Şimdi Ara

CLİO 3 ARKA HOPARLÖR TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
9.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tiridine

Oto elektrikçi gostermistim tornavidayi arka hoparlor kapağına soktu zorlamaya başladı baktım kıracak gibi dur kalsın dedim o gün bugündür unutmusum konuyu görünce aklıma geldi.Bir nette bakayım kendim yapabileceksem ustaya gerek yok dediğin gibi.Clio 3 extreme modellerinde nasıl arkada hoparlör olmaz hayla aklım almış değil.Resmen nerden maliyeti dusururuz diye çok uğraşmışlar.

hocam bana sendeki teyp fad ayarlarını atarmısın ,arkayı ayarlarken ön sol tarafından ses gitti,bir türlü geri ayarı yapamadım,ses vardı arka ayarı yaparken ön sol tarafı bozdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

Bizimkisi clio expression,extreme en folu modeli degilmi bizimkinde varsa extremede olmamasi saçmalıkmış

Expression benim bildigim full versiyonu extreme bi altı oluyor.Arka camlarda manuel dün gittim baktım arka kapılarda hoparlör yok altta beyaz kapı içi gözüküyor.Lastikleri değiştim haziran gibide hoparlörü değişeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

İşini bilen ve tam yapan usta bulursam taktıracağım bende 4 adet 13 cm lik 3 yollu alıp komple değişeyim..Öndekilerin hiç ses kalitesi iyi değil en fazla yarım saat açıyorum sonrası rahatsız ediyor kapıyorum..Teşekkürler

mahallelerde genelde ses sistemi satan yerler falan oluyor oralar yapar, yada bi gün sanayiye falan gidersiniz orda sora sofa belki uygun dukkan bulursunuz. yapacagi tek şey hat çekip hoparlör bağlamak, internette nasil yapildigi ayrintili olarak mevcut yerler var isterseniz biraz arastirin gozunuze kestirirseniz kendiniz bile yaparsiniz

arka hoparlörleride değiştirdim,cızırtı yok ama gene bazı şarkılarda 21 den sonra ses bozulmaya başlıyor,değiştirmem fazla işe yaramadı,sanırım orjinal teypte iş yok,22,23ten sonra kulağı rahatsız ediyor

• quote:

quote:

quote:

İşini bilen ve tam yapan usta bulursam taktıracağım bende 4 adet 13 cm lik 3 yollu alıp komple değişeyim..Öndekilerin hiç ses kalitesi iyi değil en fazla yarım saat açıyorum sonrası rahatsız ediyor kapıyorum..Teşekkürler

mahallelerde genelde ses sistemi satan yerler falan oluyor oralar yapar, yada bi gün sanayiye falan gidersiniz orda sora sofa belki uygun dukkan bulursunuz. yapacagi tek şey hat çekip hoparlör bağlamak, internette nasil yapildigi ayrintili olarak mevcut yerler var isterseniz biraz arastirin gozunuze kestirirseniz kendiniz bile yaparsiniz

arka hoparlörleride değiştirdim,cızırtı yok ama gene bazı şarkılarda 21 den sonra ses bozulmaya başlıyor,değiştirmem fazla işe yaramadı,sanırım orjinal teypte iş yok,22,23ten sonra kulağı rahatsız ediyor

dimi sizdede öyle, araci satmayacak olsam birde su direksiyondaki kumandasinin kolayligi olmasa degistirecegim bende teybi :D, acaba teypten cikisi alip bir amfi ile hoparlorlere aktarsak nasil olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 2015 model Clio 4 var arka hoparlörleri olmadığı için pek tatmin olmadım ses konusunda. Önerebileceğiniz bir hoparlör var mı marka model olarak, tesisat işini hallederim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

dimi sizdede öyle, araci satmayacak olsam birde su direksiyondaki kumandasinin kolayligi olmasa degistirecegim bende teybi :D, acaba teypten cikisi alip bir amfi ile hoparlorlere aktarsak nasil olur?

Güzel olurdavbiraz masraf çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: MrNoyan

Bende 2015 model Clio 4 var arka hoparlörleri olmadığı için pek tatmin olmadım ses konusunda. Önerebileceğiniz bir hoparlör var mı marka model olarak, tesisat işini hallederim.

Navitech p 4013 memnun kalırsın ama arkayada taktırsan fazla bişe degişmez teypler kalitesiz

• Benim araçta arkada alpine var 13cm önde sony var gene 13cm ...
    ikiside aşağı yukarı aynı... orjinal hoparlöler de kaliteli ses veriyordu ancak patladı...
    Eğer aracında orjinal teyp varsa direk teyp değiştir. Ben aracı aldığımdan beri anfi ile idare ediyorum... bizim teypler 4x6w ses çıkışına sahip = )
    anfi olmasa zaten müzik falan dinlemem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Benim araçta arkada alpine var 13cm önde sony var gene 13cm ...
    ikiside aşağı yukarı aynı... orjinal hoparlöler de kaliteli ses veriyordu ancak patladı...
    Eğer aracında orjinal teyp varsa direk teyp değiştir. Ben aracı aldığımdan beri anfi ile idare ediyorum... bizim teypler 4x6w ses çıkışına sahip = )
    anfi olmasa zaten müzik falan dinlemem...

orjinal teyp ile birlikte mi amfi kullanıyorsunuz ? yoksa teybide mi değiştirdiniz biraz ayrıntı verebilir misiniz
  • araçta orjinal bosch teyp var mp3 lü olan... malum kumanda direksiyonda ve çok kullanışlı... bu sebeple teyp değiştirmedim... aux girişi ekledim birde sonradan telefonu takıyorum...

önlerde 3yollu sony 13 cm var... mediamarkt tan almıştım 2 hafta önce 40watt falan olması lazım...
    arkalarda 2yollu alpine 13cm var... onuda mediamarkt tan 2 sene önce almıştım 40watt falan oda ...
    teyp arka çıkışlardan aparat yardımı ile anfiye bağladım...
    anfi jbl 75.4 4 kanal mosfed 2 kanalda 568watt veriyor sanırım...
    bass jbl 1502d modeli çift bobin 300watt rms...

şu an bass anfiden baya bir kısık ayarda teypte de -7 de falan dinliyorum...

10 numara ses çıkıyor 10 numara bass veriyor ama ses kalitesi 10 numara değil... teyp çok cacık...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.