Şimdi Ara

MEGANE 2 ÖN VE ARKA HOPARLÖR BİLGİSİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
63.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kadirulger68

Bende 2004 model en full paket megane 2 var, önde ve arkada hopörler var ve sesinden de gayet memnunum, herkesin memnuniyet görecelidir, megane daki ses sitemini beğenen boş arabaya binmiştir diyen arkadaşıda saygıya davet ediyorum acaba kendisi audi mercedes bmw ye mi biniyor yoksa kendi aracında harman kardon mu yoksa bose müzik sistemi mi var..konu bu kadar çarpıtılır..arkadaş sadece hopörler var mı yokmu onu öğrenmek istemiş megane olan veya bilen cevap verir, provakatörlüğe gerek yok bence..

Aynı araçtan bir ara bende de vardı. Düşük ve orta seslerde ortalama bir ses kalitesi sunuyordu. Yani ne çok kötü, ne çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirulger68

Bende 2004 model en full paket megane 2 var, önde ve arkada hopörler var ve sesinden de gayet memnunum, herkesin memnuniyet görecelidir, megane daki ses sitemini beğenen boş arabaya binmiştir diyen arkadaşıda saygıya davet ediyorum acaba kendisi audi mercedes bmw ye mi biniyor yoksa kendi aracında harman kardon mu yoksa bose müzik sistemi mi var..konu bu kadar çarpıtılır..arkadaş sadece hopörler var mı yokmu onu öğrenmek istemiş megane olan veya bilen cevap verir, provakatörlüğe gerek yok bence..

arkadaşım saygımı hiç bir zaman kaybetmedim klavyenin başında delikanlılık yapmanıza gerek yok ben megane ın boş modellerini kastetmiştim ama siz nasıl anlarsanız öyle olsun
  • Arkadaşlar fazla tartışmayalım megane 2 prv harici arka kapılarda fabika çıkışı hoparlör konulmaz. Eğer varsa muhtemelen o arabada cd chancer vardır ve bu opsiyon pakatidir yani TECHNO paket müzik paketi ve sadece dinamik ile sportway modeline verilmiştir bu opsiyon benim bildiğim bu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: imalilubov

Arkadaşlar fazla tartışmayalım megane 2 prv harici arka kapılarda fabika çıkışı hoparlör konulmaz. Eğer varsa muhtemelen o arabada cd chancer vardır ve bu opsiyon pakatidir yani TECHNO paket müzik paketi ve sadece dinamik ile sportway modeline verilmiştir bu opsiyon benim bildiğim bu....

zaten kimsenin tartıştığı yok. cevap yazmadan önce tarihe bakabilsek...
  • Megane 2 lerde müzik paketi diye ilk defa duyuyorum o nasıl bir paketmiş ya Sıfır aldığımız 2007 megane 2 expression plus arkada hoparlör var hatta ondan önce 2005 dinamik vardı onda da arkada hoparlörleri vardı onu da ilk sahibinden aldık servis kayıtlarına baktık hoparlör falan da takılmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazmanyak_61

MERHABA ARKADAŞLAR MEGANE ARACIMIN ÖNDEKİ HOPARLÖRLERİ PIOONER MIDD BAS İLE DEĞİŞTİRSEM ANFİSİZ KULLANACAĞIM İÇİN FAZLA Bİ FARK OLACAKMIDIR.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

anfisiz mid performans vermez. anfiyi bu kadar gözde büyütmeyin 120 tl kargo ücretsiz. ucuzda olsa bi stero anfiye girin derim.. gg.com da araştırın..
  • bide ihtiyacı olanlar için belirtmek isterim megane 2 on kapı hoparlor leri özel bi tip piyasada bulunmuyor serviste 35 tl bazı sitelerde bu fiyatı ikinci eline istiyorlar kanmayın serviste sıfırı siparişle geliyor. yuvadaki arka plastik muhafazayı kesince kapı cebi su alıyor yani farklı bişi takmak isterseniz sıkıntı cekersiniz. arka kapılarda tesisat var hoparlor yoksa bile abartmadan 20 tl lik iki çift hoparlor takın aracın sesi gayet iyi oluyor bizzat denedim. Zamanında hoparloru cok aradım umarım faydam olur birilerine.
  • arkadaşlar nası hoparlör yok arkada benim araçta arka kapılarda 2 ön kapılarda 2 tane ön konsolda da 2 tane tiz yeri var sol ön kapı cızırtı yapmaya başladı patladı galiba değiştircem ama fiyatı nedir ?
  • yine başlamış megane 2 de arka hopörlor yok geyiği....

ben megane 2 aracımın ses sistemini değiştirdim anfi olmadan performans almanın imkanı yok ön ve arkalar 13cm ben cd çaları değiştirmedim örjinal görüntüsü bozulmasın diye ama cd çalarıda değişirsen tam performans alırsın benim araçta 3000 tl lik sistem var %60 ile kullanıyorum sırf orjinallik takıntım var diye....
  • 50 tl dedi
  • arka kapıdaki hoparlör kaç cm megane 2 lerin arkadaşlar
  • 2006 otantik 1.4 arabamda 4 hoparlör 2 tweeter var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.