Şimdi Ara

Park sensörü tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • istanbul avrupa yakasında taktıracak yer tavsiye edebilecek var mı ?
  • gesi bağları kullanıcısına yanıt
    Hangi marka aldın hocam
  • BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    Markasını bilmiyorum açıkcası hocam. Sanayide usta kendi kafasına göre taktı. 150 tl tuttu montaj dahil. Sesli ve kaç cm kaldığını gösteriyor ön camın altında. Gayet hoş ve kullanışlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gesi bağları

Markasını bilmiyorum açıkcası hocam. Sanayide usta kendi kafasına göre taktı. 150 tl tuttu montaj dahil. Sesli ve kaç cm kaldığını gösteriyor ön camın altında. Gayet hoş ve kullanışlı.

Anladım güle güle kullanın hocam
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/inwells-turkce-konusan-ekranli-park-sensoru-gri-197499738
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/park-sensoru-197657216#product-information
    Şu 2 ürün arasında kaldım bende hatta 2. çok hoşuma gitti ama kullanma kılavuzunda kesinlikle boyamayın yazıyor 2. nin. O yüzden ilkini alacağım mecburen

• Sattığım 2012 Aveo'da sadece bip bip ses çıkaran arka sensör vardı. Aldığım C4 içinde aynı şekilde konuşmasız ve ekransız bişey arıyorum. Var mıdır tavsiye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

el kadar arabaya hiç gerek yok

Acemi sürücüye el kadar araba bile Amarok gibi geliyor öyle demeyin.

Özellikle eşiniz de yeni öğrenecek ise şiddetle öneririm. İnanın 3-5 senede engelleyeceğiniz park yeri kazalarından kurtaracağınız zaman ve baş ağrısına değer.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.