Şimdi Ara

Park sensörü tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rsimsek Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Acemi bir sürücüyüm. Yeni araç aldım (getz). Park konusunda sıkıntı yasamamak icin park sensörü taktırmayi düşünüyorum. Olmuşken görüntülü olsun istiyorum. Ancak park sensörünün ucuz olduğunu, takılabildigini bile yeni ögrendim. Bundan dolayı sizden tavsiye istiyorum. 130 TLyi geçmeyecek şekilde görüntülü park sensörü tavsiye eder misiniz?
    Eğer bu fiyata görüntülü yok ise el mahkum sadece sesli ikazı olan sensör tavsiyesi de verebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sunu kullaniyorum. Tavsiye ederim. 4 sensor de ayri gösteriyor. Ayrica sicaklik olcumu de var.

http://www.hizlial.com/cyclone-programatic-sicakli-gostergeli-ayarlanabilir-mesafe-ekranli-4-lu-park-sensoru-34f010/10292238

• http://www.hepsiburada.com/modacar-vfd-ekranli-park-sensoru-4-lu-arka-koruma-348807-p-OTM348807
    İşinizi görür sanırım. Ekran dediğiniz geri görüş kamerasiysa multimedya ekranlilarda oluyor. 2 bine taktirmistik 2 ay önce serviste.

• en kaliteli ve en iyi marka cenmax dır. 50-70 tl fazla ver 4105 modelini al.
    cogu araç markasının distribütörlüğünü yapıyor.
  • el kadar arabaya hiç gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

el kadar arabaya hiç gerek yok

Acemi sürücüye el kadar araba bile Amarok gibi geliyor öyle demeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Park sensörü tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Clio 4 Park Sensörü tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Normal park sensörü al . Gösteriyor ben 45 tl ye aldım hepsiburada'dan . Takmasını da kendim yaptım zor bişey değil. 8 aydır sorunsuz kullanıyorum çokta işe yarıyor. Otu bile algılıyor
  • alması kolay takması dert
  • takılacaksa ön arka park sensörü takılmalı diyorum.
  • Benim arabada standart olarak var babam bir kaç kez kullanınca çok hoşuna gitti yılların şöförü iyiymiş bu ya diye onun arabasınada 50-60 TL'ye satılanlardan taktırdık elektrikçide valla uzun zamandır sorunsuz çalışıyor çokda pahalı ürünlere gerek yok.
  • bim den al. hem görüntülü hem Türkçe konuşuyo. hiç bir arıza yapmadı 2 senedir. tollmax diye bi marka. daha geçenlerde başka bi marka adıyla satıyorlardı. 55 tl fiyatı vardı. bulursan kaçırma.
  • Mutlaka alıp tak derim. Olmasa cok girmiştim biryerlere :) Görüntülü olmasina gerek yok 50 civarına sesli ve mesafe gostergeli bulabilirsin 20-30 liraya da sanayide takarlar. Hayırlı olsun simdiden.

• http://www.hepsiburada.com/park-sensoru-ses-kontrol-dugmeli-ekranli-siyah-lensli-p-OTHG42503

Bu ürünün aracıma uygun renginden aldım. Montajını kendim yaptım. Tavsiye ederim. Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Yoğun yağmurda bile problem yaratmadı(Yine de güvenmemek lazım yağmurda). Dikey demir çubukları bazen algılamayabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Benim arabada standart olarak var babam bir kaç kez kullanınca çok hoşuna gitti yılların şöförü iyiymiş bu ya diye onun arabasınada 50-60 TL'ye satılanlardan taktırdık elektrikçide valla uzun zamandır sorunsuz çalışıyor çokda pahalı ürünlere gerek yok.

nerede taktırdınız kaçparaya takdırdınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fig00

Mutlaka alıp tak derim. Olmasa cok girmiştim biryerlere :) Görüntülü olmasina gerek yok 50 civarına sesli ve mesafe gostergeli bulabilirsin 20-30 liraya da sanayide takarlar. Hayırlı olsun simdiden.

20-30 liraya mı takarlar ?
  • fig00 kullanıcısına yanıt
    200 liraya parça ve takma işlemi tutmuş hocam. 150 TL de uzaktan kumanda sistemi

• Sadece mesafe ölçen sesli park sensörü gayet iş görür benim araçtada var.Gayet kullanışlı demiyecem benim sinirimi bozuyor ama acemiyseniz gayet güzel olur.Mesafe azaldıkça yarım metre kalınca kırmızı oluyor sesli uyari veriyor görüntülü sisteme gere yok bence.Kaliteli bir görüntülü sistem çok para bir ara bakmıştım 400-500 lira tutuyordu.
  • Bip bip ötenden al. Türkçe konuşanı salla. Acemi olduğun için zaten strestesindir, arabadaki konuşmalarla sensörün sesi karışıp hata yaptırabilir.

• Takip

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.