Selamlar arkadaşlar sistemim
14900k
5070xt pure ekran kartı
1000wat corsair rm1000 psu
6400 mhz cl36 ddr5 ram
sistemim daha önce ddr4 3090 setup dı herhangi bir sorun yaşamamıştım.
2. elden apex maximus ddr5 anakart aldım z790 ramleri cl36 6400 mhz ram aldım 9070xt ye geçtim yine 14900k vardı hep.
Şuan rdr 2 de forza horizon 5 de ve bazı oyunlarda kaplamalar yaklaştıkca yükleniyor
radeon ayarlarıyla ilgili bişeymi yoksa ssd veya rammi acaba sıcaklıklar normal bios güncel windows güncel chipset güncel format yeni atıldı temiz yüklendi her şey
ssd 980 pro var bide 970 evo plus sağlıkları hızları normal çıkıyor sistemde sıcaklıklarda normal ilginç şekilde termal macuna kadar hepsi yeni
artık çare bulamazsam ram ve ssd değişecek malesef

Z790 apex dd5 anakart m2 ssd pci5 önerisi
Ekran kartında mı sorun var ?

Selamlar 10 gün önce 9070xt almıştım fakat ara ara özellikle pc boşta bırakıp gittiğimde bu şekilde görüntü karışıyor bu ram ni ekran kartı kaynaklı bir sorun mu sizce ?
Selamlar arkadaşlar. Şuan sistemde mx4 var fakat çok performanslı bir macun olduğu söylenemez. Bana pump out olmayacak uzun süre götürecek bir macun lazım işlemci ısınan bir işlemci olduğundan kafam rahat olsun istiyorum. thermal grizzy kyronout extreme kullandım 3 ayda pump out oldu macun malesef. O yüzden merak ettiğim ürünler ptm7950 mx6 birde önceden kullanıp memnun kaldığım cooler master nano partiküllü olandı sanırım hangisini almamı önerirsiniz bütçe sınırı koymadım açıkcası macunda

evet dostlar bu gün itibari ile geçişi yaptım sorusu olan varsa sorabilir.
görsel ektedir.

Selamlar dostlar şimdiye kadar hep nvdia kullandım. rtx 3090 vardı cihazı sattım kart çok ısınıyordu memnun değildim. Sinerjide stok görünce bir adet aldım kartın sadece birkaç 4k videosuna baktım hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum genelde inşallah iyidir. Siz forumdaşlarla da fikir alışverişi yapayım dedim. Kartta rgb de yok sanırım ama beyaz kombinasyon sistem dizdiğim için bana beyaz olması daha ön plandaydı inşallah memnun kalırımda coil whine gibi saçma sıkıntılarda olmaz. En azından fp ve görüntüyü kurtarır diye düşündüm açıkcası.
Sistemde geçici olarak gtx 1080 var onuda başka sistemle satıyorum ilgilenen yazabilir.

ASUS ROG MAXİMUS Z790 APEX için ddr5 ram önerisi
laptop için ram önerisi
Merhabalar dostlar. Elimde 2 adet sistemim var ikiside ddr4 birisi amd diğeri intel. İntel olan için aldım aslen bu ramleri fakat amd olanda takılı geçici bir süre için yazlıktayım çünkü. Ram işinden de pek anlamam aslen fiyatı nispeten uygun geldi aldım orjinal b die mi bilemiyorum. Fotoğraflarını konuya ekliyorum. Ddr4 ryzen için iyi ramlerdir illaki ama ben 14900k ile ddr4 anakart kullanıyorum. Zamanında inat ettim ddr5 e geçmemek için şimdi bunları taksam 4k performansında ramden kaynaklı(ddr4 ddr5 farkından) bir performansta düşüş olurmu hissedilir bi şekilde ? şuan giriş seviyesi b450 s2h anakartımda takılı

dostlar başlıkta da yazdığım gibi en uygun nerede şu anda
nereye gittiğini bilmiyorsan hangi yoldan gideceğinin önemi yok |

Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.522
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 118.444 (Bu ay: 3.275)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 288 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware