de fark görmezseniz fabrikasyon teypte sıkıntı vardır.Kaliteli bir cihaz takarsınız tatlı olur.Buna da kendimden örnek vereyim.2006 hyundai elantra var.Orjinal teybi idare eder ses veriyordu.(cihaz da hoparlörler de clarion marka). Usb alamadığı için çakmaktan mp3 kullanıyordum.Biraz ses verdin mi frekans paraziti besbelliyor oluyor işi bozuyordu.Kenwood marka teyp taktım hoparlörler coştu.Arkaları alpine marka oval hoparlörle değiştim(120tl mediamarkttan) hoparlör watt rms olarak yüksek değerlere sahip olmasa da orjinale göre bariz ses kalitesi arttı.Arabadan indirtmiyor bir şarkı daha derken.Maaş yatınca önleri de alpine veya kenwoodla değişeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general263 -- 28 Nisan 2016; 21:45:10 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: tiridine
Benimde arka hoparlör çalışmıyor acaba fabrikadan mı böyle geliyor yoksa öncesinden arızalan mış mıdır bilemiyorum.Tesisatı varsa hazır bende hoparlör taktırayım önler tatmin edici pek gelmiyor.Hoparlör maliyeti nedir bilgi verebilir misiniz?
Arkaya dün aldim navitech 54e geldi kargoyla
quote:
Orijinalden alıntı: general263
13lük sonyler, pionerrler bile nette 60-70 tllere çok rahat bulunur.Sabırlı olur ve sık sık kontrol ederseniz 50 küsura bile alınabilir.Aynılarının 16-17 cmlikleri 20-30 tl daha pahalı olur.(Para sınırlı diye varsayıyorum) Özellikle arkaları takması zor olduğu ve bu işlemi tekrar yapmak istemeyeceğinizi düşünürsek, dandik marka hoparlör almayın.Uğraşmışken kaliteli ses alın keyfiniz olsun.Ben 93 model corollaya piranha marka hoparlör almıştım 13cmlik 40tl ye, arabanın yirmi yıllık orjinal hoparlörü daha güzel ses veriyordu.O derece diyeyim.
Kaliteli hoparlör kaliteli ses vererek keyfinizi artırır.Eğer değiştirir de fark görmezseniz fabrikasyon teypte sıkıntı vardır.Kaliteli bir cihaz takarsınız tatlı olur.Buna da kendimden örnek vereyim.2006 hyundai elantra var.Orjinal teybi idare eder ses veriyordu.(cihaz da hoparlörler de clarion marka). Usb alamadığı için çakmaktan mp3 kullanıyordum.Biraz ses verdin mi frekans paraziti besbelliyor oluyor işi bozuyordu.Kenwood marka teyp taktım hoparlörler coştu.Arkaları alpine marka oval hoparlörle değiştim(120tl mediamarkttan) hoparlör watt rms olarak yüksek değerlere sahip olmasa da orjinale göre bariz ses kalitesi arttı.Arabadan indirtmiyor bir şarkı daha derken.Maaş yatınca önleri de alpine veya kenwoodla değişeceğim.
Öne navitech 13 cm 4 yollu 260 watt almıştım,arkayada aynisini sipariş verdim 13 cm arka tarafta
-
Memnuniyet ne derecede? İyi mi hoparlörler? -
quote:
Memnuniyet ne derecede? İyi mi hoparlörler?
Ön taraftakilerden memnunum arkaya pazartesi taktiracam
quote:
quote:
4 hoparlörüde taktırdıktan sonra ses denemesi yapar mısınız 20 den sonra cızırtı başlayacak mı yoksa sorun sadece bende mi ? fabrikasyon teybi değiştirmeyi düşünüyor musunuz ? -
quote:
Benimde arka hoparlör çalışmıyor acaba fabrikadan mı böyle geliyor yoksa öncesinden arızalan mış mıdır bilemiyorum.Tesisatı varsa hazır bende hoparlör taktırayım önler tatmin edici pek gelmiyor.Hoparlör maliyeti nedir bilgi verebilir misiniz?
arkalarda genelde hoparlör olmuyor, en azından benimkinde yoktu. telefon flaşı yardımıyla ızgaranın içine bakın zaten anlarsınız. yada direk teypten fadeyi -9 yapın hiç ses yoksa hoparlör bozuk yada yoktur. benimkinde tesisat yoktu ben kendim çektim biraz uğraştırıyor kapıları sökmesi kabloyu getirmesi falan eğer daha önce hiç uğraşmadıysanız gidip bir yerde taktırmanızı tavsiye ederim -
İşini bilen ve tam yapan usta bulursam taktıracağım bende 4 adet 13 cm lik 3 yollu alıp komple değişeyim..Öndekilerin hiç ses kalitesi iyi değil en fazla yarım saat açıyorum sonrası rahatsız ediyor kapıyorum..Teşekkürler -
quote:
İşini bilen ve tam yapan usta bulursam taktıracağım bende 4 adet 13 cm lik 3 yollu alıp komple değişeyim..Öndekilerin hiç ses kalitesi iyi değil en fazla yarım saat açıyorum sonrası rahatsız ediyor kapıyorum..Teşekkürler
mahallelerde genelde ses sistemi satan yerler falan oluyor oralar yapar, yada bi gün sanayiye falan gidersiniz orda sora sofa belki uygun dukkan bulursunuz. yapacagi tek şey hat çekip hoparlör bağlamak, internette nasil yapildigi ayrintili olarak mevcut yerler var isterseniz biraz arastirin gozunuze kestirirseniz kendiniz bile yaparsiniz
Oto elektrikçi gostermistim tornavidayi arka hoparlor kapağına soktu zorlamaya başladı baktım kıracak gibi dur kalsın dedim o gün bugündür unutmusum konuyu görünce aklıma geldi.Bir nette bakayım kendim yapabileceksem ustaya gerek yok dediğin gibi.Clio 3 extreme modellerinde nasıl arkada hoparlör olmaz hayla aklım almış değil.Resmen nerden maliyeti dusururuz diye çok uğraşmışlar.
Bizimkisi clio expression,extreme en folu modeli degilmi bizimkinde varsa extremede olmamasi saçmalıkmış
quote:
quote:
quote:
4 hoparlörüde taktırdıktan sonra ses denemesi yapar mısınız 20 den sonra cızırtı başlayacak mı yoksa sorun sadece bende mi ? fabrikasyon teybi değiştirmeyi düşünüyor musunuz ?
Tm yazarim,teyp degistirmeyi düşünmuyorum orjinalligi bozulmasin,2 yil daha binip satacaz daha faazla masraf yapmam herhalde
Benzer içerikler
- dörtlüler kaç saat açık kalırsa akü biter
- fren kilitlenmesi nasıl açılır
- balatalardan koku gelmesi
- vernik atması çözümü
- hızlanınca gelen uğultu sesi
- 2023 en çok satan arabalar
- en hızlı araba
- taigo bagaj hacmi
- fiat 600 fiyat
- renault symbioz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X