Şimdi Ara

MEGANE 2 ÖN VE ARKA HOPARLÖR BİLGİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
63.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR MEGANE ARACIMIN ÖNDEKİ HOPARLÖRLERİ PIOONER MIDD BAS İLE DEĞİŞTİRSEM ANFİSİZ KULLANACAĞIM İÇİN FAZLA Bİ FARK OLACAKMIDIR.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

• Yapay Zekanın Yanıtı

MEGANE 2 Ön ve Arka Hoparlör Bilgisi

MEGANE 2 modelinde ön kapılarda 16,5 cm çapında hoparlörler bulunur. Arka kapılarda ise yine 16,5 cm çapında hoparlörler yer alır.

MEGANE 2'nin on hoparlörlü ses sisteminde, ön ve arka kapılarda ikişer adet 16,5 cm hoparlör bulunur. Bunun yanı sıra, ön panele iki adet tiz hoparlör ve bagaja bir adet subwoofer eklenmiştir.

Hoparlörleri değiştirirken, orijinal boyutlara uygun hoparlörler seçmeniz önerilir. Aksi takdirde, hoparlörlerin montajında sorunlar yaşayabilir veya ses kalitesi düşebilir.

Arka kapı hoparlörlerini değiştirmek için şu adımları takip edebilirsin:

1. Kapı panelini çıkar.
    2. Orijinal hoparlörleri yerinden çıkar.
    3. Yeni hoparlörleri orijinal hoparlörlerin yerine yerleştir.
    4. Hoparlörleri sabitle.
    5. Kapı panelini yerine tak.

MEGANE 2'nin arka kapı hoparlörlerini değiştirmek nispeten kolay bir işlemdir. Ancak, herhangi bir elektrikli işlem yapmadan önce aracın aküsünün negatif terminalini çıkarman gerektiğini unutma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yokmu yardımı olacak birisi
  • megane2 lerde arkada hoparlör yok bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: tniaskrad

megane2 lerde arkada hoparlör yok bildiğim kadarıyla

doğru yok sadece önde iki tane var
  • ewet doğrudur arkalarda yok öndekilerin markasını da bilmiyorum.eğer mib bassa alırsam öndekileri arkaya takmayı düşünüyorum.eğer kalitesizse hoparlörler önede arkayada pıonner takmayı düşünüyorum.eğer çok fark olmayacaksa önü arkaya alırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kubi lay

quote:

Orjinalden alıntı: tniaskrad

megane2 lerde arkada hoparlör yok bildiğim kadarıyla

doğru yok sadece önde iki tane var

2 hoparlörlü araba mı var yhaa
  • Arkada haparlör nasıl yokmuş ben başka bir arabayamı biniyorum acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fottili

Arkada haparlör nasıl yokmuş ben başka bir arabayamı biniyorum acaba?

orjinal çıkan megane 2 lerde arkalarına tesisatı çekilmiş yalnız hoparlör takılmamıştır arkadaşım.
  • yha biri geyikine yazmış heralde yada çocuktur muhtemelen takılmayın fazla bu forumda bolcana var ( çocuk )
    bence konuyu burda deilde modifiye bölümünde yazmanız daha iyi olur. orda daha fazla bilen vardır....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluemountain

yha biri geyikine yazmış heralde yada çocuktur muhtemelen takılmayın fazla bu forumda bolcana var ( çocuk )
    bence konuyu burda deilde modifiye bölümünde yazmanız daha iyi olur. orda daha fazla bilen vardır....

sendemi bilmiyorsun yoksa megane 2 nin arkasında hoparlör olmadığını cocuk değilim yaşım 22 bilgi almak istedik fenamı yaptık
  • quote:

yha biri geyikine yazmış heralde yada çocuktur muhtemelen takılmayın fazla bu forumda bolcana var ( çocuk )

banamı dedin ???? sana ispatlayayımmı yetişkin olduğumu ?? anladın sen...

sadece önde 2 tane hoparlor var arkada yok !!!!!!!! eski arabam megane 2ydi arkada tesisat var ama hoparlör yok !!!!!!!!!!!

bana çocuk diyene bak ''yhaa'' ne demek ? türkçede böyle bişey yok çoluk çocuklar böyle konusuyor efendi ol!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubi lay -- 13 Nisan 2009; 23:39:53 >
  • hergün bindiğim araba önde 2tane kapı hoparlörü torpitodada 2tane tizi var başkada hiç bişesi yok arka kapılarına elektirik tesisatı çekilmiş yalnız hoparlör takılmamış.
  • ya arkadaşlar
    otantik,dinamik farklarından biri de bu olmasın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: individual

ya arkadaşlar

belkide olabilir ben dinamik en full kullanıyorum.arabada sunroof dan far yıkamaya kadar var ama arkada hoparlör yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: individual

ya arkadaşlar

Yok abi, megane'ların arkada(makyaj öncesini biliyorum) ne otantiğinde ne de dinamiğinde var.

Serviste sormuştum sadece yer açmışlar, bir de utanmadan 2 hoparlöre 450 lira fiyat biçmişlerdi. (Baya oluyor)

Bu arada önde 2 hoparlör 2 de 2 tweeter bulunmakta.
  • garip bir durum babamın arabası megane 2 station priv. onda arkada hoparlör var bence donanima bağlı gibi geliyor bu durum.
  • Arkada hoparlor yok diyenler sanırım en baz meganeden bahsediyor. Dynamic meganım var ve arkada hoparlorler mevcut ve gayet iyi çalışıyor. çoğu baz donanımlı arabada zaten arkada hoparlor olmaz( bazlar bana göre genelde şirketler düşünülerek donanımı oluşturumuştur) Aracım full paketli belki ondan dolayıda olabilir ama aracımda hoparlor var
  • quote:

Orjinalden alıntı: baran özden

Arkada hoparlor yok diyenler sanırım en baz meganeden bahsediyor. Dynamic meganım var ve arkada hoparlorler mevcut ve gayet iyi çalışıyor. çoğu baz donanımlı arabada zaten arkada hoparlor olmaz( bazlar bana göre genelde şirketler düşünülerek donanımı oluşturumuştur) Aracım full paketli belki ondan dolayıda olabilir ama aracımda hoparlor var

kardeş hoparlor yok iyi bak bendekide full dü ama arkada hoparlör yoktu en bazla en fulle alakası yok müziği aç var dediğin arka hoparlöre kulağını daya bak bakalım ses geliyormu sadece tesisat var
  • quote:

blue musun nesin lafını iyice düşünüp tart sonra yazıya dök bunu ilk ben söyledim ve sözümün arkasındayım benim kullandığım megane 2 2006 modelde(1.5 dci dynamic) yoktu , bilip bilmeden bişiler hakkında yorum yapan bence bu forumda daha bolca var (!) ( çocuk )...
  • dynamique te olsa arkada hoparlör yok .

2007 den sonrakileri bilmem ama 2004-2007 arasinda arkada hoparlör yoktur privilige modellerinde konmuş olabilir.

alirken dikkat edin ölçüsüne siğmayabilir hem genişlik hemde derinlik olarak .derinliği çok azdi yanliş hatirlamiyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 14 Nisan 2009; 6:16:52 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.