Şimdi Ara

MEGANE 2 ÖN VE ARKA HOPARLÖR BİLGİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
63.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RECEP____KOVBOY

dynamique te olsa arkada hoparlör yok .

2007 den sonrakileri bilmem ama 2004-2007 arasinda arkada hoparlör yoktur privilige modellerinde konmuş olabilir.

alirken dikkat edin ölçüsüne siğmayabilir hem genişlik hemde derinlik olarak .derinliği çok azdi yanliş hatirlamiyorsam.

Alıntıları Göster
    benim aracım 2004 model 2003 sonu trafiği çıkışlı dynamic modeli ve arkalarda hoparlör var ilk çıkanlara konmuş olabilir daha sonrakilere belki takılmamış olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tazmanyak_61

quote:

Orjinalden alıntı: fottili

Arkada haparlör nasıl yokmuş ben başka bir arabayamı biniyorum acaba?

orjinal çıkan megane 2 lerde arkalarına tesisatı çekilmiş yalnız hoparlör takılmamıştır arkadaşım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tazmanyak_61

quote:

Orjinalden alıntı: fottili

Arkada haparlör nasıl yokmuş ben başka bir arabayamı biniyorum acaba?

orjinal çıkan megane 2 lerde arkalarına tesisatı çekilmiş yalnız hoparlör takılmamıştır arkadaşım.

2006 model expression arkada hoparlör var,sesi duyabiliyor ve haparlörü görebiliyorum çok şükür, belki 2006 model öncesi araçlarda yoktur onu bilemem, ama hergün bindiğim araçta arkada haparlör var.

• quote:

Orijinalden alıntı: by_bulls

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: by_bulls

bu forum daha beni ne kadar şaşırtıcak bilmiyorum

benim aracım 2006 dinamik 6lı cd changer fln var belki full ama hiç duymadım arkada hopörlörü olmayan bi megan belki otantikde olmayablir herneyse öndekilerde compenanat var yani bas ve tiz olmak üzere 13 cm lik
    arkadada normal 13 cm lik hoparlör var sanırım ses sistemi hiç fena değil tabi bunlar şimdi evde uyuyo yerlerine daha profosynelerini takıp ses sistemi yaptımda :)

ben ön ve arka hoparlörleri değiştirmeyi düşünüyorum varmıdır bi önerin.arkalarda hoparlör yok eğer arabalarınızı ikinci el almışsanız ilk kullanıcı serviste taktırmış olabilir.bunlarıda göz önüne alın

• quote:

Orijinalden alıntı: itas59

benim aracım 2004 model 2003 sonu trafiği çıkışlı dynamic modeli ve arkalarda hoparlör var ilk çıkanlara konmuş olabilir daha sonrakilere belki takılmamış olabilir.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: itas59

2003 te ilk sedanlar dışardan geldi tr üretimi değildi .ondan dolayidir.

demekki bazilarinda var bazilarinda yok ilginç valla.2004 dynamik benim araç ta yok mesela 1.6 düz kırmızı .belki kırmızı renklilerde yoktur diğerlerinde vardır.

seste çok bariz değişiklik olmaz ama baslar daha pürüzsüz olur yüksek volümde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 14 Nisan 2009; 10:12:31 >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    2006 model authentic megane II , halihazırda kullanıyorum , arka ve ön kapılarda 13cm çaplı hoparlörler orj. olarak var ön cam diplerinde tweeter var. Sonradan tesisat kurduğum için orj hoparlörleri söküp attım , akustik olarak 13cm lik çap orta oktavları yeterince besleyememekle beraber yanlış konumlandırma sonucu ön kapı hoparlörleri yetmiyor , arka kapı hoparlörlerinin arkada oturan varsa sesi maalesef 10cm öteye çıkabiliyor ancak . o yüzden sub boğmaması için ön jbl mid tk ile arkaya sierra mid tk yerleştirip , arka pandizota 16*9 pioneer ile destek verdim , yinede akustiği en bozuk araçlardan biri diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ADAC

2006 model authentic megane II , halihazırda kullanıyorum , arka ve ön kapılarda 13cm çaplı hoparlörler orj. olarak var ön cam diplerinde tweeter var. Sonradan tesisat kurduğum için orj hoparlörleri söküp attım , akustik olarak 13cm lik çap orta oktavları yeterince besleyememekle beraber yanlış konumlandırma sonucu ön kapı hoparlörleri yetmiyor , arka kapı hoparlörlerinin arkada oturan varsa sesi maalesef 10cm öteye çıkabiliyor ancak . o yüzden sub boğmaması için ön jbl mid tk ile arkaya sierra mid tk yerleştirip , arka pandizota 16*9 pioneer ile destek verdim , yinede akustiği en bozuk araçlardan biri diyebilirim

Alıntıları Göster
    anlayamadığım öndeki hoparlörleri arkaya alsam ve önlere 100 lira civarında hoparlör takacak olsam ne önerirsiniz.benim arabamda arkalarda hoparlör koyulmamış.servise sorduk tesisatı çekilidir dedi tanesi 30 ytlden takabiliriz dedi.ancak servisteki kalitesiz bi hoparlöre benziyordu.

• quote:

anlayamadığım öndeki hoparlörleri arkaya alsam ve önlere 100 lira civarında hoparlör takacak olsam ne önerirsiniz.benim arabamda arkalarda hoparlör koyulmamış.servise sorduk tesisatı çekilidir dedi tanesi 30 ytlden takabiliriz dedi.ancak servisteki kalitesiz bi hoparlöre benziyordu.

Alıntıları Göster
    belki işine yarayabilir.http://r a p i d s h a r e.com/files/221178820/RearSpeakerUpgrade.pdf.html
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ozaman öndekilere hiç dokunmayım arkalara pıoneer alsam yeterli olacaktır.şimdi arkalardaki biraz sıkıntılı.hoparlör yerlerinde gömme yok.kaliteli bi hoparlör tam performans vereceğinide zannetmiyorum.100 lira vermektense 30-40 liraya sunny filan alsamda yeterli olacakmıdır
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    6'lı cd changer aldıysanız arkada hoparlör olur, almadıysanız olmaz bu kadar basit. Dinamik en full değildir, paketler var. Paketsiz dinamikte de olmaz arkada hop.
    6'lı cd, sunroof ve xenon paketi vardı 2004'te pak exeydi adı sanırım. O pakete sahip araçların hepsinde var. Onun dışında arkada hop olmasa da önde 2 tane tweeter olması lazım. Arkada hop. olsa bile ses sisteminin kalitesi çok da iyi değil, orta diyeyim. Bu arada bahsettiklerim makyaja kadar olan modeller için geçerli, makyajdan sonra değişmiş olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: der Rebell

6'lı cd changer aldıysanız arkada hoparlör olur, almadıysanız olmaz bu kadar basit. Dinamik en full değildir, paketler var. Paketsiz dinamikte de olmaz arkada hop.
    6'lı cd, sunroof ve xenon paketi vardı 2004'te pak exeydi adı sanırım. O pakete sahip araçların hepsinde var. Onun dışında arkada hop olmasa da önde 2 tane tweeter olması lazım. Arkada hop. olsa bile ses sisteminin kalitesi çok da iyi değil, orta diyeyim. Bu arada bahsettiklerim makyaja kadar olan modeller için geçerli, makyajdan sonra değişmiş olabilir.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: der Rebell

sunroof var xenon var 6lı cd çalar da var ama arkada hoparlör yok.araç 2005 dynamik herneyse bu konuyu geçelim kimisinie koymuşlar demekki kimisine koymamışlar.hoparlör önerisi istiyodum yardımcı olacak birisin varmıdır

• quote:

quote:

sunroof var xenon var 6lı cd çalar da var ama arkada hoparlör yok.araç 2005 dynamik herneyse bu konuyu geçelim kimisinie koymuşlar demekki kimisine koymamışlar.hoparlör önerisi istiyodum yardımcı olacak birisin varmıdır

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Çok garip. Çalınmış olmasın

Bir de "Otomobilim >> Ses ve Görüntü Sistemleri" aç istersen konuyu orada daha çok yardımcı olabilirler. Bana sorarsan önlere de arkalara da 50'şer wattlık high-end olmasa da kaliteli hoparlör taktırman oldukça fark ettirir. Çünkü standart hoparlorler pek iyi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: der Rebell

quote:

quote:

Çok garip. Çalınmış olmasın

Bir de "Otomobilim >> Ses ve Görüntü Sistemleri" aç istersen konuyu orada daha çok yardımcı olabilirler. Bana sorarsan önlere de arkalara da 50'şer wattlık high-end olmasa da kaliteli hoparlör taktırman oldukça fark ettirir. Çünkü standart hoparlorler pek iyi değil.

Alıntıları Göster
    Ben çifti 25 TL'ye vostek marka tweterli 13cm 4ohm bir hoparlör taktım. Sesi de çok güzel. Çok memnun kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: msungur

Ben çifti 25 TL'ye vostek marka tweterli 13cm 4ohm bir hoparlör taktım. Sesi de çok güzel. Çok memnun kaldım.

Alıntıları Göster
    burdaki herkesin megane hakkında bayağı bilgisi varmışarkadaşlar meganeların orjinalinde hoparlör var ama dynamique in en üst paketinde paket farklılığından kaynaklanıyor.hemde çok güzel ses veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

burdaki herkesin megane hakkında bayağı bilgisi varmışarkadaşlar meganeların orjinalinde hoparlör var ama dynamique in en üst paketinde paket farklılığından kaynaklanıyor.hemde çok güzel ses veriyor

Alıntıları Göster
    konu eskimiş ama ben genede sorayım biri görür belki..

benm arabada ( megane2 dynamc ) arkada hoparlor var ve teyp ten de ses ayarı yapılabiliyodu..en son baktıgımda ses cıkmadıgını farkettim arkadan, teybin menüsüne girdim , ayar menüsünde de arka hoparlorler gorunmedi..kafayı yemek üzereyim..eminim hoparlorlerin olduguna hatta öndekileri tamamen kısıp arkadakileri açmıştım ilk zamanlar kurcalarken...nedendir varmıdır bilen biri?

• quote:

Orijinalden alıntı: BeYaZ_KaRaNLiK

konu eskimiş ama ben genede sorayım biri görür belki..

benm arabada ( megane2 dynamc ) arkada hoparlor var ve teyp ten de ses ayarı yapılabiliyodu..en son baktıgımda ses cıkmadıgını farkettim arkadan, teybin menüsüne girdim , ayar menüsünde de arka hoparlorler gorunmedi..kafayı yemek üzereyim..eminim hoparlorlerin olduguna hatta öndekileri tamamen kısıp arkadakileri açmıştım ilk zamanlar kurcalarken...nedendir varmıdır bilen biri?

Alıntıları Göster
    Renault web sitesinden
    otantik
    2 x 15 W Radyo Mono CD (2 hoparlör + 2 tweeter)

Exception
    2 x 15 W Radyo Mono CD MP3

Privilage
    4 x 30 W Radyo Mono CD MP3 6'lı CD Changer (4 hoparlör + 2 tweeter

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    2007 1.5 dci Exp vardı 4 hoparlör ve 2 tweeter mevcuttu araçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

2007 1.5 dci Exp vardı 4 hoparlör ve 2 tweeter mevcuttu araçta.

Alıntıları Göster
    Benim arka sağ ve sol tarafta hoparlör yok ben takcam almıştım ama hopeleri takcam yer açılmıyor neresinden aça blirrim bi öneriniz varmı kapının içinde yeri var ama içerde hoparlör yok
    nasıl takçam!!!!!:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcano

Benim arka sağ ve sol tarafta hoparlör yok ben takcam almıştım ama hopeleri takcam yer açılmıyor neresinden aça blirrim bi öneriniz varmı kapının içinde yeri var ama içerde hoparlör yok
    nasıl takçam!!!!!:)

Alıntıları Göster
    2005 megane 2 sedan sportway sahibiyim .Güldürmeyin beni ya kim diyor arkada hoparlör yok diye . Hele şuna geleyim ön kapılarda da gerçekten çok kaliteli sony xplod midd bass mevcut .Arkada hoparlör olmasa pioneer teypten nasıl sadece arka hoparlörleri açtığımda ses duyuyorumm .Önüne gelen sallamasın arkada yok diye 2 sony xplod midd bass ve 2 arka hoparlör 2 tweeter
    otantik haric tüm modellerde var....
    hem de gayet sağlam bir ses veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: husonos

2005 megane 2 sedan sportway sahibiyim .Güldürmeyin beni ya kim diyor arkada hoparlör yok diye . Hele şuna geleyim ön kapılarda da gerçekten çok kaliteli sony xplod midd bass mevcut .Arkada hoparlör olmasa pioneer teypten nasıl sadece arka hoparlörleri açtığımda ses duyuyorumm .Önüne gelen sallamasın arkada yok diye 2 sony xplod midd bass ve 2 arka hoparlör 2 tweeter
    otantik haric tüm modellerde var....
    hem de gayet sağlam bir ses veriyor

Alıntıları Göster
    dynamique tekno+exe pakette fabrika çıkışı 4 hoparlör+2 tweeter var çok kaliteli ses verir yok diyen arkadaşlar boş araçlara binmişler

• quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

dynamique tekno+exe pakette fabrika çıkışı 4 hoparlör+2 tweeter var çok kaliteli ses verir yok diyen arkadaşlar boş araçlara binmişler

Alıntıları Göster
    Bende 2004 model en full paket megane 2 var, önde ve arkada hopörler var ve sesinden de gayet memnunum, herkesin memnuniyet görecelidir, megane daki ses sitemini beğenen boş arabaya binmiştir diyen arkadaşıda saygıya davet ediyorum acaba kendisi audi mercedes bmw ye mi biniyor yoksa kendi aracında harman kardon mu yoksa bose müzik sistemi mi var..konu bu kadar çarpıtılır..arkadaş sadece hopörler var mı yokmu onu öğrenmek istemiş megane olan veya bilen cevap verir, provakatörlüğe gerek yok bence..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.